Jelentkezz be Regisztrálj

BÚÉK Kupa | január 1.
Posted 2009. January 03. - 09:02

Posted 2009. January 03. - 00:58

Posted 2009. January 02. - 23:29

Ja,és igen, a busz nem jött! Te, ...:swinia:
Tényleg nem vettem észre, mikor kaptál le.

Mindig mondtam, hogy jó lennél paparazzinak is! :cool2:
Posted 2009. January 02. - 22:57

Ezt most miért!?
Mondjuk elgondolkodtató, mert H.Zoliék is elõbb észrevettek a Rekettyésnél, mint én Õket. Sõt, még le is fotózott! Azt meg észre sem vettem. :mad: Ez van!
Mivel még a Szépvölgyin megdudáltalak, már tudtuk, hogy jönni fogsz.

A "tömegbõl" kifelé nézve meg mindig jobban látni, mint befelé felismerni valakit. Meg mi "civilben" voltunk, bringásgúnyában többször láttál.
Posted 2009. January 02. - 21:12

Posted 2009. January 02. - 21:06

ööö volt nálam táska ,csak az kicsi decatlonos kis táska,amibe úgy kellett belesuvasztani a pezsit. Nem tudom ,hogy hány kört mehettem ,de kíváncsi vok h mennyire maradtam le az elsõtõl.. mikor várható eredmény , mert a sportaktivon a tavaly elõtti van fent.
Posted 2009. January 02. - 20:59

Ezt most miért!?Mert neki mindenki az:)
Mondjuk elgondolkodtató, mert H.Zoliék is elõbb észrevettek a Rekettyésnél, mint én Õket. Sõt, még le is fotózott! Azt meg észre sem vettem. :mad: Ez van!
Posted 2009. January 02. - 20:48

Mert neki mindenki az:)Miert bantod a kisebbet?
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. January 02. - 20:45

Posted 2009. January 02. - 20:39

...sõt, vasárnapra gyalogtúra a Pilisben...
Jó "szórakozást" a négy fal között!
Miert bantod a kisebbet?

Posted 2009. January 02. - 20:34

az kiválóA speckó nem jó?
de a garázsban kényelmesen elférne 20 bicikli

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. January 02. - 20:17

Posted 2009. January 02. - 20:16

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. January 02. - 20:14

Hát akkor az "CC" súlyban van, hiszen az alap és a középkatagóriások alsóbb fele ilyen súlyban van a merevseggûeknél is.

Posted 2009. January 02. - 20:08

Ugyanakkor a köves felfeléken sokkal jobb egy össztelós mint a merev, ami minden kis kavicstól kipörög, itt meg azért volt ilyen, bár nagyon rövid szakaszon csak, ahol gondolom az élmezõny lendületbõl felnyomta középtányéron.

Posted 2009. January 02. - 19:48

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. January 02. - 19:46

Posted 2009. January 02. - 19:24

Giant Reign mint CC-gép! Jó a humorod!

De valóban, mezõnyben fékezni kell, nem is keveset. Ahol Te feltekered, ott csomóan tolják, ahol Te lemést fék nélkül, sokan fékeznek, stb...de egy biztos, jó móka.
Posted 2009. January 02. - 19:14

Ami nagyon tetszett az az, hogy amikor elindultam innen a XI. kerbol, meg ram neztek furan, de ahogy kozeledtem a HHH fele, egyre tobb volt a bringas, es font mar az tunt furcsanak aki nem bicajjal volt
.
...
nagyon jo volt csapatni lefele a repterig, majd a keken Huvosvolgyig. Azota folyamatosan vigyorgok
...
Talalkoztam par forumtaggal is, bar nem koszontem kulon oda, mert ugysem tudnatok ki vagyok
pont így vagyok vele én is:D
egy az egyben.
rám is hülyén néztek mikor a gülbaba utcából felfelé jöttem ki a lépcsõn. /aki ismeri tudja milyen, aki ott lakik (mint én), az meg közelrõl is:D/
de már a cseppkõ utcánál találkoztam bringással aki buzgón tartott felfelé

lefelé én is jól voltam. megkaptam a pezsgõm és azzal a hátamban dzsaltam lefelé dhösvényen, meg újlakit is megmásztam örömömben:D
én is láttam pár fórumost. pl. nekem balra pbg-t;)
de ígyvan, rólam se vágja senki hogy már legalább kettõ ha nem három tucatot hozzászóltam itt a fórumba.

na üdv. ja és a képek fajinok lettek, köszönet és hála érte:)
Posted 2009. January 02. - 19:14

Déhásként viszont fura volt, hogy a lejtõs szakaszok nyilvánvalóan ideális ívein egy darab nyomot sem láttam, meg tulajdonképpen csak kettõt kellett fékezni az egész pályán (ez persze mezõnyben nem így van): az aszfaltról balra visszakanyarodásnál, meg az utána lévõ füves lejtõ alján a balosban.
Az utolsó hosszú lejtõ a bozótosban viszont hihetetlen jó volt: teljesen egyenesen végig lehetett tépni rajta fék nélkül kiugorva az aszfaltra. Ezek után nagyon bánom, hogy nem mentem ki. Jövõre majd pótolom.
És gratulálok mindenkinek, fõleg a cyclocros gépes illetõnek, meg a leányzónak, aki a Csömör-HHH-verseny-Csömör távot teljesítette, ráadásul neki mert vágni hátizsák nélkül (legalábbis erre következtetetek, ha a pezsgõt annyira bonyolult volt hazacipelnie). Ezt hívom én extrém sportnak, nem a dh-t.