Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

BÚÉK Kupa | január 1.

- - - - -

• Please log in to reply
662 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
...sõt, vasárnapra gyalogtúra a Pilisben...:)
Jó "szórakozást" a négy fal között! ;)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
"Kicsit" irigyellek... Nekem marad a negy fal :(

Jo mokazast holnapra :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Kár, hogy csak egyszer van egy évben BÚÉK kupa! :D
Anna! Esésekre borogatást! Pezsgõvel. ;) Megérdemled.

Én ma sem bírtam magammal, tekertem egyet. Jóóóóóó móka.
Holnap is tekerés a Pilisben. Laza, nyugis, terepezés.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
[quote name='Buki']Egy masodik hely utan nekem sem lenne energiam hozza :) Grat hozza!

hát a felénél nagy holtpont jött rám ,csakis akaraterõ miatt sikerült így, a végén annyit estem fõleg az uccsó lepelén... akik mögöttem jövõket sajnáltam h nem tudtam már korrigálni ...jah meg az is vicces volt h egyszer kicsavart kormánnyal akartam elindulni mert annyira sem láttam a bringát...

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
Hát csúszni nem csúszott az tuti:D Na de majd azt nézd meg amikor jövöre megyünk lessz rajta 5 paripa a clio nem is fog látszani:D amugy Gabi totál bezsongot a sok montitol úgyhogy most vissza vásárolja a régi magelánt jóvóre lehet ö is indul jó buli lesz. A csapat pedig 3 emberke egy maci meg egy jeti volt he..he
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

hát nekem már nem volt energiám terepezni csak hhh -ról lefele,így is eléggé paráztam mert szinte nem volt fékem se ujjam:) de jó buli volt:) az eséseim még mindig fájnak:)

Egy masodik hely utan nekem sem lenne energiam hozza :) Grat hozza!

Furcsa volt, hogy az ismert osvenyeken is milyen konnyen el lehet kavarni, csak amiatt, mert havas a taj :) Viszont a latvany miatt nagyon is megeri.

Juby:
Szep latvany lehetett Gabi autoja. Harom traktor, ize... bicaj a teton, negy emberke, meg egy maci belul...
De legalabb tapadt :D

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
Hey Buki!Öröm és bódógság hogy békében hazatértél mi is bár végig volt bennünk némi para Skót trakporja miat me nem vólt túl kompatibilis az óuti tráger meg a 3.0-ás gumi de túléltük és boldogok vagyunk hogy ott lehettünk jó volt nagyon:D
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Delutan haromra mar egesz jol megszaradtam, es nagyon jo volt csapatni lefele a repterig, majd a keken Huvosvolgyig. Azota folyamatosan vigyorgok :)

hát nekem már nem volt energiám terepezni csak hhh -ról lefele,így is eléggé paráztam mert szinte nem volt fékem se ujjam:) de jó buli volt:) az eséseim még mindig fájnak:)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Hazakeveredtem en is, kicsit hosszura nyult :)

Gratula mindenkinek aki elindult, illetve "csak" folmaszott a hegyre. Jol nyomtatok lanyok es sracok!

Sajna en tuloltoztem, es csupa vizesen nem akartam korozni. Es meg a valtom is rakoncatlankodik :(

Ami nagyon tetszett az az, hogy amikor elindultam innen a XI. kerbol, meg ram neztek furan, de ahogy kozeledtem a HHH fele, egyre tobb volt a bringas, es font mar az tunt furcsanak aki nem bicajjal volt :D

Delutan haromra mar egesz jol megszaradtam, es nagyon jo volt csapatni lefele a repterig, majd a keken Huvosvolgyig. Azota folyamatosan vigyorgok :)

Vegre elobujtak az esztergomi montisok is a vackukbol, jo volt latni oket. Ugye juby? :)

Talalkoztam par forumtaggal is, bar nem koszontem kulon oda, mert ugysem tudnatok ki vagyok :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Én mikor elhaladtam mellette akkor úgy láttam, hogy a vázból is kitört valami, nem csak a váltótartó fül tört el.:(

Igen, én is arra gondoltam, de nem figyeltem meg részletesen. (Nem akartam más kárán csámcsogni, ezért nem mentem oda. Elég baj volt ez Neki.)

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Én is lefotóztam : http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Talán itt jobban látszódik.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Papucs recss! :(
Azt hiszem a hátsó váltótaróval együtt, mintha a papucs is megadta volna magát. Igaz, csak tisztes távolból néztem, mikor visszaért a Rekettyéshez szegény, nem mentem oda hüledezni.

Én mikor elhaladtam mellette akkor úgy láttam, hogy a vázból is kitört valami, nem csak a váltótartó fül tört el.:(

lossy

lossy

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
B.U.É.K Mindenkinek!

Köszönet azoknak akik képesek voltak ebben a hidegben hozzáfagyni a fényképezõgéphez...

Szép munka volt :):):)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Nincs mit! :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
ohh köszi a dobogos képet:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Papucs recss! :(
Azt hiszem a hátsó váltótaróval együtt, mintha a papucs is megadta volna magát. Igaz, csak tisztes távolból néztem, mikor visszaért a Rekettyéshez szegény, nem mentem oda hüledezni.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Itt meg mi a csuda történt?

http://www.freeweb.h...009&file=28.jpg

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
Jó sokan összegyültetek, derék dolog! A következõ szilveszterem Pesten lesz, és biztosan viszem a bringámat is. (kötelezõ) :)

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 posts
dhpage képei között ott figyelsz a dobogón :)
http://www.freeweb.h...009&file=51.jpg

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
ohh nagyon jók ezek a képek :)
zsizsi: Nem székesfehérvárig , hanem Csömörig:) egy kicsit bevoltam tolyva mikor elindultunk lefele mert befagyotta hátsõ fékem, a az út is felvolt fagyva,sõt lefele még az újjaim is lefagytak.... meg persze a pezsit is félettem ,hogy ne törjön szét a hátamban :)
vki dobogos képeket estleg csinált?