Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Vasárnap: Kistarcsa, Kerepes, Szilasliget, Ring, bent pedig ring-ring
Táv elenyészõ, körök száma 72, átlagsebesség a megközelítés során 20 km/h, a pályán 40,2 km/h, átlagpulzus megközelítés során 70-80, a pályán 200 körül.
:-)
Plusz zöld sün cukrászda forevö'

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Vasárnapiról mi a potos terv?

Útvonal, idõpont, táv, átlagsebesség, átlagpulzus stb. stb. stb.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Dawn végre leadta ma reggel a doktori dolgozatát, így valszeg ebéd után megyünk haza és kis pihit követõen elõgurulunk pár helyen. Aki hamarabb akar tekerni, csörögjön rám, és találkozhatunk, aztán felszedjük a srácot, akinek csak mûanyag bringára futotta és megyünk halálösvényezni.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Dante: hol lesz xc, milyen, merre, mikor, mennyiért, hányan, hogyan.........??????

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Megintmás. Kerepesen szombaton lesz XC - én szerintem kinézek. Hungaroring ettõl függetlenül áll.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én napközben frissítem az infót, hogy én tudni lenni hol-mikor. Sok függ attól is, hogy mennyire szekálnak a munkahelyemen.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
  • LocationBudapest
Én speciel holnap dolgozom, úgy 5-ig. Tehát 5-kor végzek Óbudán. Aztán kocsiba be, ablakot le, könyököt ki... és irány Nagytarcsa vagy Kistarcsa. Holnap még írjátok meg a pontos indulást, mert aszerint megyek a két helyszín valamelyikére. Bár szívem szerint inkább mennék Nagytarcsára, mert 6-ra odaérek sztem és akkor többet tekerhetek. A visszaút hogy lenne, mert esetleg az is közbejátszhat, hogy ott teszem le az autót, ahol végzünk.

attisch

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Dante versus Dawn Feltöltött kép

Hmmm... Az élet olyan mint 1 doboz bon-bon. Sosem tudod milyet veszel ki!

Öhhmm... szóval nekem teljesen tökmind1! Én viszem Sophiet dokihoz, de már 4 fele itthon leszek! Igazság szerint Dante útba esik jövet menet Dawn fele....

KisÖcsike

ui: Bát I tink, disz iz a bigining of bjutiful frendship!
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ki mikorra tud Dantéhoz, vagy hozzánk érni?
Ki hova jönne?

Dante versus Dawn Feltöltött kép

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én nem megyek haza, közvetlenül munkából jövök, szóval nem biztos, hogy kell ott találkozni, nekem speciel Kistarcsa is ugyanolyan jó, Charon nálatok, mert a 3-as úton jövök haza. Ha hazanézek (mondjuk letehetném a cuccost az igaz), akkor nagyon rá kellen szánnom magam, s nem lenne belõle 6-os indulás...:) Attisch, ha neked jó, találkozhatunk a radarnál 6:30-kor. (küldök privit naaagy piros x-el) Osztán lámpa legyen nálatok. Bár tõlünk az csak 15 perc, szóval lehet nálunk...ehhh, döntsétek el, mi a kényelmesebb.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Jó a szerda délután, de minél késõbb. Tali f6 elõtt részemrõl lehetetlen, de inkább 6-kor.

Tehát 6 Dantéék háza elõtt. Nagytarcsán, ahogy befutsz, az elsõ jobbos utcával szemben balra.

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
  • LocationBudapest
Na akkor hogy lesz a szerdai halálozás, mert úgy készülök? Az idõ sztem jó lesz. Honnan indulunk, mikor?

Attisch

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
És nem fékeztek senki kedvéért...

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

PR: vasárnap Hungaroring:)

Mondom, talán. S talán Renit is ráveszem, bár akkor a tempó nem lesz több 15-20 km/h-nál aszfalton.

Egyébként távban mennyire tervezed ?

Tudom, hogy van még benned jó! Érzem a vívódást!!

Nem, számomra már késõ, de ha velem tartasz, ha mellém állsz együtt irányíthatjuk a galaxist, mint PR és KisÖcsike.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
De mégis:

http://pix.bikemag.h...ageViewsIndex=1

Ami kék, az aszfalt, vagy földút, ami sárga az homok, pacipatákkal szétjárva a "könnyebb" tekerhetõség érdekében, ami piros az emelkedõ vagy lejtõ, a zöld az aranyos gallyas szakasz általában.

http://pix.bikemag.h...k_pek/album356/

Nagyrészt Csömör.

HOzzánk legközelebb egy bemelegítõ emelkedõ van, köves, törmelékes.

Az aszfalton elérhetõ, a kép legalján középen levõ rész a Kálvária: itt tanítottam Dawnt emelkedõt mászni.

A nagy sárga félkör akácos egyébként, az arról leágazó kis kör is csupa homok, de lefele és felfele is aranyos, akkor is, amikor járható, a zöld részek errefele gallyasak, de tekerhetõek.

Aszfalton eltekerve a térkép bal felsõ sarkánál három emelkedõ van. A legszélsõ Dawn kedvence - vasúti töltés stílusú köves, a mellette levõ S kanyar egyszerûen meredek (egyszer fel lehet menni rajta 32-28-ban, de másodszor már nem megy :D), a 3. a bal felsõ negyedben még mindig egy igazi lejtõ, de csak egyszer tudtam eddig visszamászni.

A szerdai Dawn féle variáció át a Ringhez és körötte erre:
http://pix.bikemag.h...6/ring.JPG.html

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ahol TE felmész én is felmegyek, bár tövig van kopva a minta a külsõimen. :(

Miért van már megint behalva a galéria....
Nem tudom feltölteni a térképet.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Meg medve, aha.

Na tudod hol lesz barnamedve, ha meglátod hol kell felmenni...:D

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

De zöld is lesz, meg ha mázlid van sün is.

Sõõõt! Sok "zöld" után, még sárkányt is láthatunk! Szerintem..... :ganja: :D

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Ööööö...attól tartok nincs. :) De zöld is lesz, meg ha mázlid van sün is.

Meg medve, aha.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Dante: a Zöld Sün cukrászda benne van az útvonaltervedben?;)

Ööööö...attól tartok nincs. :) De zöld is lesz, meg ha mázlid van sün is.