nekem úgyis az van....mármint Endroo féle értelmezésben ...nekem kell tárcsa mert vastag a dongám
de csak "Enduro" gépen

nekem úgyis az van....mármint Endroo féle értelmezésben ...nekem kell tárcsa mert vastag a dongám
de csak "Enduro" gépen
és nem kötelezõ a tfék , csak ne jelentsük ki hogy pld túrára (terepen gondolom) felesleges hüjeség....ennyi
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speaksoha nem is mondtam magamról hogy cc-s....200e az a villa? :-) Kosz nem kerek, most nem. :-)
En meg azert mondtam, hogy CC-s embernek. Te nem vagy CC-s sulyban, de en sem igazan a 80kg-al :-) Szal sok a tenyezo. Nincs egyertelmuen jo vagy jobb.
Mellesleg aki most visszaolvas majd egy par oldalt, az angyjabol kepben lesz fek ugyben es talan donteni is tud majd, hogy neki mi kell. Annyi infot szedtunk ossze :-) Ez jo.
fox f80 rlt ....1470 g..kb bármien 6" os tárcsát rárakhatsz....és merevebb a 2kgos telók jórészénél...vajh a full könnyû scott scandi váz mért ezzel volt szerelve...nem akarom önmagam ismételni, nem a szûk élmezõnyrõl beszélek...és nem dhban gondolkodom, attól én messze vagyok..de nem tudsz csak mászni, néha le is kell menni, ..és én saját szemszögbõl is nézem a dolgot, egy 50 kilós embert vszzinû más fékerõ fog meg mondjuk dk-ról a piros 3szögön mint engem a 90pár kilómmal....meg ilyenek..de ezen nem veszünk össze
Let the people speakja
sztem a pilot sem szarabb mint a duke
csak más
Let the people speakfox f80 rlt ....1470 g..kb bármien 6" os tárcsát rárakhatsz....és merevebb a 2kgos telók jórészénél...vajh a full könnyû scott scandi váz mért ezzel volt szerelve...nem akarom önmagam ismételni, nem a szûk élmezõnyrõl beszélek...és nem dhban gondolkodom, attól én messze vagyok..de nem tudsz csak mászni, néha le is kell menni, ..és én saját szemszögbõl is nézem a dolgot, egy 50 kilós embert vszzinû más fékerõ fog meg mondjuk dk-ról a piros 3szögön mint engem a 90pár kilómmal....meg ilyenek..de ezen nem veszünk összeJol van. Akkor hagy osszegezzem. Egy olyan CC-s telo amire erdemes tarcsat rakni az 2kg. Egy konnyu verseny CC telo, 1.3kg, ha ehhez hozzadobom a ket fek kozotti kulonbseget akkor 1kg-ot! nyertem majdnem. 100km-en tudod mennyi energiat takaritasz meg azzal az egyetlen kiloval amivel kevesebbet cipelsz? Ne dehaban gondolkozzatok mar allandoan. Tokjo az is, hogy rohogtok azokon akik szenvednek V fekkel es megis az elmezony azzal megy, a vilag elmezonye is. Na akkor ez hogy van? Egy hobbi CC-s pedig miert koltson egy nagy valag penzt tarcsara? Nos?
edit: Mellesleg a CC es maraton versenyek nem a lejtokon dolnek el. Itthoni CC-re meg plane minek tarcsa. Nem gyoztetek meg.
Jó csak az 1,3kilos cc-villákat szezonoként, vagy gyakrabban cserélik, amíg az a 2kilós villa több évet is kibír simán.
Let the people speaknem is akar senki meggyõzni:-)
csak lett írva pár vélemény.
ettõl függetlenül van xt ha kõ..:-)
Let the people speak[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Let the people speakjó nem arról a 50-100 emberrõl beszélek aki a maratonok élmezõnye....hanem a másik 500-ról aki azt mondja hogy tárcsát sose, meg 300grammos kûlsõ, óvszer belsõvel..... aztán nézd meg a duna marcin hánynak volt a patakmeder után defektje, amin én 7nte 10x átmegyek ....kérdezd meg Vizdit, nem hiába megy elöl mindig.. v fék, ezáltal beletehet sokkal könyebb villát is(sid WC) ezáltal nem 300 gramm lesz, hanem a villa által generált + fél kiló..... ami meg már cc-seknél úgytudom számít....
nem is keveset