Jó "szórakozást" a négy fal között!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BÚÉK Kupa | január 1.
Indította
era
, 2004. december 21. 16:44
Írta 2009. január 02. - 18:47
...sõt, vasárnapra gyalogtúra a Pilisben...
Írta 2009. január 02. - 17:46
"Kicsit" irigyellek... Nekem marad a negy fal 
Jo mokazast holnapra
Jo mokazast holnapra
Írta 2009. január 02. - 17:13
Kár, hogy csak egyszer van egy évben BÚÉK kupa! 
Anna! Esésekre borogatást! Pezsgõvel.
Megérdemled.
Én ma sem bírtam magammal, tekertem egyet. Jóóóóóó móka.
Holnap is tekerés a Pilisben. Laza, nyugis, terepezés.
Anna! Esésekre borogatást! Pezsgõvel.
Én ma sem bírtam magammal, tekertem egyet. Jóóóóóó móka.
Holnap is tekerés a Pilisben. Laza, nyugis, terepezés.
Írta 2009. január 02. - 17:09
[quote name='Buki']Egy masodik hely utan nekem sem lenne energiam hozza
Grat hozza!
hát a felénél nagy holtpont jött rám ,csakis akaraterõ miatt sikerült így, a végén annyit estem fõleg az uccsó lepelén... akik mögöttem jövõket sajnáltam h nem tudtam már korrigálni ...jah meg az is vicces volt h egyszer kicsavart kormánnyal akartam elindulni mert annyira sem láttam a bringát...
hát a felénél nagy holtpont jött rám ,csakis akaraterõ miatt sikerült így, a végén annyit estem fõleg az uccsó lepelén... akik mögöttem jövõket sajnáltam h nem tudtam már korrigálni ...jah meg az is vicces volt h egyszer kicsavart kormánnyal akartam elindulni mert annyira sem láttam a bringát...
Írta 2009. január 02. - 16:53
Hát csúszni nem csúszott az tuti:D Na de majd azt nézd meg amikor jövöre megyünk lessz rajta 5 paripa a clio nem is fog látszani:D amugy Gabi totál bezsongot a sok montitol úgyhogy most vissza vásárolja a régi magelánt jóvóre lehet ö is indul jó buli lesz. A csapat pedig 3 emberke egy maci meg egy jeti volt he..he
Írta 2009. január 02. - 16:34
hát nekem már nem volt energiám terepezni csak hhh -ról lefele,így is eléggé paráztam mert szinte nem volt fékem se ujjam:) de jó buli volt:) az eséseim még mindig fájnak:)
Egy masodik hely utan nekem sem lenne energiam hozza
Furcsa volt, hogy az ismert osvenyeken is milyen konnyen el lehet kavarni, csak amiatt, mert havas a taj
Juby:
Szep latvany lehetett Gabi autoja. Harom traktor, ize... bicaj a teton, negy emberke, meg egy maci belul...
De legalabb tapadt
Írta 2009. január 02. - 16:33
Hey Buki!Öröm és bódógság hogy békében hazatértél mi is bár végig volt bennünk némi para Skót trakporja miat me nem vólt túl kompatibilis az óuti tráger meg a 3.0-ás gumi de túléltük és boldogok vagyunk hogy ott lehettünk jó volt nagyon:D
Írta 2009. január 02. - 16:24
Delutan haromra mar egesz jol megszaradtam, es nagyon jo volt csapatni lefele a repterig, majd a keken Huvosvolgyig. Azota folyamatosan vigyorgok 
hát nekem már nem volt energiám terepezni csak hhh -ról lefele,így is eléggé paráztam mert szinte nem volt fékem se ujjam:) de jó buli volt:) az eséseim még mindig fájnak:)
Írta 2009. január 02. - 15:47
Hazakeveredtem en is, kicsit hosszura nyult 
Gratula mindenkinek aki elindult, illetve "csak" folmaszott a hegyre. Jol nyomtatok lanyok es sracok!
Sajna en tuloltoztem, es csupa vizesen nem akartam korozni. Es meg a valtom is rakoncatlankodik
Ami nagyon tetszett az az, hogy amikor elindultam innen a XI. kerbol, meg ram neztek furan, de ahogy kozeledtem a HHH fele, egyre tobb volt a bringas, es font mar az tunt furcsanak aki nem bicajjal volt
Delutan haromra mar egesz jol megszaradtam, es nagyon jo volt csapatni lefele a repterig, majd a keken Huvosvolgyig. Azota folyamatosan vigyorgok
Vegre elobujtak az esztergomi montisok is a vackukbol, jo volt latni oket. Ugye juby?
Talalkoztam par forumtaggal is, bar nem koszontem kulon oda, mert ugysem tudnatok ki vagyok
Gratula mindenkinek aki elindult, illetve "csak" folmaszott a hegyre. Jol nyomtatok lanyok es sracok!
Sajna en tuloltoztem, es csupa vizesen nem akartam korozni. Es meg a valtom is rakoncatlankodik
Ami nagyon tetszett az az, hogy amikor elindultam innen a XI. kerbol, meg ram neztek furan, de ahogy kozeledtem a HHH fele, egyre tobb volt a bringas, es font mar az tunt furcsanak aki nem bicajjal volt
Vegre elobujtak az esztergomi montisok is a vackukbol, jo volt latni oket. Ugye juby?
Talalkoztam par forumtaggal is, bar nem koszontem kulon oda, mert ugysem tudnatok ki vagyok
Írta 2009. január 02. - 11:17
Igen, én is arra gondoltam, de nem figyeltem meg részletesen. (Nem akartam más kárán csámcsogni, ezért nem mentem oda. Elég baj volt ez Neki.)Én mikor elhaladtam mellette akkor úgy láttam, hogy a vázból is kitört valami, nem csak a váltótartó fül tört el.
Írta 2009. január 02. - 11:10
Írta 2009. január 02. - 11:09
Papucs recss!
Azt hiszem a hátsó váltótaróval együtt, mintha a papucs is megadta volna magát. Igaz, csak tisztes távolból néztem, mikor visszaért a Rekettyéshez szegény, nem mentem oda hüledezni.
Én mikor elhaladtam mellette akkor úgy láttam, hogy a vázból is kitört valami, nem csak a váltótartó fül tört el.
Írta 2009. január 02. - 11:07
B.U.É.K Mindenkinek!
Köszönet azoknak akik képesek voltak ebben a hidegben hozzáfagyni a fényképezõgéphez...
Szép munka volt
:)
Köszönet azoknak akik képesek voltak ebben a hidegben hozzáfagyni a fényképezõgéphez...
Szép munka volt
Írta 2009. január 02. - 10:57
Írta 2009. január 02. - 10:54
Írta 2009. január 02. - 10:36
Papucs recss! 
Azt hiszem a hátsó váltótaróval együtt, mintha a papucs is megadta volna magát. Igaz, csak tisztes távolból néztem, mikor visszaért a Rekettyéshez szegény, nem mentem oda hüledezni.
Írta 2009. január 02. - 10:08
Írta 2009. január 02. - 09:57
Jó sokan összegyültetek, derék dolog! A következõ szilveszterem Pesten lesz, és biztosan viszem a bringámat is. (kötelezõ)
Írta 2009. január 02. - 09:45
Írta 2009. január 02. - 09:35
ohh nagyon jók ezek a képek
zsizsi: Nem székesfehérvárig , hanem Csömörig:) egy kicsit bevoltam tolyva mikor elindultunk lefele mert befagyotta hátsõ fékem, a az út is felvolt fagyva,sõt lefele még az újjaim is lefagytak.... meg persze a pezsit is félettem ,hogy ne törjön szét a hátamban
vki dobogos képeket estleg csinált?
zsizsi: Nem székesfehérvárig , hanem Csömörig:) egy kicsit bevoltam tolyva mikor elindultunk lefele mert befagyotta hátsõ fékem, a az út is felvolt fagyva,sõt lefele még az újjaim is lefagytak.... meg persze a pezsit is félettem ,hogy ne törjön szét a hátamban
vki dobogos képeket estleg csinált?

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére