Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Különben is elragadott az erõ sötét oldala, s nem enged.

Tudom, hogy van még benned jó! Érzem a vívódást!!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

Nyuszi vagy McFly????? :D

KisÖcsike

:rocketman Engem senki nem nevezhet nyuszinak.

Különben is elragadott az erõ sötét oldala, s nem enged.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Dante: a Zöld Sün cukrászda benne van az útvonaltervedben?;)

A Dante féle útvonalak a Nagytarcsa-Isaszeg közötti szakaszon vannak, nagyrész attól balra (északra), ahol a kutyikát éjjel majdnem elcsaptuk anno.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Hát én ebbõl tutira semmit sem ismerek fel (bár az a "laza" lejtõ ismerõs), de jól néz ki.

A hetem tele, bringázás valszeg nuku, talán csak hétvégén - remélem.

Nyuszi vagy McFly????? :D

KisÖcsike

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
PR: vasárnap Hungaroring:)

Dante: a Zöld Sün cukrászda benne van az útvonaltervedben?;)

:love:

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

http://heartofwinter...c/xc_trails.jpg

Hát én ebbõl tutira semmit sem ismerek fel (bár az a "laza" lejtõ ismerõs), de jól néz ki.

A hetem tele, bringázás valszeg nuku, talán csak hétvégén - remélem.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Én is hulla vagyok egyébként. Tegnap akartam egy kis tejfölt adni a macskának, és a teljes fél litert ráborítottam szegényre.

Viszont be vagyok sózva, mert egyrészt régen ültem az nrs-en és azt is nagyon szeretem, másrészt még nem láttatok se fel, se le haladni azon. (Bizonyítási vágy.)

Dawn nem örül a sötétedésnek sem, majd hétvégén vezethetünk asszem egy felénktúrát, aztán egy felédtúrát emelkedõ nehézségi sorrendben.

A képeken max a mászást lehet látni, hogy szép, a halál nem látszik túl jól.

Dante: TE fotóztad le, amikor a krosszpályán felülrõl látszott a tandem? Azt a képet izibe töltsd fel! :-)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Gyere velünk, akkor csak a könnyebb szakaszait nézzük meg, oké? Kilátó eléggé kiesik - azaz van közte 3 nagyobbacska domb, ami lehet, hogy este megfekszi bárkinek a gyomrát már...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
Dante: Életem Párja tuti veled megy tekerni, de én nagyon fáradt vagyok most a "laza" terephez.....

Szóval ha valakinek van kedve akkor én szerdán megyek pár kört a következõ útvonalon: Kistarcsa-Kerepes-Mogyoród-(Zöld Sün cukrászda)-Hungaroring fõbejárata felõl vissza Kerepesre.....Esetleg át Csömörre a kedvenc köves dombocskámhoz, meg a kutyikákat megnézni......

De ígérem, legközelebb veletek tartok terepezni:)

Ha a kilátó felé indultok, akkor egy darabig mehetünk együtt:)

:love:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
És akkor nem nézzük meg az ösvényeket?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A holnapi tekerésnél Dawn szívesebben pályázna a Ring körül pár kört (Át a ringhez fel, majd le, hátul fel a "főkapuhoz", onnan fentről az északi oldalon a sóderes-köves hullámvasúton vissza a kezdethez Kerepes-Szilas közeléhez, szal körbe), mert hamar sötétedik. Fele aszfalt, fele terep. Lehet csatlakozni oda is, ha valakinek ahhoz lenne kedve.

Hamarosan én is gyártok térképet.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

tekerhetetlen homok. (Bocs KisÖcsi :-))

I love this game....... :shit:

KisÖcsike

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Oka evrivan. A következõ gyilkos túrát mi szervezzük: Csömör és Kistarcsa környéke lightos emelkedõi és lejtõi valamint a tekerhetetlen homok. (Bocs KisÖcsi :-))

Ugye nem a homokozó jellegû részek lesznek benne, meg az akácos???
Mikor és hol lenne a gyülekezõ, és távban idõben mennyi lenne a túra?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Oka evrivan. A következõ gyilkos túrát mi szervezzük: Csömör és Kistarcsa környéke lightos emelkedõi és lejtõi valamint a tekerhetetlen homok. (Bocs KisÖcsi :-))

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

ui: Dante! Cicákat ne felejtsd el please!!

OFF Nem feledem, de tegnap éjjel értem haza. (munka...:( ), s nem akartam lámpánál fotózni.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Kértétek, kaptok. Szóval Ti a középsõn voltatok, remélem mindenki felismeri a környéket (bal oldalt Nagytarcsa, balra fent Kerepes, jobbra lent Pécel) , s segít kicsit eligazodni. Charon ha megyünk szerdán, láncbakötjük mindet. ;)

A Dél-nyugati csücsök (gyk: bal-alsó) AZ a bizonyos nagyon frankó erdei út, amin mentünk múltkor Hápival, Laczival, és amin állandóan lemaradtam :/
Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon jó hely :)
"Nice boys don't play rock and roll"

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Kértétek, kaptok. Szóval Ti a középsõn voltatok, remélem mindenki felismeri a környéket (bal oldalt Nagytarcsa, balra fent Kerepes, jobbra lent Pécel) , s segít kicsit eligazodni. Charon ha megyünk szerdán, láncbakötjük mindet. ;)

Még jó, hogy a házi utazási irodámnak köszönhetõen van itthon biztosítási kötvényem... asszem kitöltök 1et indulás elõtt...

KisÖcsike

ui: Dante! Cicákat ne felejtsd el please!!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
16:30, elág, sietek!

malsky

malsky

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Nekem most is jó! Akkor mikor, hol, pontosan?