Mi vasárnap megyünk tekerni a Börzsönybe (ha nem szakad) - igaz, nem lesz szivatós. Ha valakit érdekel, az jöjjön bátran.
Csak részben. Reggel úgy gondoltam - mivel a héten szabin vagyok -, hogy lenyomom a DM középtávot. Nagyjából minden rendbe is volt a Prédikálószékhez közeli leágazás utáni szakaszig, ami a Kisrigóhoz visz. Na itt egy kanyar utáni részen elszálltam, mint a vörös lobogó. Természetesen mentem, mint az állat. De hangsúlyoznám, hogy szigorúan CC-tem.
Az eredmény: bal láb bokarádulás (kb. kétszeresére dagadt), jobb láb nagyujja ficam. Érdekesen nézett ki 45 fokban elcsavarodva.
Kórház, röntgen, ficam helyrerak, már Hawaii itthon. Szerencse, hogy szabin vagyok. Jövõ héten kezdhetem terhelni, de egy hónapig tilos bringa.
Ja és a perec után egy lábbal még lejöttem visegrádig (persze nagyrészt aszfalton), majd onna hazavezettem. Itthon action pack összeállít, mentõ, irány a János.
Ennyi.
Csak részben. Reggel úgy gondoltam - mivel a héten szabin vagyok -, hogy lenyomom a DM középtávot. Nagyjából minden rendbe is volt a Prédikálószékhez közeli leágazás utáni szakaszig, ami a Kisrigóhoz visz. Na itt egy kanyar utáni részen elszálltam, mint a vörös lobogó. Természetesen mentem, mint az állat. De hangsúlyoznám, hogy szigorúan CC-tem.Írtam levelet már McGywernek, õ pont nem fért be, remélem még benne lesz!
Ha nem, akkor segítened kell...
Btw...minek DH-zod le állandóan magadat! :mad: Felteszem ez történt.
Nekem édesmindegy, de már kb. két hete ez az idõpont van kitûzve (gondolom ennek függvényében többen így alakították a hétvégi programjukat), plussz kockáztatjuk a "rossz idõ" lehetõségét.
Arról már nem is beszélek, hogy vkinek mindig nyûgje van a kitûzött idõponttal kapcsolatban.:chin:
Nekem édesmindegy, de már kb. két hete ez az idõpont van kitûzve (gondolom ennek függvényében többen így alakították a hétvégi programjukat), plussz kockáztatjuk a "rossz idõ" lehetõségét.
Arról már nem is beszélek, hogy vkinek mindig nyûgje van a kitûzött idõponttal kapcsolatban.:chin:
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."