Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18583 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Helyes, akkó jössz majd velem csapatni a havasesõbe! :D

Mire lesz idõm tekerni, megjön a tavasz, kiszárad minden nyáron, végül újra õsz lesz, szóval csak össze fog jönni.
Jövõ év november 10 délelõtt 11? Feltöltött kép

Vagy bakancs inkább?

Mezítláb hobbit uram!

Ilyen idõben inkább bakancs, mint cipõ.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

A Rám-szakadék valószinû járható. Nem volt sok esõ azóta.

Száraz lábbal? Vagy bakancs inkább? (rég voltam már ott, nem emlékszem :( )

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Az idei maratonok óta engem már abszolút nem érdekel az idõjárás :-)

Helyes, akkó jössz majd velem csapatni a havasesõbe! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
A Rám-szakadék valószinû járható. Nem volt sok esõ azóta.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Az idei maratonok óta engem már abszolút nem érdekel az idõjárás :-)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Rám-szakadéknál járt túrázók! Milyen a vízállás mostanság ott? Bár igaz, hogy most már esõsebb az idõ, mint amikor pár hete ti jártatok ott, de mégis érdekelne, mit mondtok, mi várhat.

(esõs idõben a Bükk is nagyon jó, a Zemplént viszont kerülném)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hali! Mo-on rengeteg helyen lehet szuperül tekerni, de sokminden függ az évszaktól is. Pl.ha sár van, akkor - hacsak nem akarok sárfürdõt venni - biztosan kihagyom a Börzsönyt és inkább megyek a Mátrába vagy Vértesbe.

Többen vagyunk, akik már a legtöbb magyar hegységben-dombságon bringáztunk, és nagyon szívesen megmutatjuk neked a legszebb helyeket! Ha szeretnél túrázni velünk, nyugodtan írj. Irhatsz személy szerint nekem is, küldj privit, vagy emailt: tavaszanyo@yahoo.com -ra.

Hú, azért szívesen tekernék svéd terepen! De jó lenne! Egyébként lehet, hogy komolyabban is érdekelne a téma, ha te tudnál ajánlani helyeket. Márpedig ha ott montizol, ezek szerint tudnál. Na majd még beszélünk errõl.!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Friskis

Friskis

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok! En uj vagyok a Forumon, ma léptem be. Svédországban élek és itt lettem az mtb-nek a "rabja". Itt minden leginkább köves, sziklás és ezért "tekniskt" vagyis teknikailag nehezebben bicizhetö amit itt "freeride" és XC (Xrosscountri) nak nevezünk.
Erdeklödöm, hogy van-e valakinek konkrét turajavaslata, melyik részeken Magyarországon a legjobb mtb-n bicizni? Milyenek a terepek?

En budapesti származásu vagyok és a budai hegyekben nöttem fel, de akkor még nem érdeklödtem az mtb-iránt.

Ha van jo helyekre javaslat, ahol csoportosan is lehet bicizni, ird meg nekem!!

Ezen a forumon vagyok itt bent , svédül van de talán a képek érthetöek:
http://www.happymtb.org

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Arra és NEM balra! Na! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Nem nyert!
A helyes válasz "arra".

( De azoknak a szerencsétleneknek, akik egyéb elfoglaltságuk miatt nem tudtak megjelenni, elmagyarázom. Dante a "jobbra", "balra" kifejezések használata terén erõs kihívásokkal küzködik.
Minden keresztezõdés elött közölte, hogy "arra" kell menni. Minek következtében rendszeresen rossz irányba fordultunk.)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Tényleg! ZED, merre volt az UFO?

De hát mutatja is!!!

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
UFO mindenhol van.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
...fölébredt.
Tényleg! ZED, merre volt az UFO?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Jéé Ufóóóó
Ausztria, Kenguruk földje!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mindenkinek köszönöm a bíztatást! Ma már jobb a közérzetem is, meg a kedvem is - bár a testhõ ugyanannyi - de most valahogy sokkalta jobban viselem. Csak sportolni nem sportolhatok. :(

Szal, ez a sötétben szakadékba beesõs dolog...Hát azért a Thirring-sziklák körül menõ körút eléggé technikás, nem tudom, hogy egy "tapasztalt" túrás azt hogyan vállalhatta be!!! Ez óriási felelõtlenség volt a részérõl, mégpedig azért, mert az nem egy sima ösvény.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Lens!
Gyógyulj meg!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hahó! Nincs kedve v.kinek csatlakozni hozzánk?
Dec. 16-án Miskolc-Eger Tortúra 65. Elvileg bicóval nyomjuk - ketten már vagyunk - de ha tetemes mennyiségû hó esik, akkor gyalog csapatjuk végig a távot!
Részletek alább!
http://www.emoc.hu/tortura-kiiras.php

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
A melóhelyem mellett futó kerékpár utakra felfestették, hogy " Vegyél lámpát! Világos?" Ez - sajnos - ide is igaz lenne!

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
http://www.caverescu...7_dobogoko.html

Errõl hallottatok?
Szegény srác :(

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag