Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nem nyert.:D

tudom Drusza, csak gondoltam majd jólesik ha mondják itt hogy "ááá nem is látszol 45 nek, simán 39 nek mondhatod magad",,,,:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

annyira nem bonyolult, mivel tudjuk hogy fox 40-et akar, és 5 évet meg alapból letagad :) :)

Nem nyert.:D
Tudom, hogy akkor van Keszthely, de elötte meg Mátra, utána 24 órás.

36?

Aki ide, és ilyeneket irogat, annak jönnie kell a REPLAY-re.

A REPLAY-t csak abban az esetben tartjuk meg, ha kedd után nem lesz csapadék, és az idõ is kedvez a talaj száradásának. Idén már saraztunk eleget. Szerencsére a mostani túrát megúsztuk mûszaki problémák és leamortizálódás nélkül (kivéve Pite Black Shark Mud-ját, de az elötte is beteg volt, most pedig már megérett a kukába történõ iktatásra).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Na kérem szépen...
Szerencsére a kemény mag hozta a formáját és teljes létszámban megjelent, így nem dõlt dugába a túra.
Sokkal rosszabb viszonyokra számítottam, de meglepetésre elég tûrhetõ volt. Alig egy-két helyen kellett tolni, és ott is csak pár métert. Esõ nem volt egy csepp se, sõt Törökmezõnél még kellemes napsütést is kaptunk (Pite napozott). Megúsztuk egy defektel. A teljes túra 2/3-at tettük meg, és még azon is módosítottunk egy csöppet, mert így vizesen, sárosan voltak problémás helyek, melyek egyébként szárazon is elég neccesek.
Nagymarosról Verõcére ezek a bolondok olyat mentek az országúton, hogy csak néztem. Kismarosnál le is szakadtam. 44km/h-val képesek is voltak beérkezni Verõcére.
Sajnálhatja, aki nem jött (hozzám is befér volna még két ember), de szeptember második hétvégéjén "Börzsönyi szivató" REPLAY. Az esetleges érdeklõdöket kérném, hogy szavazzanak. Szeptember 9. szombat (ebben az esetben a túravezetõnek ajándékkal illendõ kedveskedni, mivel születésnapját ünnepli e jeles napon), vagy szeptember 10. vasárnap (az ajándékozás az elõzõ napi jeles eseményre tekintettel ekkor is illendõ).:D Neves társunk életkora megegyezik a Jézuska által karácsonyra szállítandó új, elsõ teleszkóp számával.

tom nem sokakat érint, de szept 10-én keszsthely maraton....

Na ha ezt valaki megfejti... (én tudom )

annyira nem bonyolult, mivel tudjuk hogy fox 40-et akar, és 5 évet meg alapból letagad :) :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
36?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Neves társunk életkora megegyezik a Jézuska által karácsonyra szállítandó új, elsõ teleszkóp számával.

Na ha ezt valaki megfejti...;) (én tudom :P )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Na kérem szépen...
Szerencsére a kemény mag hozta a formáját és teljes létszámban megjelent, így nem dõlt dugába a túra.
Sokkal rosszabb viszonyokra számítottam, de meglepetésre elég tûrhetõ volt. Alig egy-két helyen kellett tolni, és ott is csak pár métert. Esõ nem volt egy csepp se, sõt Törökmezõnél még kellemes napsütést is kaptunk (Pite napozott). Megúsztuk egy defektel. A teljes túra 2/3-at tettük meg, és még azon is módosítottunk egy csöppet, mert így vizesen, sárosan voltak problémás helyek, melyek egyébként szárazon is elég neccesek.
Nagymarosról Verõcére ezek a bolondok olyat mentek az országúton, hogy csak néztem. Kismarosnál le is szakadtam. 44km/h-val képesek is voltak beérkezni Verõcére.
Sajnálhatja, aki nem jött (hozzám is befér volna még két ember), de szeptember második hétvégéjén "Börzsönyi szivató" REPLAY. Az esetleges érdeklõdöket kérném, hogy szavazzanak. Szeptember 9. szombat (ebben az esetben a túravezetõnek ajándékkal illendõ kedveskedni, mivel születésnapját ünnepli e jeles napon), vagy szeptember 10. vasárnap (az ajándékozás az elõzõ napi jeles eseményre tekintettel ekkor is illendõ).:D Neves társunk életkora megegyezik a Jézuska által karácsonyra szállítandó új, elsõ teleszkóp számával.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
"Robin a Bátor elszaladt..." :bananadan

Szóval Lens neked legalább õszinte indokod van a lógásra a kötelezõ óráról, de ez a esõpara (ahhoz képest, hogy vagy tizenakárhányan jelentkeztek...), már megint. ;) Persze én is paráztam. Sõt, gyõzködtem magam. De végül tekertünk egy tök jót, hozét picit kiegészítve:

Volt sár, de nem volt vészes. Volt patak, de nem volt mély.

Csak a cipõm lett csuromvizes. ;)

Volt ahol út is volt.

Hol is? Ja, tényleg,a végén, ahol a kocsi állt!

Ja! Nagymaroson volt Somlói galuska.

Nem is akaródzott felmenni még teli hassal Hegyes-tetõre...

Telszámokat össze kellett volna csere-berélni, engem pl hozé Fótról felvett, így kocsival tök hamar kiértünk. Egyébként fura helyeken mentünk, bár VV végig állította, hogy turistautakon járunk...hát...De a végén nekem is meglett a 100 kilcsi, sõt, még maxpulzus is, nyugodt lélekkel térhetek nyugovóra. (de valami karcsú 16,7-es átlag sikeredett csak, betudhatóan a sárnak)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Na.
A végére öten lettünk. (Valéria, Dante,Pite,Máté és én.)
Ezt mentük: (Valéria majd megmondja merre jártunk.)

Feltöltött kép

Volt sár, de nem volt vészes. Volt patak, de nem volt mély.
Volt bögöly, de nem volt kicsi.
Volt ahol út is volt.
Ja! Nagymaroson volt Somlói galuska.

Lens! Hozzánk befértél volna...

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát jó túrázást nektek! Sajna Zed még mindig alszik (tegnap esküvõztünk) és nem bírom felkelteni. Így viszont már nem jutok el a talihelyre. :(
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 hozzászólás

Mint szervezõ, én úgy vélem, menni kell, bár necces a dolog. Akit az éjszakai esõ, illetve a mai napra várható idõjárás elijeszt, annak szeptember 9-én vagy 10-én (a megfelelõbb idõpontot megbeszéljük) lehetõsége nyílik újból megpróbálni.

Nekem mai törölve.:(

Éjszaka több órán át fönt voltam (hogy a rosseb...), ráadásul folyamatos intenzív esõt hallottam.

Bátraknak, frisseknek jó utat, szivatást. Kitartás, lélekben veletek vagyunk.:)
a második p néma!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Jó sarazást! Rám ne várjatok.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Süt a nap bakker, ott leszünk. ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mint szervezõ, én úgy vélem, menni kell, bár necces a dolog. Akit az éjszakai esõ, illetve a mai napra várható idõjárás elijeszt, annak szeptember 9-én vagy 10-én (a megfelelõbb idõpontot megbeszéljük) lehetõsége nyílik újból megpróbálni.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szerintem tegyük ezt a reggeli idõjárástól függõvé. Most pl csillagos az ég. Legrosszabb esetben végignyomjuk a dózerutakat, azokon nincs sár. (én tudok abból is szivatósat ;) )

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 hozzászólás
A nagy rákészülésbõl az lett, hogy beesett egy 3 órás program délutánra, így most sehol se tartok...

Összekapom azért magam és a bicót holnapra, ha induláskor is esik akkor töröljük sztem, de majd dönt a Szervezõ. Én 7:30-8:00 tájban nézek be fórumra.

És egy kis filózás...

Sár/gumi
2.4 Racing Ralph - kiesik
2.1 Conty Explorer - érdemes vele foglalkozni ?
1.5 Black Shark Mud - lehet ez lesz az ideális:(, de köves lefeléken még nem próbáltam (enyhe mozgókövesen igen - igen-igen bizonytalan érzés volt)

Érdemes szerintetek +1 garnitúra külsõt vinni hátiban?

Esõ
Azért végig nem szívesen áznék, de egy kis esõ/zápor nem tart vissza.
a második p néma!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Hm... a Börzsöny a met.hu-s radarképek szerint kapott az esõbõl.
Még bringát szerelek, alszok egyet, aztán reggel dõl el hogy megyek-e.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Nagyon sajnálom, mert nagyon szerettem volna menni, de valószínû én se megyek a várható rossz idõ miatt. Elég sokat saraztam az idén, és nekem is elég volt.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
én és tibor barátom mégse veszünk részt a túrán, elég volt a rossz idõböl idénre

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

:D Mászófogakat én is bertekerem, jó 5let. ;) (jól sejtem, hogy lesz vagy 4 össztelós? 2 NRS, 1 Azonic és a Tiéd?)

off
Az NRS az össztelósnak számít ?....én azt hittem kényelmes merevfarú túragép :)....

on

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
El fog fáradni. ;) És lesz szivatós fölfelé is. :D

Mellesleg Gödöllõi Terminátor túra idén is lesz, majd valsz a 24-órás utáni hétvégére szervezzük!