Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

BÚÉK Kupa | január 1.

- - - - -

• Please log in to reply
662 replies to this topic

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
az lenne a kérdésem ,hogy aki szemcsibe volt a búék kupán ,hogy csinálta azt ,hogy látott ? bekentétek párátlanító spray - vel ? azért kérdem h jövõre okosabb legyek .Megkellet állnom néha a verseny alatt és lehet ezen hullott......

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Benne vagyok a TV-ben! www.bringatv.hu "Akarnak a hóban bringázni... versenyezni" Közben a kezemet figyeljétek!:D:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Hú, ezt jól megkaptam.
Ja,és igen, a busz nem jött! Te, ...:swinia:
Tényleg nem vettem észre, mikor kaptál le. :)
Mindig mondtam, hogy jó lennél paparazzinak is! :cool2:

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Ezt most miért!?
Mondjuk elgondolkodtató, mert H.Zoliék is elõbb észrevettek a Rekettyésnél, mint én Õket. Sõt, még le is fotózott! Azt meg észre sem vettem. :mad: Ez van!

Mivel még a Szépvölgyin megdudáltalak, már tudtuk, hogy jönni fogsz.:) Mondjuk azt nem, hogy ilyen sokáig tart majd amíg felérsz! Nem jött a busz?:D
A "tömegbõl" kifelé nézve meg mindig jobban látni, mint befelé felismerni valakit. Meg mi "civilben" voltunk, bringásgúnyában többször láttál.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ezek alapján 2010 január elején biztos fenn lesznek! :D
De ha kell Harang telefon száma...

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
És gratulálok mindenkinek, fõleg a cyclocros gépes illetõnek, meg a leányzónak, aki a Csömör-HHH-verseny-Csömör távot teljesítette, ráadásul neki mert vágni hátizsák nélkül (legalábbis erre következtetetek, ha a pezsgõt annyira bonyolult volt hazacipelnie). Ezt hívom én extrém sportnak, nem a dh-t.

ööö volt nálam táska ,csak az kicsi decatlonos kis táska,amibe úgy kellett belesuvasztani a pezsit. Nem tudom ,hogy hány kört mehettem ,de kíváncsi vok h mennyire maradtam le az elsõtõl.. mikor várható eredmény , mert a sportaktivon a tavaly elõtti van fent.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Mert neki mindenki az:)

Ezt most miért!?
Mondjuk elgondolkodtató, mert H.Zoliék is elõbb észrevettek a Rekettyésnél, mint én Õket. Sõt, még le is fotózott! Azt meg észre sem vettem. :mad: Ez van!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Miert bantod a kisebbet? :)

Mert neki mindenki az:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Bocsi!
:D

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

...sõt, vasárnapra gyalogtúra a Pilisben...:)
Jó "szórakozást" a négy fal között! ;)

Miert bantod a kisebbet? :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

A speckó nem jó?

az kiváló

de a garázsban kényelmesen elférne 20 bicikli :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
A speckó nem jó?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
a coiler pike-al teljesen jó cctúra/maratongép volt. mai napig sajnálom hogy eladtam
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
13-14 kg a Reign?
Hát akkor az "CC" súlyban van, hiszen az alap és a középkatagóriások alsóbb fele ilyen súlyban van a merevseggûeknél is.:)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Igen, ki honnan közelíti meg a dolgot. A "kikönnyített" 17,5 kilós, elöl-hátul 200mm-t mozgó dh gépem mellett a Reign a maga 13-14 kg-jával hihetetlen könnyû és jól gyorsítható. Nem beszélve arról, hogy bárhol fel lehet vele menni, és nekem cc vonalon csak ez az egy szempont számít. Inkább cipelek felfele plusz 4 kilót, de lefelé maximálisan és biztonságosan akarom élvezni a tekerést. Idén - pályafüggõen - egy-két hazai dh versenyen is ezzel fogok menni, annyira jól lehet ereszteni.

Ugyanakkor a köves felfeléken sokkal jobb egy össztelós mint a merev, ami minden kis kavicstól kipörög, itt meg azért volt ilyen, bár nagyon rövid szakaszon csak, ahol gondolom az élmezõny lendületbõl felnyomta középtányéron.:)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Na ja ehhez képest szinte minden cc:lol1:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Ehhez képest akár cc is lehet.:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
adamkg!
Giant Reign mint CC-gép! Jó a humorod! :D
De valóban, mezõnyben fékezni kell, nem is keveset. Ahol Te feltekered, ott csomóan tolják, ahol Te lemést fék nélkül, sokan fékeznek, stb...de egy biztos, jó móka.

porch

porch

vendég

• fórumtag
  • 54 posts

Ami nagyon tetszett az az, hogy amikor elindultam innen a XI. kerbol, meg ram neztek furan, de ahogy kozeledtem a HHH fele, egyre tobb volt a bringas, es font mar az tunt furcsanak aki nem bicajjal volt :D.
...
nagyon jo volt csapatni lefele a repterig, majd a keken Huvosvolgyig. Azota folyamatosan vigyorgok :)
...
Talalkoztam par forumtaggal is, bar nem koszontem kulon oda, mert ugysem tudnatok ki vagyok :)

pont így vagyok vele én is:D
egy az egyben.
rám is hülyén néztek mikor a gülbaba utcából felfelé jöttem ki a lépcsõn. /aki ismeri tudja milyen, aki ott lakik (mint én), az meg közelrõl is:D/
de már a cseppkõ utcánál találkoztam bringással aki buzgón tartott felfelé;)

lefelé én is jól voltam. megkaptam a pezsgõm és azzal a hátamban dzsaltam lefelé dhösvényen, meg újlakit is megmásztam örömömben:D

én is láttam pár fórumost. pl. nekem balra pbg-t;)
de ígyvan, rólam se vágja senki hogy már legalább kettõ ha nem három tucatot hozzászóltam itt a fórumba.:D

na üdv. ja és a képek fajinok lettek, köszönet és hála érte:)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Én tegnap sajnos nem jutottam fel, de kíváncsi voltam a pályára, így ma a cc:) gépemmel (Giant Reign) mentem egy "versenyt", azaz egy órát. Nem gondoltam, hogy simán kijön 15 kör, amiben még pár perc nyújtás, meg telefonálás is benne volt. Nem volt nehéz megtalálni a nyomvonalat.:)

Déhásként viszont fura volt, hogy a lejtõs szakaszok nyilvánvalóan ideális ívein egy darab nyomot sem láttam, meg tulajdonképpen csak kettõt kellett fékezni az egész pályán (ez persze mezõnyben nem így van): az aszfaltról balra visszakanyarodásnál, meg az utána lévõ füves lejtõ alján a balosban.

Az utolsó hosszú lejtõ a bozótosban viszont hihetetlen jó volt: teljesen egyenesen végig lehetett tépni rajta fék nélkül kiugorva az aszfaltra. Ezek után nagyon bánom, hogy nem mentem ki. Jövõre majd pótolom.

És gratulálok mindenkinek, fõleg a cyclocros gépes illetõnek, meg a leányzónak, aki a Csömör-HHH-verseny-Csömör távot teljesítette, ráadásul neki mert vágni hátizsák nélkül (legalábbis erre következtetetek, ha a pezsgõt annyira bonyolult volt hazacipelnie). Ezt hívom én extrém sportnak, nem a dh-t.