Jelentkezz be Regisztrálj

BÚÉK Kupa | január 1.
Írta 2009. január 08. - 11:02

Nagyon gondolkozom én is a szemmûtéten, édesapámnak több, mint 10 éve csinálták meg és szuperül lát azóta is!
Írta 2009. január 08. - 10:36

Írta 2009. január 08. - 09:23

hát remélem ,hogy azért hamarabb , mert már nagyon kíváncsi vagyok:)Nyugi, mondtam már, jövõ januárban fenn lesz a Sportaktív honlapján!
Írta 2009. január 08. - 00:44

No rinya, nekem is mûtötték a szemem. Szaruhártya - radialis keratotómia - illetve egy baleset miatt, és azóta semmi bajuk! Nem kell szemüveg, semmi baja!A szemmûtétet ne válszd szerintem, a bicajszerelõmet mûtötték lézeresen, és 8 évvel késõbb leszakdt a retinája, áll. a mûtét rizikófaktora.... , a fél szemére gyakorlatilag teljesen megvakult szegény...szal inkább szemüveg és kontaktlencse...

Nyugi, mondtam már, jövõ januárban fenn lesz a Sportaktív honlapján!A Búék kupa végén nem volt valahova kirakva vmi összesitett eremény ,hogy ki menyi kört ment ? a spotaktívon még nincs semmi eredmény...

Írta 2009. január 07. - 21:47

Írta 2009. január 07. - 21:07

A szemmûtétet ne válszd szerintem, a bicajszerelõmet mûtötték lézeresen, és 8 évvel késõbb leszakdt a retinája, áll. a mûtét rizikófaktora.... , a fél szemére gyakorlatilag teljesen megvakult szegény...szal inkább szemüveg és kontaktlencse...
Igen, más meg belehalt a mandulamûtétbe, az elfertõzõdött fogászati kezelésbe, tévedésbõl levágták a lábát stb.
Tehát bármi bajod van, tûrjed türelmesen a sorsodat. Maga az élet rizikós.
Lehet, hogy a retinája a mûtét nélkül is leszakadt volna.
Bírom a rémhíreket.
Írta 2009. január 07. - 18:07

A szemmûtétet ne válszd szerintem, a bicajszerelõmet mûtötték lézeresen, és 8 évvel késõbb leszakdt a retinája, áll. a mûtét rizikófaktora.... , a fél szemére gyakorlatilag teljesen megvakult szegény...szal inkább szemüveg és kontaktlencse...
hát igen én is ettõl félek

Írta 2009. január 07. - 18:05

ohh olyan van itthon is , ki is próbáltam sima szemüvegen ,de még úgyis párás lett ...Tudtommal ezervalahányszáz forintért optikusnál /illetve búvár boltokban is/ lehet kapni szemüveg párátlanító . Még nem próbáltam, de már ideje lenne, mert jómagam is szemüveges vagyok. Sõt, volt egy idõ, amikor bevásárlóközpontokban járván meglátták rajtam a szemüveget ezen termékkel foglalkozó egyének ,így tél derekán, és vásárlásra biztattak.http://www.spray
Írta 2009. január 07. - 17:50

Írta 2009. január 07. - 17:43

hát én szeretek is szemcsis lenni , mert nagyon is öltöztet
csak versenyek közben okoz néha fejtörést ,hogy hol is van elõttem levõ emberkének a kereke:) valószínû kipróbálom a kontaktlencsét ,hátha bejön (hideg idõben gáz csak hogy behomályosodik, 30 fokban nincs ilyen probléma)
Tudtommal ezervalahányszáz forintért optikusnál /illetve búvár boltokban is/ lehet kapni szemüveg párátlanító spray-t.. Még nem próbáltam, de már ideje lenne, mert jómagam is szemüveges vagyok. Sõt, volt egy idõ, amikor bevásárlóközpontokban járván meglátták rajtam a szemüveget ezen termékkel foglalkozó egyének ,így tél derekán, és vásárlásra biztattak.
Írta 2009. január 07. - 17:08

hát én szeretek is szemcsis lenni , mert nagyon is öltöztetPedig egy jó szemüveg öltöztet.

Írta 2009. január 07. - 16:46

Ohh kár:( akkor marad a kontaktlencse, a vakoskodás vagy egy költséges szemmûtét
ui : de azért köszi hogy utána érdeklõdtél
Pedig egy jó szemüveg öltöztet.

Marton, errõl beszéltem.Egyszer lekezeltem ilyen csodatisztító folyadékkal a szemüvegem. Azt hiszem, a párától is védett. Ez képezett 1 réteget a lencsén és tényleg nem maradt meg rajta semmi. Ám 1 idõ után koszos lett. Gondoltam, simán letörlöm. Hát, azt sem nagyon engedte. Alig tudtam róla leszedni azt a réteget.
Nálam csak az segít, ha kicsit távolabb tolom a szemüveget az arcomtól. Igy egy kicsit több levegõ jut mögé.
Vadász ismerõsök használnak ilyesmi folyadékot, de nekik sem jött be, nem tartós,és rendszeresen tisztítani kell a szemcsit.
Azért még próbálkozom, azért vannak a kapcsolatok!

Írta 2009. január 07. - 16:40

Nálam csak az segít, ha kicsit távolabb tolom a szemüveget az arcomtól. Igy egy kicsit több levegõ jut mögé.
Írta 2009. január 07. - 16:28

Korábban írtam, hogy utána nézek párátlanító folyadéknak a szemüvegre.
Nos, a válasz nemleges.
Amire gondoltam nem használható - nem javasolt a szemüvegekre - mert reakcióba lép a PP; PE; PPS;PVC alapú anyagokra. Ezek megtalálhatóak a szemüvegek kereteinek anyagában, és egyes lencsékben is. Megpróbáltuk, sajnálom!
Ohh kár:( akkor marad a kontaktlencse, a vakoskodás vagy egy költséges szemmûtét
ui : de azért köszi hogy utána érdeklõdtél
Írta 2009. január 07. - 16:13

Nos, a válasz nemleges.
Amire gondoltam nem használható - nem javasolt a szemüvegekre - mert reakcióba lép a PP; PE; PPS;PVC alapú anyagokra. Ezek megtalálhatóak a szemüvegek kereteinek anyagában, és egyes lencsékben is. Megpróbáltuk, sajnálom!
Írta 2009. január 05. - 22:53

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. január 05. - 22:19

Köszi Tigger! Ezt vártam...DE NEM TÕLED! :mybad:nyugtassatok meg hogy , az ápolók a közelben voltak .
Aha!Még nem. Tudom, ne is mond, majd ha találkozunk az lesz!

Jelentkezem.Én meg se merek szólalni ápolt témában mert Zsizsi le akksitöltözött. Aki érti jelentkezzen:D

Írta 2009. január 05. - 22:05

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. január 05. - 21:58

Írta 2009. január 05. - 21:57

nyugtassatok meg hogy , az ápolók a közelben voltak .Era!
Ezt a hülye gyereket kár volt lefotózni!
http://picasaweb.goo...884055106357346
a képek nagyon jók lettek!

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való