tudom Drusza, csak gondoltam majd jólesik ha mondják itt hogy "ááá nem is látszol 45 nek, simán 39 nek mondhatod magad",,,,Nem nyert.
Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2006. augusztus 13. - 20:38
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. augusztus 13. - 20:31
annyira nem bonyolult, mivel tudjuk hogy fox 40-et akar, és 5 évet meg alapból letagad
Nem nyert.
Tudom, hogy akkor van Keszthely, de elötte meg Mátra, utána 24 órás.
36?
Aki ide, és ilyeneket irogat, annak jönnie kell a REPLAY-re.
A REPLAY-t csak abban az esetben tartjuk meg, ha kedd után nem lesz csapadék, és az idõ is kedvez a talaj száradásának. Idén már saraztunk eleget. Szerencsére a mostani túrát megúsztuk mûszaki problémák és leamortizálódás nélkül (kivéve Pite Black Shark Mud-ját, de az elötte is beteg volt, most pedig már megérett a kukába történõ iktatásra).
Írta 2006. augusztus 13. - 20:27
tom nem sokakat érint, de szept 10-én keszsthely maraton....Na kérem szépen...
Szerencsére a kemény mag hozta a formáját és teljes létszámban megjelent, így nem dõlt dugába a túra.
Sokkal rosszabb viszonyokra számítottam, de meglepetésre elég tûrhetõ volt. Alig egy-két helyen kellett tolni, és ott is csak pár métert. Esõ nem volt egy csepp se, sõt Törökmezõnél még kellemes napsütést is kaptunk (Pite napozott). Megúsztuk egy defektel. A teljes túra 2/3-at tettük meg, és még azon is módosítottunk egy csöppet, mert így vizesen, sárosan voltak problémás helyek, melyek egyébként szárazon is elég neccesek.
Nagymarosról Verõcére ezek a bolondok olyat mentek az országúton, hogy csak néztem. Kismarosnál le is szakadtam. 44km/h-val képesek is voltak beérkezni Verõcére.
Sajnálhatja, aki nem jött (hozzám is befér volna még két ember), de szeptember második hétvégéjén "Börzsönyi szivató" REPLAY. Az esetleges érdeklõdöket kérném, hogy szavazzanak. Szeptember 9. szombat (ebben az esetben a túravezetõnek ajándékkal illendõ kedveskedni, mivel születésnapját ünnepli e jeles napon), vagy szeptember 10. vasárnap (az ajándékozás az elõzõ napi jeles eseményre tekintettel ekkor is illendõ). Neves társunk életkora megegyezik a Jézuska által karácsonyra szállítandó új, elsõ teleszkóp számával.
Na ha ezt valaki megfejti... (én tudom )
annyira nem bonyolult, mivel tudjuk hogy fox 40-et akar, és 5 évet meg alapból letagad
Írta 2006. augusztus 13. - 20:24
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. augusztus 13. - 20:22
Neves társunk életkora megegyezik a Jézuska által karácsonyra szállítandó új, elsõ teleszkóp számával.
Na ha ezt valaki megfejti... (én tudom )
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. augusztus 13. - 20:14
Szerencsére a kemény mag hozta a formáját és teljes létszámban megjelent, így nem dõlt dugába a túra.
Sokkal rosszabb viszonyokra számítottam, de meglepetésre elég tûrhetõ volt. Alig egy-két helyen kellett tolni, és ott is csak pár métert. Esõ nem volt egy csepp se, sõt Törökmezõnél még kellemes napsütést is kaptunk (Pite napozott). Megúsztuk egy defektel. A teljes túra 2/3-at tettük meg, és még azon is módosítottunk egy csöppet, mert így vizesen, sárosan voltak problémás helyek, melyek egyébként szárazon is elég neccesek.
Nagymarosról Verõcére ezek a bolondok olyat mentek az országúton, hogy csak néztem. Kismarosnál le is szakadtam. 44km/h-val képesek is voltak beérkezni Verõcére.
Sajnálhatja, aki nem jött (hozzám is befér volna még két ember), de szeptember második hétvégéjén "Börzsönyi szivató" REPLAY. Az esetleges érdeklõdöket kérném, hogy szavazzanak. Szeptember 9. szombat (ebben az esetben a túravezetõnek ajándékkal illendõ kedveskedni, mivel születésnapját ünnepli e jeles napon), vagy szeptember 10. vasárnap (az ajándékozás az elõzõ napi jeles eseményre tekintettel ekkor is illendõ). Neves társunk életkora megegyezik a Jézuska által karácsonyra szállítandó új, elsõ teleszkóp számával.
Írta 2006. augusztus 13. - 19:20
Szóval Lens neked legalább õszinte indokod van a lógásra a kötelezõ óráról, de ez a esõpara (ahhoz képest, hogy vagy tizenakárhányan jelentkeztek...), már megint. Persze én is paráztam. Sõt, gyõzködtem magam. De végül tekertünk egy tök jót, hozét picit kiegészítve:
Csak a cipõm lett csuromvizes.Volt sár, de nem volt vészes. Volt patak, de nem volt mély.
Hol is? Ja, tényleg,a végén, ahol a kocsi állt!Volt ahol út is volt.
Nem is akaródzott felmenni még teli hassal Hegyes-tetõre...Ja! Nagymaroson volt Somlói galuska.
Telszámokat össze kellett volna csere-berélni, engem pl hozé Fótról felvett, így kocsival tök hamar kiértünk. Egyébként fura helyeken mentünk, bár VV végig állította, hogy turistautakon járunk...hát...De a végén nekem is meglett a 100 kilcsi, sõt, még maxpulzus is, nyugodt lélekkel térhetek nyugovóra. (de valami karcsú 16,7-es átlag sikeredett csak, betudhatóan a sárnak)
Írta 2006. augusztus 13. - 19:06
A végére öten lettünk. (Valéria, Dante,Pite,Máté és én.)
Ezt mentük: (Valéria majd megmondja merre jártunk.)
Volt sár, de nem volt vészes. Volt patak, de nem volt mély.
Volt bögöly, de nem volt kicsi.
Volt ahol út is volt.
Ja! Nagymaroson volt Somlói galuska.
Lens! Hozzánk befértél volna...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. augusztus 13. - 09:05
Írta 2006. augusztus 13. - 07:58
Nekem mai törölve.Mint szervezõ, én úgy vélem, menni kell, bár necces a dolog. Akit az éjszakai esõ, illetve a mai napra várható idõjárás elijeszt, annak szeptember 9-én vagy 10-én (a megfelelõbb idõpontot megbeszéljük) lehetõsége nyílik újból megpróbálni.
Éjszaka több órán át fönt voltam (hogy a rosseb...), ráadásul folyamatos intenzív esõt hallottam.
Bátraknak, frisseknek jó utat, szivatást. Kitartás, lélekben veletek vagyunk.
Írta 2006. augusztus 13. - 07:56
Írta 2006. augusztus 13. - 07:51
Írta 2006. augusztus 13. - 07:28
Írta 2006. augusztus 12. - 23:47
Írta 2006. augusztus 12. - 23:05
Összekapom azért magam és a bicót holnapra, ha induláskor is esik akkor töröljük sztem, de majd dönt a Szervezõ. Én 7:30-8:00 tájban nézek be fórumra.
És egy kis filózás...
Sár/gumi
2.4 Racing Ralph - kiesik
2.1 Conty Explorer - érdemes vele foglalkozni ?
1.5 Black Shark Mud - lehet ez lesz az ideális:(, de köves lefeléken még nem próbáltam (enyhe mozgókövesen igen - igen-igen bizonytalan érzés volt)
Érdemes szerintetek +1 garnitúra külsõt vinni hátiban?
Esõ
Azért végig nem szívesen áznék, de egy kis esõ/zápor nem tart vissza.
Írta 2006. augusztus 12. - 20:45
Még bringát szerelek, alszok egyet, aztán reggel dõl el hogy megyek-e.
Írta 2006. augusztus 12. - 19:54
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Írta 2006. augusztus 12. - 19:16
Írta 2006. augusztus 12. - 16:45
offMászófogakat én is bertekerem, jó 5let. (jól sejtem, hogy lesz vagy 4 össztelós? 2 NRS, 1 Azonic és a Tiéd?)
Az NRS az össztelósnak számít ?....én azt hittem kényelmes merevfarú túragép ....
on
Írta 2006. augusztus 12. - 16:27
Mellesleg Gödöllõi Terminátor túra idén is lesz, majd valsz a 24-órás utáni hétvégére szervezzük!