Majd te csinálod elõttünk az utat.
Nincs fékem, és jön utánam egy tandem, és annak sincs!!!
El tudod képzelni, hogy mit gondolnak majd az emberek???
-Vonat baazzeg viiiigyáááázzz!!!
KisÖcsike
Majd te csinálod elõttünk az utat.
Nincs fékem, és jön utánam egy tandem, és annak sincs!!!
Hééé! Ez az én szövegem!!!!
KisÖcsike
csak Dawnnak annyit kell kiabálnia, nincs fékem, nincs fékem!!!!! :-)
nekem is egyszer azt mondta Hozé - próbálom a lényeget pontosan idézni - : " Te is olyan vagy mint Dante, ha összesen fél négyzetméter sár van, azt is megkeresed"....
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
nekem is egyszer azt mondta Hozé - próbálom a lényeget pontosan idézni - : " Te is olyan vagy mint Dante, ha összesen fél négyzetméter sár van, azt is megkeresed"....Ne hazudj Te DÖG!!!!
Milyen sárba vittél már minket, meg hányszor!!!
Ejjej emberek, negy égés lesz így jövõre a Buda Marcin.
csak a posványt nem bírom.
mindenkinek milyen nagy probléma,hogy mikor és hol, mennyit tekert! Menjetek minden este futni és nem lesz senkinek semmilyen problémája mozgás terén
mindenkinek milyen nagy probléma,hogy mikor és hol, mennyit tekert! Menjetek minden este futni és nem lesz senkinek semmilyen problémája mozgás terén
Úgy látom a nagyszájú társaságból csak én tekertem a hétvégén. Hát ma délután ki ment ki a hóesésbe?
Úgy látom a nagyszájú társaságból csak én tekertem a hétvégén. Hát ma délután ki ment ki a hóesésbe?
Ha! Ha! Ha! Haaaaaaa! Magányosan?Ááá dehogy - akkor szoktam online menni, s amatõröket alázni.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;