Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Megkezdtem a gyûjtést erre:
http://www2.trekbike...id=1056610&f=18
és erre az aszfaltszaggatóra
http://www2.trekbike...id=1492000&f=11
(már csak egy jpeg nélküli csajt kell hozzá találnom. Azt nem adnak hozzá?)

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Ez a doki milyen szenyó:

--------------------------------------------------------------------------------

Apropó behozni.
Vigyázzatok, mert XVII keresek már csak 73 hozzászólásnyira vannak tõletek.
______

huszonkettõ

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Ott a pont!

(Charon vagyok)

De jól nézel ki!
24

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
Ott a pont!

(Charon vagyok)

:love:

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

... de az legyen, hogy egyszer csak ráfutok a földútra slick-gumival...

Ha így akarod!

Rákosmente KerekSE;

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
...mert Te nem ezt teszed velünk mindig?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én sarazni nem. Nincs mosási kapacitásom most sajna. De akkor mondjátok ki az elején, hogy dagonyázni akartok, de az legyen, hogy egyszer csak ráfutok a földútra slick-gumival...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
29

Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Hápi: valld be, hogy Te is szeretsz sarazniFeltöltött kép.

Kezdem megszeretni. Csak ne aszfaltos túrának legyen meghírdetve, mert az ilyen meglepetéseket nem szeretem. Mondjátok csak meg nyugodtan, hogy sarazni megyünk. Én akkor is megyek. Ettõl szép az élet!

Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

McGywer;

...ami tetszik benne:
-végre nem Magellan
...

Végre nem kell tõle félned!

Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Holnap ne már aszfaltosat! Azon gyorsan lehet menni és hideg van. Menjünk inkább erdõbe õzikék meg mókusok közé!
34

Ma is mentem 70 felett, nem is volt hideg :P. Egyébkén nagyon játszottam a gondolattal, hogy benézek terepre DE ennyire nagy posvány szerintem még idén nem volt, mindenhol ál la víz, ami megfagyva sem lesz jobb. (legalább hó lenne) Bringamosni meg tényleg nincs kedvem 0 fokban valahogy...

McGywer;

ami tetszik benne:
-végre nem Magellan
-végre egy teló
-a váz nagyon szép (de nem nagy?)

ami nem tetszik benne:
-nyeregcsõ - nem szzeretem a hátrahajlókat, de ez szubjektív
-láncvilla védõ - most egy ilyen váz és teló mellé komolyan amatõr megoldást keresel, szigszalag meg minden? (bike+ egy ezres oszt csókolom)
-villanyak - vágd már le, ha jó a geometria, az a gyûrû felülre csak méginkább nyúlóssá teszi a SIDet...
-inverz stucni - SID-del? látszik, hgy még nem próbáltad...;) (kábé én is SID-ig használtam inverzet, azután hamar leszoktam róla) (és fesd le feketére)
-hátsóváltó - hát ez meg hogy áll?
-pumpa - mezbe vele
-kulacstartó - színe nem harmonizál

lenne egy kérésem - mérd már le légyszi a SID becsúszó LÁTSZÓ részét (mm-re pontosan), magyarul a fekete befogótól a szimeringig, álló helyzetben, csak kíváncsi vagyok, h változott-e a geometria egy keveset
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
Hápi: valld be, hogy Te is szeretsz sarazniFeltöltött kép.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Lehet nyálatcsorgatni:
http://pix.bikemag.hu/McGywer/

Ok! Szép meg minden de:
- nem Magellan
- a pumpa nagyon rontja az esztétikai hatást
- a láncvillavédõ is lehetne picit designosabb.
Összességében nem rossz, a lényeg hogy tetszen neked.

Holnap ne már aszfaltosat! Azon gyorsan lehet menni és hideg van. Menjünk inkább erdõbe õzikék meg mókusok közé!
34

Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Már csak 35!

Rákosmente KerekSE;

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Dawn: jan 29. volt idén a havas túra. Jövõ évi nincs fent még a ttt-n, de a sajátjukról szedve: http://www.matraberc.hu/?l=tm

2006. január 28. (január utolsó szombatja)

Táv Szintemelkedés Szintidõ Nevezési díj Indítás

42 km 1380 m 10 óra 30 perc 700 Ft 7:00 - 8:00
36 km 1060 m 9 óra 600 Ft 7:00 - 9:00
26 km 820 m 7 óra 500 Ft 7:00 - 10:00

Megint középtáv, vagy hosszú?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Okké, fél1kor Nálatok?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Berci elõl :-)

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
Akkor úgy látom laza aszfaltos (nekünk tandemes) kör lesz a holnap déli. Már csak azt mondjátok meg, hogy honnan startolunk.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Valkós kör lehet, hogy meglesz :-)... sztem...tandem..;-)...ssshh.. ááá a káosz magával ránt.... :-(

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na holnap délben tali hol akkor? :D Menjünk ki a francba Valkó felé, Jászságba meg minden...