Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mint éppenhogycsak hozzáértõ, mondom, hogy Öcsike rájött, hogy nem kellett volna az emil értesítést beállítani...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Báázzzz.. ez durva.. a mai termés: http://bjkmf17513.uw.hu/temp/bazz.JPG

KisÖcsike

Mint egy hozzánemértõ kérdezem, hogy itt mit kéne nézni?

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Hát, mert a Mátrába szervezett fotótúrán kívül (Achtung! Fotótúra áttolva 30-ára és a Mátrába - Szlovákiába jövõ év elején megyünk - info lesz idõben), nem lesz idõm, mert csinálnom kell a honlapot. Bárcsak lazsálhatnék pár napot én is és nem kéne munkával foglalkoznom, dehát ilyen a sorsom :cry:Feltöltött kép

Hát én meg tanulnák 1000rel és hagynám a Hugomat is ha nem csábítottál volna ide. Ezért most én is elcsábítalak a Mátrába:
KÖVESSD A SZEMEDDEL EZEN OLDALT!!
www.matrahegy.hu
http://www.kekesteto.hu/
http://www.matrahegy...php?tel=37&id=1
http://www.matrahegy....php#barlangjai
http://www.matrahegy...je=1&db=6&evs=0

remélem jók a linkek

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Báázzzz.. ez durva.. a mai termés: http://bjkmf17513.uw.hu/temp/bazz.JPG

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Sajnál,sajnál...

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Hát, mert a Mátrába szervezett fotótúrán kívül (Achtung! Fotótúra áttolva 30-ára és a Mátrába - Szlovákiába jövõ év elején megyünk - info lesz idõben), nem lesz idõm, mert csinálnom kell a honlapot. Bárcsak lazsálhatnék pár napot én is és nem kéne munkával foglalkoznom, dehát ilyen a sorsom :cry:Feltöltött kép
"Nice boys don't play rock and roll"

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Szombathely 3373-al elõttünk, Debrecen meg 171-el lemaradva mögöttünk. Pécs meg szétesett és újratelepítette magát! Ez a 15:51:00-ás állapotokat idézi.

Rákosmente KerekSE;

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Jó hír! A pécsieket új topicba nyomták, és a régit lezárták! Tehát: a régit pillanatok alaltt behozzuk, az új meg nem lehet akadály, ha ilyen szaporák vagyunk! összeadogatni meg nem ér!!

KisÖcsike

ui: én meg minnyá átlépem az 1000et

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

És nekem 600! :bananadan

Már csak 60 egynehány és befoglak!

Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Velem nem találkozol idén mégeccer - fotótúrára most ne gondolj.
Meg ilyen alapon a szánkózáskor is átázhat.

KÜLÖNBENIS!

Most erre a hógolyózásra kattantatok be? Esküszöm, poén volt az egész. Ti komolyan gondoljátok, hogy teli bojlerrel majd elkezdek itt nektek hajolgatni hóért? :):D

IGEN! Én azért is megyek! Jó kis hócsata, az kell nekem ilyen kedvromboló idõben!!! És miaz, hogy nem talizunk már az bidén akarom mondani idén? Mi olyan fontosos neked pénteken?

Rákosmente KerekSE;

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
És nekem 600! :bananadan

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Akkor most megyek a pincébe, letekerni a hatalmas adag töltött káposztát (a legagyizott görgõmön :mad: ), amit ebédre ettem.

hû wow! én is töltöttkáposztáztam! De én megyek havaz lapizni, meg Sophieval tomboln a havban! közben meg fotózok 1000el!!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Eddig akik oda jönnek azokkal szinte bármikor tudok talizni. Tehát nem tudom, hogy vigyem-e. Hócsatánál szétázhat!

Velem nem találkozol idén mégeccer - fotótúrára most ne gondolj.
Meg ilyen alapon a szánkózáskor is átázhat.

KÜLÖNBENIS!

Most erre a hógolyózásra kattantatok be? Esküszöm, poén volt az egész. Ti komolyan gondoljátok, hogy teli bojlerrel majd elkezdek itt nektek hajolgatni hóért? :):D

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Akkor most megyek a pincébe, letekerni a hatalmas adag töltött káposztát (a legagyizott görgõmön :mad: ), amit ebédre ettem.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Hápi, ugye azért nem fogod elfelejteni elhozni azt a bizonyos jelenléti ívet? :)

Eddig akik oda jönnek azokkal szinte bármikor tudok talizni. Tehát nem tudom, hogy vigyem-e. Hócsatánál szétázhat!

Rákosmente KerekSE;

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

3801.ik

Kackackac

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
3801.ik
Dante is jön? Nekem nem mondta biztosra? Az jó kérdés, hogy-hogy jön.

Rákosmente KerekSE;

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Hápi, ugye azért nem fogod elfelejteni elhozni azt a bizonyos jelenléti ívet? :)

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Lovasszán? Ez volt a 3800.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Dante barátunk, végülis hogy tudsz jönni?