Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
...és mire lett jó?
ehh

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
...és milyen jól megtanultad.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Mi van a Magellánnal?

Még kérded a fõhentest? Tõle tanultam az alkatrészgyilkolást...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
..mondtammá', hogy adok egy huszas meridát, abban van valami alap RST teló is...
:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

még bicglim sincs, vazze
mire húzzam a telót?

Mi van a Magellánnal?

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
még bicglim sincs, vazze
mire húzzam a telót?
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Kell a pénz egy telóra mi? :P
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts

Jelentem szerintem a bacik is olvasták tegnapi hozzászólásomat és elmenekültek. Szóval már nagyon frankón vagyok, semmi jele a madárinfulenciának (fejem még nem feketedik, levert se vagyok).

Az infulenzát nem is baci terjeszti. Helyedbe beadatnám azt az ótást.
Tudok is valakit, aki óccsón beadja..ehhhe
(mennyi fér bele egy a3-as borítékba...csak úgy kérdeztem)
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Tegnap láttam az elágon dél felé két szunyogos mezest, egy vékonyat, és egy vastagot. Teljesen Hápi és Öcsike-szerûek voltak. És a látásukkal is baj volt, mert majdnem kiestem az autóból úgy integettem, de nem vettek észre.

Ha tekerek akkor autósokkal nem foglalkozok. Csak ha dudálnak meg leszorítanak akkor mutatom nekik a nemzetközi kézjeleket vagy mormolok magamban valami "kedveset" utánnuk.
Bocsesz, hogy nem vettünk észre, de nem is dudáltál, csak mutogattál, azt meg nem látjuk. Tudod te ott bent, mi meg kint.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Mindenki vigyázat!!! Hápi madárinfluenzagyanús! Posted Image

[/img]

Jelentem szerintem a bacik is olvasták tegnapi hozzászólásomat és elmenekültek. Szóval már nagyon frankón vagyok, semmi jele a madárinfulenciának (fejem még nem feketedik, levert se vagyok).
Most próbálom rendezgetni a telcsikábeleket, net már a géphez vezetve fixen, a telcsi még nem mûködik a konyhánál, de majd fog. Ha valakinek esetleg kábeles-telcsiszerelõ kell akkor szóljon nyugodtan, már annyira belejöttem.

Egy kis segítséget szeretnék kérni -tõletek, ismerõseitektõl, stb.- iskolai tanulmányaimhoz. Fel kell derítenem Pest megye fûrészüzemeit (tudjátok, ahol hengeres farönkbõl szögletes fûrészárút csinálnak). Ha valaki tud valahol légyszi jelezze.
Hálás köszönetem elõre is!

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
jó 5let, köszi ;)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Az is mûanyagból lesz?
És az Õcsike féle rajz lesz rajta, mint embléma...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Tudom, megyek érte, nem hagyom veszni. :)

Névjegykártya - mivel már annyian szóltak emiatt, készül...

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

Azért tegnap én is 3 órán át csapattam neki...:P
(szóval kevés lesz az az 1 óra...:D )

Azért ne bízd el magad;)

Ja, Dante, please egy névjegykártyát jutass el hozzánk!!!!! És nálunk van még a kis csõcsacsid az ajándékod csomagolásáról......

:love:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Azért tegnap én is 3 órán át csapattam neki...:P
(szóval kevés lesz az az 1 óra...:D )

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

, csak valami vírus szerûség bujkál bennem szerda óta. .

Mindenki vigyázat!!! Hápi madárinfluenzagyanús! Posted Image

Punnyadós Dante: Tegnap kora délután úgy döntöttem, hogy megyek tekerni, de a hidegben mioután elültettem a fokhagymákat, úgy döntöttem, hogy mégsem, inkább szobabicaj. Aztán a tévében olyan silány mûsor volt, hogy mégis beöltöztem és egy órán át csak másztam, meg ereszkedtem, meg másztam és ereszkedtem. 6-7 ösvényvariáció mindenféle mászási technika kipróbálására, és mind singletrack, plusz találtam egy elrejtett katlant is, ahova a bmx-esek trails-sort, meg félcsövet építettek maguknak...Posted Image
1500 kcal, ki tudja mennyi szint, 160-as átlagpulzus és 186 max. Felfedeztem a téli titkos edzõhelyünket Dawnnak, ahol felkészülve le fogunk nyomni tavaszra, mint az álmos muslicát. Posted ImagePosted Image

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Tegnap láttam az elágon dél felé két szunyogos mezest, egy vékonyat, és egy vastagot. Teljesen Hápi és Öcsike-szerûek voltak. És a látásukkal is baj volt, mert majdnem kiestem az autóból úgy integettem, de nem vettek észre.

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts

Lehet, hogy összejön egy jó kis torokgyuszi?

Itt vagyok! Ki szólított?

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Én már egy hete szétkaptam a bringát és letakarítottam. A láncomról csupán a Cappy-s üveg alján kb 3mm-nyi szilárd dzsuva jött le áztatás hatására.de most csili-vili.
Én még nem rakom el mélyre mert ha ilyen száraz idõ marad akkor a hétvégén neki ugrok egy B.akarattyai menetnek.

Hápi!
Neked meg pálinkával való torokfertõtlenítõs, ágyban izzadós jobbulást kívánok. :cheers:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hát én ma is mentem, ma sem ment jobban, punnyadunk, na. Nem baj, ma még hazafelé láncot is téptem. (Isaszegi vasúti keresztezõdésnél. Gyakorlatilag összenõtt két helyen két-két szem, annyira, hogy egyáltalán nem forogtak el, de ha igen (nagy erõ hatására), akkor úgymaradtak. (egy ilyen helyzetben ugye egészségtelen terhelve váltani) Szóval hozé által javasolt lakkbenzin bejátszott, majd a tiszta lánc oldallapkáit gumikalapáccsal visszagyógyítottam a kívánt helyzetbe. (azaz kérdéses szem satuba finoman be, majd balról is, jobbról is megütögettem) Viszont a tiszta láncot jobban szemügyre vehettem, több helyen a becsípett kövek hatása látszik, azaz rendesen ki van szakítva egy picike darabka az edzett acélból...

Úgyhogy én azt hiszem téliesítek, szépen letakarítok mindent, amíg még folyik a víz, osztán slickgumi befigyel. Nyilván szárasz idõben megyek még tereptúrára, de sarazásra már nem vágyom.