Lehet csatlakozni a szombati tekeréshez!? (Az UVH-s találkozós-pilist megmászós-túrához)
Bár nem MTB "szakágat" erõsítem, azért remélem, a Crossway-Trekking gépem is jó valamire!
Jó tekerést mindenkinek!
Madison
A mi lájtos verziónk trekking bringával a Szántói-nyeregig járható (múltkor ezt is kipróbáltuk), onnan már erõsen mtb-re van szükség! De H.Zoli, már ez is tök jó, ha idáig velünk tudtok tartani egy trekkinggel.
Szóval elég sokáig tudunk együtt túrázni.
Jó, ha 10-kor el tudok indulni.. Max úgy tudnálak utolérni titeket, ha nagyon tépek, azt viszont már a múltkori "öreguras" pilisezésnél is megszívtam, mert mire hegyre értünk szétment a térdem..És nem tudsz késõbb becsatlakozni hozzánk?
Hmm egy kis nosztalgia:)szasztok!
az UVH mit jelent?mennék én is ha "beférek"...ja és gondolom ez most a szombatról szol?!
szasztok!Okés - ha 10 UVH igaz (ott hol, ezt találjátok ki....Lens?), akkor tali 9-kor legkésõbb, Hápit meg felszedjük a Böki-3-as metszésében negyed10 körül.
OFF Jajj, látom, türelmetlenkedtek, de én nem mindig netezem ám (azaz nem mindig a melóhelyen vagyok), most pl egyetemi hét van!
Okosodik a drága.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Nem bírtam tovább, felhívtam telcsin. Okosodik a drága. :mybad: :)Azt igérte, ha hazaér közhírré teszi a tervét. Fincsi lesz :scared:...Ha szombat reggelig nem ad magáról életjelt, akkor szerintem induljunk el megkeresni!
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;