Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
A Francba!

A Debreceniek még 17-el vezetnek!!!!!
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
12

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Szrintem te nagyon de nagyon pályát tévesztettél! Jövõre jössz velünk 24-órásra, vagy a saját csapatoddal, de élõ tudósítást adsz a kersekedelmi csatornáinknak,akik vastagon megjutalmaznak téged és le is cserélik a mûsorvezetõiket!
A jutalmadból pedig az újdonsült egyesületünk alapjait megegyengetjük. De nem gyalugéppel!!!!!
Beruházunk mindenkinek egy egyengépre, mint a P.ní@@-soknak, csak terepbringa kivitelben.!!!

Hajrá XVII.ker egylete
:bananadan :clap: :bananadan

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Bekapcsolodok én is!

14

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

Barni!
Jövõ héten jó a mez?

Egész héten dolgozom! Minden nap 8-17-ig vagyunk bennt a cégnél!!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Hé te mit irogatsz...nem kellene útod lenni? Vagy netán...nyuszi vagy McFly, nyuszi vagy?! ;)

Engem nem nevezhet senki Nyuszinak!

Egyébként még kb 10 percig tudok irogatni, aztán elindulok utamon... és többet vissza sem jövök, max 3-4 órával késõbb.....

ÉgbenJáróJedi
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hé te mit irogatsz...nem kellene útod lenni? Vagy netán...nyuszi vagy McFly, nyuszi vagy?! ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
Hozé!

Erre nem tudok mit mondani, ( max, hogy: qrva jó), szóval inkább csak annyit mondok: 18 !

Júdea Népfront

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Közhelyszótár a frontról.

" Hát igen.
Tart még a nagy viadal, a két sportbarát országrész között. A kétségtelenül nagyobb topicmultal rendelkezõ Debrecen mérkõzik a még elsõ éves XVII-kerülettel.
Bár a mérkõzés végkimenetele nem lehet kétséges, a meglepetésekben sem szûkölködõ jelen, meglehetõsen izgalmas. A XVII. kerületiek a decemberi adottságokat jól kihasználva mikulásképekkel szinesítették topicjukat, amire a debreceni csapat egy gyenge Lolka-Bolka válasszal tudott csak kirukkolni. (Mi lehet az a "rukkolás"?)
Az eredmény alakulására döntõ hatással lehet, hogy a XVII. kerület kétség kívül jobban igazolt. A környékbeli zseniálisabbnál zseniálisabb, magasan képzett vegyészek, sportszergyáros biológusok, építészek, meg fénymérõ fótiak erõsítik csapatjukat.
A mérközés már-már eldõlni látszott, mikoris Dr.Nemecsek Válloncipelõ Ernõ átpártolt az ellenhez, aholis meglehetõs értetlenséggel fogadták. A csatát szinesítendõ "Nagybub" indiántestvér (Manitou testvére) érkezett a kerületiek topicjába, és harci fogadalmat tett.
Erre a XVII kerületiek egy komplett római hadosztály bevetésével válaszoltak. (üdv Valéria! ;) )

A csapatok bázisát megvizsgálva is az elõny a XVII kerületnél van. Mivel Debrecenben még arra sem voltak képesek, hogy a december hónapot sportegyesület alakításával ünnepeljék, ez a jövöre nézve számukra végzetes lehet. Egyetlen esélyük lenne, ha a jelen küzdelmet vezetõ "Hápi" sportárs, esetleg sérülés folytán kidõlne a sorból, amire sajnos a madárinfluenza miatt van némi lehetõség.

A cikkírónak nem is marad más feladata, csak sportszerû küzdelem kívánása mellett megjegyeznie, hogy a tizenkilenc bizony megint prím szám."

Ez van.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

...
Régen láttam a "rusnya képeteket":) ; kéne már tekerni vmikor vmi közöset!

Kire gondolsz? :)
Szerintem én szép (is) vagyok. :D

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Most nem olyan az idõ...

Durvább. ;) :D Meg még hideg is van, s a rádfreccsenõ posvány még oda is fagy. Az országútizás ennek szól. Mert sár még oké. De hideg és sár már nem oké. Meg hétköznap görgõzöm (nagy néha), s értelmetlen 1-2 óra hülyülésért lealáznom a bringát. (amit aztán 3 óra újra szobatisztává tenni)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Vannak ötleteim, de azok nagyon gázosak ilyen idõben.
Az augusztusi Börzsöny túrát nem szeretném megismételni a Pilisben is.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Dante!
Régen láttam a "rusnya képeteket":) ; kéne már tekerni vmikor vmi közöset!

Hajjaj, kellene!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Mi ez a dög unalom itten, sehol egy kép.
Megyek írok a debreceni fórumba is.

Halihó

Üdv Debrecenbõl!!!!!
Köszi Pitechus,viszonzom a pontjaidat!
Szólok már a srácoknak,hogy figyeljenek egy kicsit rátok is!:air:

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Dante!

Te egyébként mindig megtalálod a legszárazabb idõben is az egyetlen pocsolyát, ezért nem értem ezt az országúti mizériát. Mellesleg meg a monti terepre való. Ez a többi nyúlbélának is szól. A múlt héten sajnos nem tudtam elmászni az összeröffenésre, mert olyan fáradt voltam, hogy majdnem elaludtam vezetés közben, így inkább pihentem. Régen láttam a "rusnya képeteket":) ; kéne már tekerni vmikor vmi közöset!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Még linkelni sem tud...

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Megkezdtem a gyûjtést erre:
http://www2.trekbike...id=1056610&f=18
és erre az aszfaltszaggatóra
http://www2.trekbike...id=1492000&f=11
(már csak egy jpeg nélküli csajt kell hozzá találnom. Azt nem adnak hozzá?)

Hápi! ezek a linkek így nem mûxenek, mert a Trek nyitája visz.... írd le a típusát! Kíváncsi vagyok, mit néztél ki....

KisÖcsike

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Nekem tetszik a sárga kulacstartó. Imádom a citromsárga szint. Nekem is olyan van, ráadásul kettõ.
18

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

McGywer;

ami tetszik benne:
-végre nem Magellan
-végre egy teló
-a váz nagyon szép (de nem nagy?)

ami nem tetszik benne:
-nyeregcsõ - nem szzeretem a hátrahajlókat, de ez szubjektív
-láncvilla védõ - most egy ilyen váz és teló mellé komolyan amatõr megoldást keresel, szigszalag meg minden? (bike+ egy ezres oszt csókolom)
-villanyak - vágd már le, ha jó a geometria, az a gyûrû felülre csak méginkább nyúlóssá teszi a SIDet...
-inverz stucni - SID-del? látszik, hgy még nem próbáltad...;) (kábé én is SID-ig használtam inverzet, azután hamar leszoktam róla) (és fesd le feketére)
-hátsóváltó - hát ez meg hogy áll?
-pumpa - mezbe vele
-kulacstartó - színe nem harmonizál

lenne egy kérésem - mérd már le légyszi a SID becsúszó LÁTSZÓ részét (mm-re pontosan), magyarul a fekete befogótól a szimeringig, álló helyzetben, csak kíváncsi vagyok, h változott-e a geometria egy keveset

A váz pont a méretem, 50centis nyeregvázcsõ, ennél kisebb már nem nagyon jöhet szóba. (25e volt kormánycsapággyal, 500km-esen, 1650g a váz.)
A láncvillavédõ nem szigszalag, hanem XXXXXLight belsõbõl van vágva, olcsó és könnyû.
Azt a nem egészen 1centis villanyakdarabot lesz@rom, attól semmi sem lesz nyúlos. Nem ettõl rugalmas az alsószár kiállásnál, ha nincs lockolva...
A Serpensnek 11centisfejcsöve volt, ennek 15centis, bár félintegrált, de még ígyis magasabban van egy kicsit a kormány. Mondjuk a SID beépítési magassága kb.1centivel kisebb, mint elõtte a Duke-nak. Nem festem le semmilyenre sem, mert 4éves, 187g, és csak 2csavaros elõl, szóval csereérett. Kell a negativ stucni, mert a felsõcsõ is rövidebb lett 1,5centivel.
Egy 9.0SL már csak igy áll, ez nem Shimano...
Pumpa nem fér a mezembe, onnan csak elhagynám.
Nekem tetszik a sárga kulacstartó, de nyugodtan megkövezhettek érte.
Elõször én sem hátranyúló nyeregcsövet rendeltem, hanem egy egyenesfejû B+, mert olcsó volt és 275g-nak hazudták. A 330g kicsit durva eltérés volt, de még mindig könnyebb, mint az elõzõ. A nagyobb gond az volt, hogy magas volt a feje, és a nyergem, ha ráültem leült a fejre, ami igy olyan, mintha egy darab fán ülnék. Könnyû 27,2mm átmérõjû nyeregcsõ, lapos, nem hátranyúló fejjel 4centisben meg sajna drága. Majd egyszer ez is cserélve lesz, meg a kerekek is, mert kõnehezek, gyorszár/külsõ/belsõ nélkül az elsõ 90dkg, hátsó 1,22kg. Csakhát a pénz... Ja, a SID csak 70e volt.
A becsúszó kilátszó része a porvédõ szájától a váll aljáig ahogy mondtad kívül 126mm.

JA, tényleg van sár, de nem mindenhol veszélyes, simán lehet Isaszeg felé terepezni. De naplemente elõtt fél órával nem kellett volna az a defekt...

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Ez a doki milyen szenyó:

--------------------------------------------------------------------------------

Apropó behozni.
Vigyázzatok, mert XVII keresek már csak 73 hozzászólásnyira vannak tõletek.

Hozé ezt már én is jeleztem!

Dr. Pite a besúgó! De a Debreceniek nem értik! :P
75

20

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;