Jelentkezz be Regisztrálj
XVII. kerbõl van itt vki?
Írta 2005. július 01. - 11:09
Köszi Gyula, lehet, hogy élni fogok vele
(szaros gatyát meg kidobtam )
Írta 2005. június 30. - 23:19
Sziasztok
szokásos szél..
vagyishogy szinte minden topicot olvasok...
beteges, de evvan
Én meg se mertem kérdezni, de sejtettem, hogy ez lesz a válasz.... :mybad:
KisÖcsike
ui: Persze szívesen látunk minden kedves Lord Leslie nevû olvasót! :bananadan
Írta 2005. június 30. - 23:17
szokásos szél..
vagyishogy szinte minden topicot olvasok...
beteges, de evvan
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. június 30. - 23:02
L.L.: Üdvözöllek minálunk! Mi szél fújt ide egy ilyen patinás fórumtagot?
Írta 2005. június 30. - 19:40
az egy úgynevezett rózsa volt és bármelyik kerékpárboltban beraknak neked egy másikat párszáz forintért.
és nem volt hegesztve
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. június 30. - 19:33
Asszem valamit nagyon elbarmoltam az elsõ villámon
Mondtad, Gyula, hogy kotyog a kormány - valszeg nincs meghúzva. Nos kilazítottam a két csavart a nyakon, hogy felülrõl meghúzhassam azt az egyetlen imbuszos csavart, ami jobban összehúzza a csapágyakat kotyogás megszüntetése céljából. Nagyon könnyen jött a cucc... és egyszercsak kijött az egész!
Valami feszítéshez szükséges belsõ csavarmenetes támasztékot kihúztam a villa csövébõl. Úgy néz ki, mint egy virág (dupla, egymás alatt kicsivel) - a villa csövének belsõ feléhez támaszkodott elvileg, de túl erõsen húztam és az egyik 'szirma' kifordult. Vissza nyomkodtam, de most nem tudom rendesen meghúzni, mert félek, hogy kijön megint.
Ugye nem hegesztve volt bele? Mert ha igen, akkor ez tuti nem volt rendesen, mert tényleg nagyon lazán jött kifele.
Ötlete van valakinek, hogy mit tehetnék?
Írta 2005. június 30. - 13:32
Mindenkinek tekerõs, laza, esés és defektmentes DM-et/hétvégét
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. június 29. - 22:44
Ez igen, gratula - már az olvasottaktól is kilihegtem a tüdõmet... Nagyon érdekes az elsõ LA könyv, már a felénél tartok.
Köszi!
Látom, te se dolgoztál ma!
KisÖcsike
Írta 2005. június 29. - 22:41
Írta 2005. június 29. - 22:17
Hát azért ma kitettem magamért!
7kor, elindultam tekerni! Irány Pécel laktanya! Felmásztam, ivászat, fél perc pihi, irány le! Aztán mikor leértem kapásból fel, tetõn fél perc pihi, megint le. Aztán megint fel.... 3x másztam meg egyhuzamba! Nem is rossz! Az 600m 3 km alatt! Olyan 9 perc 30 mp körüli idõket mentem felfele, ami nem olyan jó, de azért lehetne rosszabb. Utánna még mentem Nagytarcsára, és ott is kapaszkodtam kicsit, azon a hosszú emelkedõn! Asszem ma nyugodt lelkiismerettel hajtom a párnára a fejem!
KisÖcsike
KisÖcsike
Írta 2005. június 29. - 17:57
Hát ez meg hol van? Szívesen megnézném. Mondjuk jöv héten egyik este eltekerhetnénk arra.[/QUOTE]
Okker ,én benne vagyok. Addigra talán sikerül is lekattannom errõl a játékról.
Amúgy meg lehet nem is annyira durva ,csak azt tudom ,hogy KisÖcsikét ,meg engem eléggé kikészített.
Írta 2005. június 29. - 14:32
Gyors közvélememénykutatás:
Érdekelne valakit a Bécs-Budapest maraton?? Ooktóber 20 körül lesz, 5 napos, napi átlag 70 km aszfalton. Nem nagy táv, de móka! Asszem 28 000 a nevezés...
Üdv!
KisÖcsike
Írta 2005. június 29. - 09:21
Hápi, köszönjük és drukkolok
Lao-Ce
Írta 2005. június 29. - 08:48
Öcsike elvileg elhozza nekem a könyvet, egy olvasás erejéig - annyit beszéltetek LA-ról, hogy most már kíváncsi vagyok nagyon az arcra
Tényleg, hétvégén Tour. Nézitek?
Írta 2005. június 28. - 21:30
Ha a Libriben nincs akkor nézd meg a Rákóczi úton a Fókuszban, az elsõt én is ott vettem.Öcsike!
Hol lehet kapni ezeket a könyveket és mi árban vannak?
Tényleg érdekes volt a mûsor, fõleg a szervezete bemutatása - komoly.
Írta 2005. június 28. - 21:27
Hát ez meg hol van? Szívesen megnézném. Mondjuk jöv héten egyik este eltekerhetnénk arra.
Öcsi: ma este megyek akarom mondani voltam!!
PR: gratula a hosszú hétvégéhez, sok boldogságot meg minden földi jót!
(remélem jöv ilyenkor már én is így örülök)
Írta 2005. június 28. - 09:28
Akkor délután/este ki jön tekerni??? Én 6:30 Flamingo-Lottozó/ 6:35 Elág Azúr idõpontokra leszek harcképes! (+/- náhány perc csusza!)
Én mindenféleképpen megyek! Várom a jelentkezõket!
KisÖcsike
Írta 2005. június 28. - 09:25
Öcsike!
PR
Türelmes vagyok a pulzusommal, de mondom sztem a súlyom miatt van. Érdekes - világ életemben egy zörgõcsontú nudli voltam, akit a szél is 2 méterrel arrébb tudott tenni. Mindenesetre fogyó van
hahaha!, nyomjátok a jobb oldali 'Shift' billentyût legalább 10 mp-ig, érdekes hangot ad ki a gép
A könyveket asszem nálunk a Libriben lehet kapni. Én legalább is mind 3-at ott vettem. Olyan 2000-2500 körül vannak asszem. De ha gondolod kölcsön tudom adni õket!
Testsúly.... no para! Tekerni kell minden körülmények között. A szervezeted meg majd alkalmaszkodik. Nekem elhiheted!
KisÖcsike
ui. ha 3x lenyomod a Shift gombot, akkor ugyanaz a hatás!
Írta 2005. június 28. - 09:11
PR
Türelmes vagyok a pulzusommal, de mondom sztem a súlyom miatt van. Érdekes - világ életemben egy zörgõcsontú nudli voltam, akit a szél is 2 méterrel arrébb tudott tenni. Mindenesetre fogyó van
hahaha!, nyomjátok a jobb oldali 'Shift' billentyût legalább 10 mp-ig, érdekes hangot ad ki a gép
Írta 2005. június 28. - 08:30
Na erre ráhibáztál. Bár el akartunk menni kirándulni, de még a bejárati ajtóig sem jutottunk, csak feküdtünk kb. du. 3-ig.PR: Gratulálok mindkét dologhoz! És vasárnap csak lustálkodtál?
Köszönet mindenkinek a gratulációkért.
zoozoo a pulzusod majd normalizálódik.
Nekem lehet hogy nagyon jó a genetikám, de ha kb. kétnaponta tekerek min. 20 kilcsit, akkor egy hét múlva nem tudok annyit zabálni, hogy ne fogyjak. Szóval zoozoo tekerj. Annál jobb fogyasztó nincs
Lao-Ce