Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Indította
KeX
, 2004. szeptember 09. 12:46
Írta 2005. április 23. - 16:35
nekem sima 1 cm-t emelõ IS/IS adapterem van, így tudom használni a 200as tárcsával a XT féket. Vagy veszel valami speciál boxxer adaptert, de ez a 185-ös dolog szerintem nem nagyon fog mûködni...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. április 23. - 15:45
a KTM-emen Magura Julie van, meg vagyok vele elédegve, azonban az elsõ fékem felõl surlódó hangot hallok rendszeresen, ha balra döntve tekerem a gépet. Ha jobb oldalazva akkor elmúlik. Belenéztem és a bal oldali fékbetét ér hozzá a tárcsához. Hogyan lehet állítani a féken, fékbetéteken?
Írta 2005. április 23. - 11:50
Help plíízz!! Hol lehet venni goodridge fékvezetéket-Saint fékhez szeretném! és mi pénz szerintetek?- 1m kellene.. mennyivel jobb mint a shimano gyári fékvezetéke?
Gulyas Misinel tudsz venni. Szama: 0630/24-80-742
A Goodridge sokkal jobb mint a gyari, viszont dragabb is. Ha van ra penzed, akkor mindenkepp erdemes megvenni.
Gulyas Misinel tudsz venni. Szama: 0630/24-80-742
A Goodridge sokkal jobb mint a gyari, viszont dragabb is. Ha van ra penzed, akkor mindenkepp erdemes megvenni.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. április 23. - 11:35
a boxxer adapter sztem 8'
ha lenne is ilyen hayes adapter 185 mm-es, akkor sem lenne már cps.
egy boxxerre minimum 203mm......
ha lenne is ilyen hayes adapter 185 mm-es, akkor sem lenne már cps.
egy boxxerre minimum 203mm......
Írta 2005. április 23. - 11:18
Ez egyáltalán nem jó avid cps185-höz és boxxerhez? http://ebike.hu/term...ter/699.adatlap
Írta 2005. április 23. - 10:01
Hi...
Help plíízz!! Hol lehet venni goodridge fékvezetéket-Saint fékhez szeretném! és mi pénz szerintetek?- 1m kellene.. mennyivel jobb mint a shimano gyári fékvezetéke?
Márt csak egy buta kérdésem van: a gyári fékbetétnél láthatóan, a két oldal pofa anyaga különbözik-van egy kis színbeli eltérés(ha egyeltalán jelent valamit..)... persze mind a kettõ metal.. miért van ez?? mire jó ez pofa? nem érdemes már az elején cserélni valami puhább, nem fém alapúra???ha igen mit ajánlanátok ???
Márt csak egy buta kérdésem van: a gyári fékbetétnél láthatóan, a két oldal pofa anyaga különbözik-van egy kis színbeli eltérés(ha egyeltalán jelent valamit..)... persze mind a kettõ metal.. miért van ez?? mire jó ez pofa? nem érdemes már az elején cserélni valami puhább, nem fém alapúra???ha igen mit ajánlanátok ???
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2005. április 22. - 20:20
=-']Hi, két kérdésem lenne, egyik lámább a másiknál.
1.: A 2005-ös Biker's Guide-ban a Magura Louise FR ár mellett az áll hogy 180/160. Ez jelentheti azt, hogy ez egy szett ár (elsõ+hátsó)?
2.: Az ebike-on szettként lehet rendelni Deore 525-ös hidr. tárcsaféket. Szerintetek lehet külön csak elsõ féket is?
ebikeon is megnézheted, h lehet elsõt / hátsót is rendelni..
× L i V e . T o . R i d e ×
Írta 2005. április 21. - 20:17
1. az egy fékre értendõ de ha elsõt kérsz 180-nal kapod
2. szerintem az is csak egy fék
2. szerintem az is csak egy fék
Írta 2005. április 21. - 20:17
szett NEM= garnitúra
a szett 1db féktest, 1 db fékkar, 1 db tárcsa.
ha rendelésre adod fejed, ott van h elsõ v hátsõ verziót kérsz e.
üdv.g
a szett 1db féktest, 1 db fékkar, 1 db tárcsa.
ha rendelésre adod fejed, ott van h elsõ v hátsõ verziót kérsz e.
üdv.g
Keep hands on bike at all times....
Írta 2005. április 21. - 19:40
Hi, két kérdésem lenne, egyik lámább a másiknál.
1.: A 2005-ös Biker's Guide-ban a Magura Louise FR ár mellett az áll hogy 180/160. Ez jelentheti azt, hogy ez egy szett ár (elsõ+hátsó)?
2.: Az ebike-on szettként lehet rendelni Deore 525-ös hidr. tárcsaféket. Szerintetek lehet külön csak elsõ féket is?
-=[BALATONFÜRED REPRAZENT]=-
Írta 2005. április 20. - 21:12
nagyon azért ne basztassa. a csõbõl tényleg nem jön ki olaj ha nem tud helyette levegõ bemenni, de egy csepp kijöhet ami a csatlakozásban van épp. és az pont elég egy ilyen vékony csõbe, hogy elcsessze. a zegészet. kicsit ki lehet lazítani amíg elforgatod.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2005. április 20. - 21:09
magán a csavar testén jut be az olaj a vezetékbõl a féktestbe, ha jól emléxem. (bár máshogy nehezen lehetne sztem)
Mit mivan??
Írta 2005. április 20. - 21:01
jabbar: kicsit nyugodtan kitekerheted, sõt megkockáztatom, hogy teljesen is. valami kapilláris elv vagy mi?
Írta 2005. április 20. - 20:52
skacok, nem tom, h csak a saint fék ilyen-e, de egy imbuszos megoldássall csatlakozik a vezeték a testbe. namármost az új telómon a rögzitõszemek másképp vannak mint a régin, és igy elég rossz szögben áll a vezeték. ha kilazitom a csavart el tom forgatni a csatlakozást (és igy a vezetéket) a megfelelõ helyre. kérdés, hogy egy ilyen kis lazitástól jutna be levegõ a rendszerbe?? nyilván minimálisan akarnám csak kilazitani.
Mit mivan??
Írta 2005. április 20. - 20:14
én újonnan vettem meg, már bánom is... cska amikor 3 hónapja vártam egy fékre, ami nem jött meg, kb semmi nem érdekelt, berohantam a faktorba, otthagytam a mancsót és kihuztam végre bicózni.
mondjuk egy jó fékért 50-60 még elmegy kategria, de csere alkatrészként.. mondjuk ha külön olcsó lenne az se lenne jó... mindenki megvenné darabokban
mondjuk egy jó fékért 50-60 még elmegy kategria, de csere alkatrészként.. mondjuk ha külön olcsó lenne az se lenne jó... mindenki megvenné darabokban
Írta 2005. április 20. - 20:06
najó, de maga az egész fék is van vagy 60e ugyemlékszem. szal ha darabjaiból rakom össze, kb kijön.
Te is megvetted, igaz használtan.... na szal:-)
olvdvóbb, mint uj féket venni törés esetén.
Te is megvetted, igaz használtan.... na szal:-)
olvdvóbb, mint uj féket venni törés esetén.
Írta 2005. április 20. - 20:02
27???
b*sszák meg, annyiért megcsinálom bárkinek egy tömb aluból (bocs, magnézium) a két kezemmel...
b*sszák meg, annyiért megcsinálom bárkinek egy tömb aluból (bocs, magnézium) a két kezemmel...
Írta 2005. április 20. - 16:48
valami 27 a mag kar...
ebböl kiindulva 15 alatt nemlesz, annyiért meg kapsz használt nine-t.
és lesz egy jobb fék alapból.... ami problémamentes.
kompatibilisnek meg persze h kompatibilis.
ebböl kiindulva 15 alatt nemlesz, annyiért meg kapsz használt nine-t.
és lesz egy jobb fék alapból.... ami problémamentes.
kompatibilisnek meg persze h kompatibilis.
Írta 2005. április 20. - 16:28
4 ezer / darab a fékkar (nem a fékkartest, csak akar maga) hfx9-bõl.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. április 20. - 15:55
van a faktrornak telefonszáma, ott megmondják mennyi és hogy mikorra lesz. jónak jó