Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Vasnapi Rám-szakadék túra képekben:
http://www.kep.tar.h.../50394615?o=0#2
Bár még konvertálódnak :( de ha rákattintasz meg lehet nézni

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Schnell mért nem nyárra szervezed, akkor biztos lenénk rá sokan, de így kora tavasszal szerintem neccesebb elmenni egy többnapos turára, mert akkor még lehet elég szeszélyes az idöjárás.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tomas, nekem lenne nagy kedvem, csakhogy nincsen hozzá bringám. Ugyanis jelenleg egyik montim sem képes csomagtartó befogadására. Venni biztos nem tudok újonnan, hacsak nem találok valami régi használtat.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Lensver,ha aztat mondom hogy április(te mondtad!:P )
akkor jönnél is velem/velünk áprilisban,jó nagy zsákkal a bicajodon körbebiciklizni magyarországot?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Az biztos. ;) De neeem, teljesen szét akarom csapni a SIDet, azt akarom, hogy még az a maradék 1 cm3 olaj is fröcsögve távozzon a szimeringeknél! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Pedig az új teló MÉGINKÁBB KIMOZOGJA! :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én ha jó idõ van, mindkét nap mennék. :) De az új telót még nem teszem be. ;) (megigértem magamnak, hogy a polcon alszik tavaszig)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
A hétvége - szombat - nekem szabad, a vasárnap még kérdéses. De ha tekerésrõl van szó...:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nekem is csak pénteken derül ki, hogy tudok-e vagy sem!
(meg az általatok feláldozott csokimennyiségtõl! ;) )
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Vettem. Még nekem is képlékeny, mert majd pénteken derül ki, hogy most vagy a jövõ hét végén költözöm.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Erõsen alakulóban, mert az esõtõl is függ. Pilis ugyanis járható, ha mondjuk elõzõ nap szakad, a dombságban ez már viccesebb. ;) Csüt-péntek visszatérünk rá.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Viszek, de kinek lesz? A többiek megbeszélték, hogy Dante nem kap, mert úgy is rosszalkodni fog!:D
Dombság túra részletek? Még alakulóban?

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

...Szóval, ha viszünk Neked csokit, jó leszel?

ÁÁÁ Kimozogja! :)

Mi készül itt?
Elvisztek? Én is jó leszek, és a pihenõidõt is garantálom.

Hozol csokit? ;)

És ami készül: Dombságtúra kétkeréken szombaton. Mert Dante tartozik még nekem egyel...

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Mi készül itt?
Elvisztek? Én is jó leszek, és a pihenõidõt is garantálom.:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Akkor minden OK!
Dante letudva, Lens pedig rághat menet közben is!
Más valaki? :D

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
Lens menet közben is tud rágcsálni,ez neki nem jelent problémát :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
De sok csoki, növeli a gravitáció - számunkra - kedvezõ hatását! Tehát sok csoki, alacsony tempó, még több csoki, még alacsonyabb tempó, sok pihenõ - a csoki evéshez idõ kell ugye - és akkor Lens is tud rágcsálni. :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Hiába dobnánk össze, mert megigéri, hogy jó lesz. Csak hát mit takar nála a jó? A fogalmak értelmezése egyénenként változó, Dantérõl nem is beszélve :D Neki jó a 2000 szint 40 km-en dombságban. Szerintem...
Úgyhogy Dante nem lesz csoki...

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
Fog ez menni csoki nélkül is :)
Még a végén elszemtelenedik :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag