Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2006. október 24. - 15:34
Dante! Vagy Mr. Cave Man? Látod, ilyen jó kis "görbét" mentünk vasárnap! Mibõl maradtál ki!? Megjegyzem, a föld alá bújni sem rossz, de ott néhol bajos a bicózás. Egyébként homokban - tán emlékszel, a Pokol Túrán mit kínlódtam az 1,9 Black Jackel - most 2,1 Racing Ralph-ot tettem fel, és mint a szélvész, úgy hasítottam a dûnék közt.
Írta 2006. október 24. - 13:55
- Szerda 19h Fenyõgyöngye
kb. 1-1,5 óra
Fejlámpa jól jön.
Esõ, borús égbolt, szemerkélõ esõ esetén megfutamodunk és inkább otthon nézzük a Dallast, vagy amit adnak.
vendég_Charon_*
Írta 2006. október 24. - 10:38
Kamion ellen csak a hétvégi kamiontilalom a hatásos, amit Charonék keményen megsértettek!
Ácsi!
Nem vonatkozik a "kamion stop" tilalom egyebek mellett:
- kulturális, gazdasági és sportrendezvényekhez használt jármûvekre...
Írta 2006. október 24. - 10:16
Más. Beszéltük még annó, hogy megnyomnánk a Terminátor túrát ismét, amit már szerettünk volna, s végül Piisezés lett belõle. E hét vasárnap nincs kedvetek hozzá?
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. október 24. - 10:12
Imhol a szintrajz!
http://pix.bikemag.h...196567&cat=2795
Rajta az adatok. / Megtaláltam a megoldást, hogy kell kiszedni a GPS-bõl a szintkülönbséget! /
Nekem a homokozó is tetszett - jó gumival, jól megy - köszi HOZÉ! Ilyen Macis túrát máskor is nyomhatunk!
Kamion ellen csak a hétvégi kamiontilalom a hatásos, amit Charonék keményen megsértettek!
vendég_Charon_*
Írta 2006. október 24. - 09:17
Tandemen ez persze a kormányosnak szigorúan tilos!
Írta 2006. október 23. - 21:02
Akkor nincs ideje elsüllyedni a kerekeknek, és nem kell tökölni a rezgésekkel.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. október 23. - 20:58
Szerintem homokban pörgetni kell, de erre Dante azt mondaná, hogy a pörgetés miatt instabillá válik a bringa. Namármost, ha a homok által okozott kerékmegvezetés által keltett rezgés frekvenciája megegyezik a pörgetés okozta instabilitás keltette rezgésével és ellentétes fázisban találkoznak, akkor egymást csillapítják, ha pedig az amplitudójuk is megegyezik, akkor teljesen kioltják egymást.
Tehát Zed Dante ihlette homoktörvénye kimondja, hogy a homokot pörgetéssel kell kompenzálni.
Az agresszív kamionosok által keltett rezgések csillapításán még gondolkodom
Írta 2006. október 23. - 20:52
Az is tekerhetõ volt, amíg le nem tolt egy agresszív kamiononsNem úgy mint a Margita-Gödöllõ közötti homokozó.
Írta 2006. október 23. - 20:01
No,
Bikernek meg veszünk egy ébresztõórát.
az van kösz...az a baj minden 7köznap 5,20 as ébredés-kelés, /és éjfélkor még általában ébren vagyok/ szombaton, 7 órai kelés után vasárnap már nem vagyok képes 7kor kikászálódni az ágyból....örexem na
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. október 23. - 19:43
Dawn üzeni, hogy legközelebb, ha ilyen helyre viszel, hozzál nekünk homokozólapátot és vödröt!
Ha tudtam volna, hogy még játszotok ilyenekkel akkor vittem volna.
Egyébként igazságtalan vagy, mert az a rész legalább tekerhetõ volt. Nem úgy mint a Margita-Gödöllõ közötti homokozó.
vendég_Charon_*
Írta 2006. október 23. - 18:16
a Polár szerint kb. 77km. és 1020m szint lehetett a túra Kistarcsától-Kistarcsáig.
Köszönjük a mérést és a túravezetést az adott szakaszon.
Hogy mennyi homok, azt nem mérte.
Dawn üzeni, hogy legközelebb, ha ilyen helyre viszel, hozzál nekünk homokozólapátot és vödröt!
Úgy gondoltam eddig, hogy semmi érdekes nincs a Somlyó-Csomád-Veres-Mogyoród által határolt területen, de most már tudom, hogy ezt írják a térképeken Szaharának.
Írta 2006. október 23. - 13:13
Jó volt a túra köszönjük a vezetést (az 1 nyomos lefelék kifejezetten tetszettek )No,
a Polár szerint kb. 77km. és 1020m szint lehetett a túra Kistarcsától-Kistarcsáig.
Sok farkas és medve.
Somlói galuska.
Írta 2006. október 23. - 11:21
Sok farkas és medve.
Somlói galuska.
Írta 2006. október 21. - 21:05
Bekukkantunk a medvékhez.
Írta 2006. október 21. - 19:59
Írta 2006. október 21. - 19:50
A Google Earth, és a Maps adatbázisát frissítették, a Pilis Dobogókõtõl a Dunáig terjedõ részén le egész StEndréig lehet számolni a fákat.
A Maps kicsit még béna, de az Earth-el jól megy.
(Biker csak Neked...)
vendég_Charon_*
Írta 2006. október 21. - 10:57
Igen, ott a gyrosos is még mindig. Újabban nagyon elsózza a húst...
Írta 2006. október 20. - 22:56
eddig se izgultam.....Ne izgulj Tigger!
Látsz egy rahedli tarkaruhás egyedet a hármas út mellett, akik eltorzult arcal arra várnak, hogy kínozhassák magukat.
Na akkor jó helyen jársz!
Charon
BIztos lehetsz benne, hogy megyek, és viszek szalagot is! Tudod
csak a konkrét helyre voltam kiváncsi.../cukrászda, hév, kisbolt/ mer az nem volt tisztázva....meg hogy abba a hév megállóba ettünk e 6 éve qrva jó girosztot....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. október 20. - 16:43
Látsz egy rahedli tarkaruhás egyedet a hármas út mellett, akik eltorzult arcal arra várnak, hogy kínozhassák magukat.
Na akkor jó helyen jársz!
Charon
BIztos lehetsz benne, hogy megyek, és viszek szalagot is! Tudod