Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Charon, megkaptam a privit, készítek egy térképet a durva részekrõl, majd felnyomom a netre ma este, hagy szokjátok.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jó a szerda délután, de minél késõbb. Tali f6 elõtt részemrõl lehetetlen, de inkább 6-kor.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Hello!
Valaki holnap olyan 5 körül itt a környéken, terepen, idõjárástõl függõen?

Nem lehetne hamarabb, mert nem akarok még jobban megfázni, csörögj rám, ha gondolod.Elágon kéne találkozni, ha addig nem megy fel a lázam. Most kezdek láncot cserélni, meg gumikat.
Tegnap a hátsót szétvágta vmi üveg, és a Powergel üres zacskójával foltoztam a külsõt!:) De kukázhatom ki, a belsõt most próbálom megmenteni. Nem tud valaki Michelin Ultralight belsõt???
Szerdán ki és merre akar menni???

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
Szerda nekem is okés! Jöhet a menet!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
  • LocationBudapest
Nekem jónak tûnik, de Dante kell hozzá mindenféleképpen, õ ismeri az összeset, szóval Dante ne tervezz más programot!!!

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Hi all!

Szerencsésen hazatértem a szülinapokról, nem részegedtem le, nem is bringáztam (ld. késõbb) de legalább kirándultam egyet.

Szóval a Börzsönyben voltunk Kemencétõl 5 kilcsire az erdõben egy tisztáson. Király hely volt, de ha kicsit beljebb mentünk az erdõbe, már 10-20 cm mély pocsolyák voltak, meg sár mindenütt. Azért megmásztam egy csúcsot (de már elfelejtettem a nevét), úgyhogy a testedzés megvolt.
Útközben arra gondoltam, hogy kéne egyszer ott rendezni egy hillclimb versenyt.

Szóval király volt.

Néhány képet csináltam, majd holnap - ha nem felejtem el - töltök fel párat.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
Oké.....De néha sokat kell majd várnotok rám, amíg letologatom az én gyönyörû Ubulomat a lejtõkön.;)

Szerda délután jó lesz? Az az egyetlen idõpont, ami nekem jó.

:love:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

a héten én is benne vagyok hogy megnézzük
És Dante tényleg nem nyomja õrült módon lefele. Legalábbis edzésen nem.
Attisch

Én viszont õrült módon nyomom lefele és felfele is. Majd meglátod. :D
Erika csak felfele megy fel hanyattesõs helyeken, lefele még nem annyira. De ami késik nem múlik.

A tandemen nagyon ésszel kell menni, teljesen más az irányítás és nagyon kell vigyázni mindkettõnkre, mert egy esés.... hmm.Feltöltött kép

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
  • LocationBudapest
a héten én is benne vagyok hogy megnézzük

És Dante tényleg nem nyomja õrült módon lefele. Legalábbis edzésen nem.

Attisch

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Egyetlenem: Dante csak felfele tud menni :D. Lefele sztem elég ügyi vagy. De ha épp nem érsz rá, majd megnézem elõbb én, és kimegyünk utána ketten.
:dance1:

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

(Megnéznénk. :-*)

Megnéznénk?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jaja. A kalóriapótlás az bõven túlmutatott minden erõfeszítés közben elhasznált energiamennyiségen. Ugh. Mit írok én? Megártott a túra tegnap, reggeltõl kezdve egész nap fájt a bal lában achilles ínja, aztán hazafele a jobb talpam és bokám is, ma meg járni is alig tudok már.

Dante: merre is van pontosabban a halálösvény meg a kis-halál?

Este átszerelem a normál bringákat, mert mostantól azzal fogjuk nyomni, szal, ha valamelyik este belefér egy gyors sprint odáig, szívesen megnézném. (Megnéznénk. :-*)

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
Sziasztok:)

Hát bizony sietni kellett, hogy hazaérjünk a családi programra..... Fincsi vacsorát kaptunk (csülökpörkölt, párolt káposzta babbal és jégkrémtorta:)) Szóval azt hiszem elég jól sikerült még pótolni a vacsival az energiát.

Öcsi: nagyon jók a fotók. És még a maciknál is sikerült jónéhányat fotóznod:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Háj Evrivan!
Danténak még nem bocsáltottam meg, hogy bevitt a tüskés bokros megoldásba, így apróbb sérüléseket eszközölt a vadi új mezemen!
KisÖcsike

:D ;)

malsky

malsky

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Hello!
Valaki holnap olyan 5 körül itt a környéken, terepen, idõjárástõl függõen?

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
Háj Evrivan!

Szupit túráztunk ma a változatosság kedvért! Volt minden: aszfalt, terep, homok, susnyás, kilátó, mackólátogatás, maci etetés, (bár a méz nagy részét Hápival faltuk fel...), cukilátogatás! Danténak még nem bocsáltottam meg, hogy bevitt a tüskés bokros megoldásba, így apróbb sérüléseket eszközölt a vadi új mezemen! Továbbá miatta nyikorog a monoblokom megint! És akkor a globális felmelegedésrõl már ne is beszéljünk!! Bocsi ha ma egy kicsit fáradt, meg nyûgös voltam... :spioch:

Képek itt: http://kep.tar.hu/kisocsike/50143090#2

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Jó lehetett a mai túra, sajnálom, hogy nem tudtam menni! Az okok közül ez az egyik:
http://pix.bikemag.h...001666.JPG.html
http://pix.bikemag.h...001668.JPG.html

Ez volt a ma reggeli állapot. A mostani pedig ez:
http://http://pix.bi...001672.JPG.html

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Az a szántóföld tényleg jó volt. Megyünk az "ismert" úton, ami egyszerre csak...eltûnik. Vicces volt, hogy mint ha mi sem történt volna, 1 kilcsin át nyomtuk a szántásban... persze sosem értem meg, hogy a földmûveseknek miért éri meg felszántani a föld melletti utat, amit úgyis 2 hét után kijárnak, ha más nem, hát azok a tulajok, akik csak az úton keresztül tudják a földjüket megközelíteni. :chin:

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
  • LocationBudapest
Hali!

Köszi a túrát kedvenc Tandemes Párosunknak, illetve a folytatást Hápinak és Danténak. Akkor jöjjön a rövid beszámoló. Elég frankó utakon mentünk volt terep is benne és láttuk a vadállatokat is. Jó kis túra volt már a pelotonnal is, aztán következett a fekete leves. Elbúcsúztunk a sietõs tandemesektõl, akik mögött kialakult vákuum magával ragadta Öcsit is. Laci már korábban hazaindult. Hápi, Dante és én elmentünk terepezni, volt benne szántóföldes (elég vicces volt), kevés aszfalt emelkedõvel, igen komoly emelkedõk terepen (adtam a combomnak, és tudok is dicsekedni, hogy Dantéval és Hápival edzettem), sáros kanyargós, tépés lefelé terepen, sokszor megállós, utált cross-motoros, illetve hatalmas száguldás egy nagy réten. A halálösvényeket kihagytuk, de majd legközelebb bepótoljuk.
Sikerült most is tovább gyûjtögetni a terepkilómétereket :-)

Remélem aki nem tudott eljönni annak ennél is jobb programja akadt. A vége olyan 100 km lett, sajnos nincs órám így nem tudom pontosan. Nagyon élveztem, és remélem összejön a jövõ heti Hungaroringes akció is. Oda természetesen kötelezõ az oúti :-)

Attisch

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hehh, mez felavatva. Nem, az enyém :P nem szakadt el, csak sok sárpetty képzõdött rajta, meg hát egyébként is, jó koszos lett. Kellemesen befáradtam, meg hát olyan hasogató fejfájásra estem haza (front van, vagy mi?), hogy csak na. Fotóókat majd feltöltöm, csak hova. Szóval lesznek. De ha valaki hozzáférhetõvé teszi, akkor elküldöm/feltöltöm neki.