thez elmodnta a lényeget
de mire kell a bicó?
mert a hs 33 nagyon finom kis gépezet, kár lecserélni, kivéve persze, ha valami nagyon jó kis (hidraulikus) tárcsát akarsz.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Started by
KeX
, 2004. September 09. 12:46
Posted 2005. August 17. - 12:18
hogy mire kell? hát azt még nem tiszta. város és túra. sajnos nincs sok ismerõsöm és fõleg nem olyan aki szintén bringázik és csak az ökör iszik magában ugye :chin:. azért is jöttem ebbe a fórumba, hátha találok társakat bringázáshoz. (amúgy gödön lakom)
Posted 2005. August 17. - 12:18
http://www.fatmodul....ul-sx01-800.jpg
ezexerint lehet
én inkább egy naggyondurva fékmerevítõt javallanék
ezexerint lehet
én inkább egy naggyondurva fékmerevítõt javallanék
Posted 2005. August 17. - 12:15
köszi a gyors választ! most így fejbõl nem tudom milyen a felni, de délután megnézem. a váz azt tudom, hogy FATMODUL SX01! igazából most nem is nagyon van keret rá, csak érdekelt, hogy kb mennyivel kalkuláljak!
igaz nem 05-ös a váz, hanem azt hiszem 04-es.
igaz nem 05-ös a váz, hanem azt hiszem 04-es.
Posted 2005. August 17. - 12:10
thez elmodnta a lényeget
de mire kell a bicó?
mert a hs 33 nagyon finom kis gépezet, kár lecserélni, kivéve persze, ha valami nagyon jó kis (hidraulikus) tárcsát akarsz.
de mire kell a bicó?
Posted 2005. August 17. - 12:03
csak az agynak és a váznak kell kompatibilisnek lenni
de ha már agyat cserélsz, kereshetsz magadnak egy olyan felnit ami sokáig ki fog szolgálni, és tuti zsír lesz, persze csak ha van rá keret
mivel úgyis új küllõk valószínü, új agy meg a fûzés.. akkor már új felni is jöhet
a vázon van tárcsafékszem?
de ha már agyat cserélsz, kereshetsz magadnak egy olyan felnit ami sokáig ki fog szolgálni, és tuti zsír lesz, persze csak ha van rá keret
mivel úgyis új küllõk valószínü, új agy meg a fûzés.. akkor már új felni is jöhet
a vázon van tárcsafékszem?
Posted 2005. August 17. - 12:02
sziasztok,
kaptam egy összerakott birngát a hugom barátjától és Magura HS33 fékek vannak rajta. nemtom, hogy érdemes-e lecserélnem tárcsafékre õket. igazából csak a hátsón gondolkodom. viszont a a tárcsafékekhez (is) newbie vagyok. :confused:
azt tudom, hogy agyat kell cserélnem, hogy kompatibilis legyen a tárcsafékkel, de kell-e cserélnem felnit illetve mindent ami a hátsókerékkel kapcsolatos? sorry ha hülyeségeket kérdezek, de régóta nem követem a mtb és bringás dolgokat.
üdv,
newbiker
kaptam egy összerakott birngát a hugom barátjától és Magura HS33 fékek vannak rajta. nemtom, hogy érdemes-e lecserélnem tárcsafékre õket. igazából csak a hátsón gondolkodom. viszont a a tárcsafékekhez (is) newbie vagyok. :confused:
azt tudom, hogy agyat kell cserélnem, hogy kompatibilis legyen a tárcsafékkel, de kell-e cserélnem felnit illetve mindent ami a hátsókerékkel kapcsolatos? sorry ha hülyeségeket kérdezek, de régóta nem követem a mtb és bringás dolgokat.
üdv,
newbiker
Posted 2005. August 16. - 13:23
Posted 2005. August 16. - 13:20
Yepp!
Pont!
de gondolom ebbõl csak 1féle van azaz ha XT-t szeretnék használni 200-as tárcsával Manitou-n akkor rámegy még 1 adapter:P
ehh fákifákk
Pont!
de gondolom ebbõl csak 1féle van azaz ha XT-t szeretnék használni 200-as tárcsával Manitou-n akkor rámegy még 1 adapter:P
ehh fákifákk
Posted 2005. August 16. - 13:20
Iesmire gondolsz?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. August 16. - 13:14
Posted 2005. August 16. - 08:20
Kösz a tanácsokat,már visszavittem(még nem bontottam ki)kifogják cserélni.
Posted 2005. August 16. - 00:14
nekem úgy adták L h vittem a régi pofát,h ILYEN kell
és nézték,h hmm hasonló....akkor biztos yó lesz
hát frászkarikát
és nézték,h hmm hasonló....akkor biztos yó lesz
hát frászkarikát
Posted 2005. August 15. - 19:31
avid
avid 2
hayes
hát hasonlítani hasonlít, de ...
ha nem jó vidd vissza hogy dugják fel maguknak
bár hogy kinek fogják csomagolás nélkül eladni? de ez legyen az õ problémájuk
de ne bontsd ki csak mérd oda a régihez, akkor simán vissza kell venniük és cserélni avidhoz valóra
Posted 2005. August 15. - 15:40
hasonlítsd össze,és ha ránézésre uaz,akkor tedd be és próbáld ki!
nekem a régi Avidhoz nem volt yó a szinte teljesen uolyan Hayes mech fékbetét...
azóta is megvan érintetlenül :-/
Probikeosok szeretnek Ladni dolgokat,mégha nincs is rá szükséged,szal van esélye,h ráfaragtál
nekem a régi Avidhoz nem volt yó a szinte teljesen uolyan Hayes mech fékbetét...
azóta is megvan érintetlenül :-/
Probikeosok szeretnek Ladni dolgokat,mégha nincs is rá szükséged,szal van esélye,h ráfaragtál
Posted 2005. August 15. - 15:38
Sziasztok
Segítségeteket kérem.Elkopott az AVID Juicy 7-es fékem betétje.A PROBIKE-ben adtak hozzá egy BBB HAYES betétet.Azt mondták hogy jó az AVID-ba.
Igaz ez
Segítségeteket kérem.Elkopott az AVID Juicy 7-es fékem betétje.A PROBIKE-ben adtak hozzá egy BBB HAYES betétet.Azt mondták hogy jó az AVID-ba.
Igaz ez
Posted 2005. August 15. - 08:59
én meg azt mondom, hogy kár baszogatni szegény fékeket, jól vannak õk magukban. egyébként a nem használattól (sok városi tötymörgés) el tudnak gyengülni, kell nekik 1-2 kör. ha össze olajoztad, akkor kisütés, és kész ennyi.
Posted 2005. August 15. - 08:45
akkor nem lehetne a rendelkezésre álló eszközökbõl dolgozni.. és az a jó..:-)
én sima dörzsvászonnalmegdolgoztam, gyönyörü tiszta lett a pofa és a tárcsa(amúgy nem volt igazán koszos, csak ha már egyszer felrakom ujra az elsõféket,miért ne...)
én sima dörzsvászonnalmegdolgoztam, gyönyörü tiszta lett a pofa és a tárcsa(amúgy nem volt igazán koszos, csak ha már egyszer felrakom ujra az elsõféket,miért ne...)