Én is akarok olyat... 20 kmen Buda maratonozni... jól. Gondoljatok rám is...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
XVII. kerbõl van itt vki?
Indította
csgy
, 2005. január 23. 10:58
Írta 2005. április 07. - 23:16
Írta 2005. április 07. - 22:36
Írta 2005. április 07. - 22:27
Írta 2005. április 07. - 22:23
Írta 2005. április 07. - 22:00
Írta 2005. április 07. - 21:57
Addig még van idönk, de majd holnap felhívom ha itt nem jelentkezik és megbeszélem vele. Lehet,hogy jön egy munkatársam is.
Írta 2005. április 07. - 21:47
Ma beszéltünk errõl BL-lel, Õ jár a Komjádi felé, ott kéne befizetni. Az elõnevezés 25.-ig 2500Ft.
Írta 2005. április 07. - 21:38
Írta 2005. április 07. - 20:56
Mivel nincs kisebb, én a 20Km-re gondoltam. Kár, hogy nincs 1Km-es maraton .
Írta 2005. április 07. - 19:25
Ciao. Köszi ,elolvastam az infokat,de a Duna maratonról nem sok bíztatót olvastam.Melyik távon indultok a Buda maratonon?
Írta 2005. április 07. - 06:45
Írta 2005. április 06. - 21:59
Sziasztok. Úgy alakult,hogy a melóba -ból egy országútissal fogok járni. Ma volt az elsõ nap. Kitikkadtam de keményen. Õ elöl ,én a szélárnyékba. Na ez jó,de kétszer is elment pirosnál és csak úgy tartani a tempót 40m távolságból az kínzás. Mert persze utolérni még csak halvány reményem sincs.Illetve csak lámpánál.Ezek után vagy leadom azt az 5 kiló fölösleget,vagy földobom a pacskert. A Buda maratonról mit lehet tudni?
Írta 2005. április 06. - 20:58
Nemrég értem haza a tekerésbõl. Mentem egy Merzse mocsár-Rákoskert v.m.-
Rákoskert sugárút-disznó és szeméttelep-Pécel-laktanya-Rákoshegy kört.
Elsõ lámpát nem vittem, Pécelen teljesen rámsötétedett, úgyhogy beálltam egy busz mögé, ami szépen hazahozott 45-55km/h-val. Klassz volt!
Rákoskert sugárút-disznó és szeméttelep-Pécel-laktanya-Rákoshegy kört.
Elsõ lámpát nem vittem, Pécelen teljesen rámsötétedett, úgyhogy beálltam egy busz mögé, ami szépen hazahozott 45-55km/h-val. Klassz volt!
Írta 2005. április 06. - 20:37
Elõsször is ÜDVÖZLET AZ ÚJAKNAK!!!:clap:
Helyzet az, hogy a hétvégén csak a vasárnap jó ( talán egy Dobogókõ vagy Visegrádi Ox verseny, vagy csak itt a környéken még nem tudom)-ha nem esik az esõ- mert szombaton vidékre megyek! A képeket nem néztem még de lementettem õket!
Cimbivel mi is voltunk fenn a HHH vasárnap.
A REKETTYÉS MÉG NEM VOLT NYITVA!!! :mad:
Nem nyomtunk örült tempót, így ki se fáradtunk de nagyon király volt! (kétszer másztam fel a Fenyõgyöngyétõl) Hegyen nagyon sok bringás volt!:clap: Ez volt az idén az elsõ rövidnacis túrám.
Menet közben kiszortunk pár felvonulásos szórólapot (ápr. 22), bizom benne, hogy sokan leszünk.
Jövõ hétvégén meg a szombat lesz jó mert vasárnap megint megyek Sopronba. Vagy esetleg vasárnap délelõtt egy rövid.
( csak a leckét kéne megcsinálni addig HEHE)
Helyzet az, hogy a hétvégén csak a vasárnap jó ( talán egy Dobogókõ vagy Visegrádi Ox verseny, vagy csak itt a környéken még nem tudom)-ha nem esik az esõ- mert szombaton vidékre megyek! A képeket nem néztem még de lementettem õket!
Cimbivel mi is voltunk fenn a HHH vasárnap.
A REKETTYÉS MÉG NEM VOLT NYITVA!!! :mad:
Nem nyomtunk örült tempót, így ki se fáradtunk de nagyon király volt! (kétszer másztam fel a Fenyõgyöngyétõl) Hegyen nagyon sok bringás volt!:clap: Ez volt az idén az elsõ rövidnacis túrám.
Menet közben kiszortunk pár felvonulásos szórólapot (ápr. 22), bizom benne, hogy sokan leszünk.
Jövõ hétvégén meg a szombat lesz jó mert vasárnap megint megyek Sopronba. Vagy esetleg vasárnap délelõtt egy rövid.
( csak a leckét kéne megcsinálni addig HEHE)
Írta 2005. április 06. - 19:20
Szia Giovanni! A csgy-vel együtt intézzük majd a nevezéseket ,legközelebbi a Buda maraton május 1-én. Majd találd ki, hogy jössz-e! A következõ a szilvásvárad május végén. Így ,hogy ketten intézzük csak nem felejtünk ki?! Párkányban vigyázz a Becherovka-val, vagy ne ülj bringára, persze nem tapasztalatból mondom
Írta 2005. április 06. - 16:06
Ciao mindenki. Már átnéztem a biost és elvileg minden jó. Még átnézem a csatlakozásokat,hogy minden rendesen érintkezik e,majd belerugok párat,és ha még mindig nem jó akkor a maradékot elviszem szervízbe. Linuxot még nem is láttam,ezért azt sem tudom,hogy tudnám e használni. Azért köszi. B.L.68 ha intézed a nevezéseket akkor szóljál,mert ha megint kihagysz,akkor ne várd meg míg felnövök.
Írta 2005. április 06. - 11:35
Ha nem esik az esõ és a rövidnaci elég, akkor én szivesen megyek bringázni a héten.
WaNNaRiDE
Írta 2005. április 06. - 10:21
Hi! Nem lehet, hogy a proci hûtése nem mûxik rendesen???? Nézd meg biosban, a hõmérsékletet! Vagy az is lehet, hogy valami tönkrement az alaplapban. Nekem így volt nem rég a 850-es AMD Athlon-onom. Fogta, azt újrindította magát, vagy lefagyott. A végén már a bootolásig se jutott el.... És akkor hi-tech haverral összerakattam egy újat..... Utánna a srác elvitte a procit, alaplapot, és neki ment. De csak Linux alatt mûxik, ott viszont tökéletes. Esetleg ha van a körnéykeden egy UHU Linux Live cd, akkor lecheckolhatod, hogy azzal megy-e? Ebben az a pojén, hogy nem kell feltelepíteni, hanem bootol cd-rõl. Nekem van ha kell.
Sok sikert! Ilyenkor jut eszembe, hogy az a Gameboy nem volt hülye találmány! Megvetted, oszt mûködött rendesen, semmi bios, meg softwarefrissírés, meg update, meg service pack.... Ja és fõleg nem Microsoft....
Üdv!
KisÖcsike
Sok sikert! Ilyenkor jut eszembe, hogy az a Gameboy nem volt hülye találmány! Megvetted, oszt mûködött rendesen, semmi bios, meg softwarefrissírés, meg update, meg service pack.... Ja és fõleg nem Microsoft....
Üdv!
KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....
Írta 2005. április 05. - 22:05
Már újratelepitettem,tápot cseréltem,biost frissitettem és állitottam,kérdezõsködtem,de semmi. Van egy nagy adag naplózott hibám amibõl nem értek semmit,és csak lósz... az egész. Ha nem lesz más akkor irány a szervíz,meg a túlóra,hogy ki tudjam fizetni. Ha egyáltalán megcsinálják.
Írta 2005. április 05. - 21:30
Köszi,de nem kalapácsból,hanem tudásból van kevés.:mad: Ha esik,akkor átmegyek Zsolt napot ünnepelni Párkányba. Majd gondolok rátok.:beer: