Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
És beértük õket,de hát Besúgó testvérünknek köszönhetõen õk is versenybe kezdtek és elhúztak egy kevéssel!!
De reszkessetek mert a HÁPI XVII.Ker TEAM újra támad
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Szerény személyemmel azt mondom,hogy EGY!!!
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Vagyis három. Ja nem, kettõõõõõ!

Szerintem a Pécsieket kell legközelebb ellenfélnek választani.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Akkor inkább négy.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
KiÖTöltem a választ.

Hápi!

Én láttam az esetet! (" A kis Fonál tanú...")
Egyszerûen átrepültél a kormányod fölött, az SPD meg nem oldott ki nyilván, mert különben nem esett volna rád a bicikli.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Van egy ÖTletem!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Ezt nem hagyHATjuk annyiban
"Nice boys don't play rock and roll"

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Ennek a HÉTnek is lassan vége...

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
nyolc

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Kilenc!

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Már csak 10!
És fáj a fejem!

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

- Felkérem a a tanút, hogy ismertesse röviden, mit látott.
- Hát tisztelt Bíróság, az úgy volt, hogy gondoltuk elmegyünk biciklizni egy "laza aszfaltosat" má' ahogy mink szoktuk mondani. Na. Elindultultunk egy kis késéssel, mert egyikünk, pont a gyanúsított, késve érkezett, lehet, hogy valami vendéglátóipari egységet látogatott.
Szóval, ahogy ott megyünk, tekergetjük a pedált, épp beszélgettünk ott Dante barátommal, hogy milyen jó idõ is van, de Õ mondta, hogy elözõ nap...
- Khm.
- Ja, szóval azt történt, hogy a Chárosult barátunk aki Kistarcsai lévén ismeri a környéket, gondolta levág egy kanyart. Más ilyen tájban inkább disznót vág, de hát Õ biológus, sose' tenne ilyent. Hát amint épp vágja a kanyartot elé ugrik egy gödör. Jól képzett kerékpáros lévén, rögvestazonnyombanmingyá' húzza a féket. A fékit. Erre meg is állt.
- Mi történt ezután?
- Na akkor jött a baj, egy másik állampolgártársunk személyében, gyorsan. Õ nem kistarcsai, hanem XVII kerületi, és a kerékpáros alvilágban Traktoros Hápi néven ismerik az arra rászorulók, mer' teccik tudni a kormányára van szerelve neki egy kacsa. Má' nem olyan kórházi, hanem...
- Khm.
-Ja, na szóval ez az egyén meg jól nekiment V.V. állampolgár hátsó kerekének. A biciklijének. Épp látom, hogy nekimegy, és azután átbukfencezik rajta. Épp ott feküdtek egy kupacban, mikor mondom a többieknek, mer' ott vót még a Dante, aki tegnap is biciklizett, meg az áldozat élettársa. Az Élete Párja. A doktornõ. Na mondok nekik itt baj van!
Hát megyünk oda gyorsan, rögtön, de az áldozat akkor már tápászkodott felfele. A Traktoros, meg csak fekszik, rajta meg a Magellán. Azzal takarózott, pedig nem meleg ám a bicikli...
-Khm.
-Na, megyek kapom le a Magellántot Hápiról, de szerencsére nem lett semmi baja. Neki. Nem úgy a sértett hátsókerekének, ami olyannyira elgörbüle, hogy közúti közlekedésre teljesen alkalmatlanná vált.
Na szegény tolhatta haza.
Mi meg ugye a többiekkel mentünk egy kört, lazán, aszfalton.
Tekerés közben persze próbáltuk a Traktorost oktatni, hogy mire való is a fék, meg hogyan is kell aztat használni, de nem hiszem, hogy sikerült, me' néha olyan bambán nézett ki a fejibül...
-Köszönjük, a tanú távozhat.

(tizenhat)

Hozé grat az íráshoz. Engedd meg, hogy ezennel felkérjelek sajtószóvivõnek.

Mint károkozó "Traktoros Hápi" szeretném én is elmondani a történteket.
1. Nem azért késtem mert azt a bizonyos kulturális szórakozóhelységet látogattam meg. Egyszerûen csak ebédeltem. Károsultunktól és élete párjától pedig negyed dél felé váltam el.
2. Mi is történt szerintem: a fent nevezett Charon (károsult) Úr egy elsõbbségadás táblát figyelmen kívül hagyva ("T" keresztezõdésben a T szára felõl érkeztünk) egyenesen áthajtott a védett útvonal túlsó oldalára, ahol is a járdát célozta meg. Én (Hápi a károkozó) jó bringás lévén követtem, szintén fittyet hányva a Közúti Közlekedés RendSzabályaira (KRESZ).Hogy miért is a járda volt a célpont? Szerintem azért, amiért én is követtem. Volt ott egy picinyke ugrató, amit sikerült is abszolválni, majd következett egy kisebb árok ami szintén nem jelentett gondot neki/nekünk. Ezután a járdaszegély mely kb. 10 cm magas volt, már elgondolkodtatta. Valamilyen oknál fogva keresztbe állt elõttem. Én ekkor pont arra figyeltem, hogy az árkon épségben átjussak, és akkor hírtelen megjelent elõttem Viktor hátsókereke. Esélyem se lett volna elkerülni az ütközést.

... erre a részre nem emlékszem...

Fekszem a földön -szerencsére puhára estem (ázott föld! IMÁDOM A SARAT!)-, fejem kb. 10 cmre a betonszegélytõl és Hõnszeretett "durung" "Hápibike" Magellánom jól megérdemelt pihenõjét tölti rajtam. És röhögök! Majd a többiek segítségével -azt hiszem- feltápászkodok, és fogalmam sincs mi történt.
A nememlékszem rész érdekelne!
Nem látta valaki, hogy pontosan mi történt?
Miért és hogy állt elõttem keresztbe az NRS?
Hogy léptem ki a pedálból?
Hogy került rám a "Hápibike"?
Miért pont abba az irányba állt Hõnszeretett Drótszamaram?
Hû társam melyik részével mentem neki az NRS-nek?

Lehet, hogy fel kellene keresnem Dr. Pitét egy konzéliumra. A nem emlékszem rész miatt. Tud még rajtam segíteni?

Ezúton is szeretnék -nyilvánosan is- megint bocsánatot kérni Charon (Károsult) Úrtól az okozott kellemetlenségért. Megpróbálom majd kárpótolni valahogy.

Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Figyeld meg, már be sem mer írni...:D

De bemerek, csak nekem még mindig egy dombal többet kell mászni és a munka se várhat. Ha így haladok a jövõ évet súlyos minuszban kezdem!

Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Hápi! ezek a linkek így nem mûxenek, mert a Trek nyitája visz.... írd le a típusát! Kíváncsi vagyok, mit néztél ki....

KisÖcsike

Jelentem, azok a linkek tökéletesen mûködnek -legalábbis nálam! Dobd ki a géped!

Rákosmente KerekSE;

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
Hhjjajjajj! Hápi-hápi! azt hitted, hogy neked is menni fog a baleset nélküli féktelenül közlekedés! Hápi-Hápi.... kicsi vagy te még ehhez...

Saddam Husein
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Figyeld meg, már be sem mer írni...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
"Eszement Kamikaze"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hû ez azért kemény volt, szegény Charon...:( Hápi ezentul jogosult a Kamikaze titulusra. ;)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
- Felkérem a a tanút, hogy ismertesse röviden, mit látott.
- Hát tisztelt Bíróság, az úgy volt, hogy gondoltuk elmegyünk biciklizni egy "laza aszfaltosat" má' ahogy mink szoktuk mondani. Na. Elindultultunk egy kis késéssel, mert egyikünk, pont a gyanúsított, késve érkezett, lehet, hogy valami vendéglátóipari egységet látogatott.
Szóval, ahogy ott megyünk, tekergetjük a pedált, épp beszélgettünk ott Dante barátommal, hogy milyen jó idõ is van, de Õ mondta, hogy elözõ nap...
- Khm.
- Ja, szóval azt történt, hogy a Chárosult barátunk aki Kistarcsai lévén ismeri a környéket, gondolta levág egy kanyart. Más ilyen tájban inkább disznót vág, de hát Õ biológus, sose' tenne ilyent. Hát amint épp vágja a kanyartot elé ugrik egy gödör. Jól képzett kerékpáros lévén, rögvestazonnyombanmingyá' húzza a féket. A fékit. Erre meg is állt.
- Mi történt ezután?
- Na akkor jött a baj, egy másik állampolgártársunk személyében, gyorsan. Õ nem kistarcsai, hanem XVII kerületi, és a kerékpáros alvilágban Traktoros Hápi néven ismerik az arra rászorulók, mer' teccik tudni a kormányára van szerelve neki egy kacsa. Má' nem olyan kórházi, hanem...
- Khm.
-Ja, na szóval ez az egyén meg jól nekiment V.V. állampolgár hátsó kerekének. A biciklijének. Épp látom, hogy nekimegy, és azután átbukfencezik rajta. Épp ott feküdtek egy kupacban, mikor mondom a többieknek, mer' ott vót még a Dante, aki tegnap is biciklizett, meg az áldozat élettársa. Az Élete Párja. A doktornõ. Na mondok nekik itt baj van!
Hát megyünk oda gyorsan, rögtön, de az áldozat akkor már tápászkodott felfele. A Traktoros, meg csak fekszik, rajta meg a Magellán. Azzal takarózott, pedig nem meleg ám a bicikli...
-Khm.
-Na, megyek kapom le a Magellántot Hápiról, de szerencsére nem lett semmi baja. Neki. Nem úgy a sértett hátsókerekének, ami olyannyira elgörbüle, hogy közúti közlekedésre teljesen alkalmatlanná vált.
Na szegény tolhatta haza.
Mi meg ugye a többiekkel mentünk egy kört, lazán, aszfalton.
Tekerés közben persze próbáltuk a Traktorost oktatni, hogy mire való is a fék, meg hogyan is kell aztat használni, de nem hiszem, hogy sikerült, me' néha olyan bambán nézett ki a fejibül...
-Köszönjük, a tanú távozhat.

(tizenhat)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Sikerült korrektül felavatnom a bringát mostanra, jó kis agyagos mászás után szépen nézett ki, de nem mindenhol vészes a sár, csak ott, ahol munkagépekkel is járnak, de azokat az utakat én járhatatlannak minõsítettem.