Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tárcsafékek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
6196 replies to this topic

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
kössz a véleményeket ----> úgy néz ki valamikor Avid BB7 203-as tárcsával lesz. Mennyire lehet adagolni, milyen fékkart vegyek majd hozzá? Ja most csak elõre veszem, úgyhogy csak egy fékkar kell... Vannak Avid fékkarok egész jó áron, de lehet egyenként is kapni? :S

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Jah az érzés nekem is ugyanez...
De a goodridge rõl semmit sem találtam :(
Nekem is gyári a pofa...és a kábelek ninscenek sehol sem sérülve
"a swallow don't make a summer but tomorrow has to start somewhere" és faithless-nél reklamáljatok a nyelvtani helyesség miatt :)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
csak akkor kell havi 4e-t rakoltsel ha szart veszel :-). en pl fel ev ota nyultam eloszor a mag-hoz. nem halok bele

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
avidot inkább!
Autist Team:)

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
Nem veszek sem Saintet, sem Hayes HFX9-et, sem Avid J5-ot :)

Hanem bowdenes Hayes MX 2 HD-t... azért, mert sem pénzem sem idõm nincs szórakozni a hidraulikussal (lehet, hogy túl sokszor nem kell légteleníteni, de megviselne a havi 4000 Ft zsepbenzbõl a szervízelése)... Meg egyik haveromnak most jön a bringája, azon is MX 2 HD lesz, és akkor majd kipróbálom...

Vagy 20 000-ért Avid BB7 203-as tárcsával...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
(nem hirdetes)De ez egyszeru. ha mocskos/olajos/zsiros lett a pofa, vagy a tarcsa akkor: http://users.atw.hu/...ERB~1 (web).jpg
en amikor veletlenul megfurdettem olajban mind a kettot ez egybol leszedte az osszes mocskot. jo volt latni a fekete szutykot amit lemosott. ugy fogott mint regen...sott.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
az ára alig több, mint a gyárinak... (ami ugye 7e ft + szerelék)

és ha szarul fog a fék, az nem a fékcsö hibája, elhiheted. hanem retkes az egész, meg tiszta levegõs. igényesen fékre odafigyelve ezek a fékek is tökéletesek, rendesen karbantarott féken felesleges ilyen cserét végrehajtani.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah ez engem is érdekelne mer nekem is hayes van és hát a fékhatás nem valmi jó...

olyan mintha csószna a fékbetét a tárcsán...
most megfürdetem alkohollal(tárcsát cak) és kiderül
gyári pofa van elöl hátul

a goodr két féle van ugy!?
és még mindig 5 számjegyes az ára?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
azt nemtudom hogy az ilyen boltok: 1: hogy kapnak müködési engedélyt
2: hogy vesznek fel ilyent szervíztudomnyilag analfabétákat? ja tudom, mert keveset kell nekik fizetni.

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Nem hinném mert én miskolci vagyok...persze attól még leöntözhették.
Mert olyat már csináltak haveromnak hogy beolajozták a láncot csak feküdt gondolom a bringa mert a tárcsája is full olyan lett.
"a swallow don't make a summer but tomorrow has to start somewhere" és faithless-nél reklamáljatok a nyelvtani helyesség miatt :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
akkor vidd vissza... arra garanciát kell vállalniuk, hogy jó legyen
de valszeg jó szokásuk szerint leöntözték a pofát olajjal(ha egy boltra gondolunk)

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Akkor biztos az lehet a baj hogy szervizben volt mert ez az egyetlen amit nem én szerelek.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
bikemag. x.ik oldal.
amugy Gulyás Mihály, vagy bluecet sport ha jól vagyok informálva.
nehogy megkérdezd, hogy..
ez egy információs szupersztráda, használd ki!

amúgy ha nagyon "kaki" a fék, akkor vidd el szervízbe. mivel az egy jó fék, ha nálad nem ilyen, akkor valszeg össze vissza van gányolva.

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
És hol lehet ilyen nokont/goodridge-et szerezni?
Mert nekem mag HD van de valamiért nagyon kaki, pedi volt légtelenitve meg ujj hayes pofa van benne (fémes fajta).

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Most megy fel a hope-re valamikor ha majd ráérek ráapplikálni.
Az XT 160-as trácsával volt!;)
Szerintem minden fékre ráfér persze mondhatni fölösleges, de ha nem árt, csak használ.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem igy is jó az xt-m ahogy van. [nem csak fagyizni.]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
azon van is mit.
hope, hayes meg nem anynira.... (alapból iszonyatmerev müanyagcsõ)
xt-re cserébe tényleg ráfér egy ilyen(fémszálas 90 fokos okosságosság)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
xt-t tuningolta meg jól. az telleg jol sikerult. nem gondoltam volna hogy ennyit szamit.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
kapsz %-ot?:-)

ha eddig is nagyon fogott a hope, akkor ezt hova tudod tovább fokozni?
szerencsére a hayes gyári csõ is jóóó merev így nem kell erre költenem.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

semmi
ne legyen lyukas, repedt, törött, és tökéletes lesz a fék(mindegyik, bármilyen csõvel)

Persze, viszont a goodridge iszonyat módon megtunigolja a fékeket.
Moduláció isten lesz és a fékerõ is nõ mert annyira merev a rendszer.(ez saját fogalmazás ha értitek:D)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.