Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Én Pilist és terepet javasolnék.

Ma voltam Nagykovácsiban, sárhelyzet egyáltalán nem vészes.

Tudok egy igen kellemes:D lefelét, ami jó lenne a túra végére. D.kõ - Klastrompuszta szakasz. Próbáltátok már?

10 óra, Batyi, hévmegálló?

pilis teljesen jó, tekerhetõ, néhol szinte porzik...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 hozzászólás
Én Pilist és terepet javasolnék.

Ma voltam Nagykovácsiban, sárhelyzet egyáltalán nem vészes.

Tudok egy igen kellemes:D lefelét, ami jó lenne a túra végére. D.kõ - Klastrompuszta szakasz. Próbáltátok már?

10 óra, Batyi, hévmegálló?
a második p néma!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Végig tépném. :) Az a Szadai megeredés Veres felé a szembesávban cikk-cakkozva 60 km/h körül elég durva volt.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Mi nem azok vagyunk? :)

Az a baj h. nem vagyunk hozzákötve. Kellene egy 3as tandem, ahol nekünk is van fékkarunk. :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mi nem azok vagyunk? :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
A Pite egy állat... kellene valami ami lelassítja.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na ma is jót alapoztunk! ;) Összefutottunk egy Pitének nevezett jelenséggel, ami koffinként az égbe nyomja a pulzust a ritmustalan megindulásaival. :) De jó volt. ;)

Holnap nekem kiesik, ha tekerek, csak egy rövidet a környéken, kicsit besokalltam. Nektek jó tekerést, akár Börzsöny, akár Pilis lesz belõle!

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Zed, esetleg egy nyugis gördülés a börzsönyben vasárnap?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Köszi, most már javulok.
Az itthon fetrengésnél esküszöm még dolgozni is jobb.:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Vagy lemondtak róla! ;)

Zoli, jobbulást! Te is elkaptad ezt a járványt, ami most szedi áldozatait? Egy hete még én is a hatása alatt vótam.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Hû, tüskesoros rendõrblokádba és felfegyverzett kommandósokba eddig csak a Need for Speed nevû játékban futottam. Kõkemény csekkpontok vannak a kivezetõ utakon!

Itt álltak elöttem is órákon keresztül,de már elmentek.
Úgy látszik elkapták.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hû, tüskesoros rendõrblokádba és felfegyverzett kommandósokba eddig csak a Need for Speed nevû játékban futottam. Kõkemény csekkpontok vannak a kivezetõ utakon!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Én is itthon vagyok, de még a vasárnapi tekerést is kihagyom. Betegállományban vagyok egész héten, hörgõ és garatgyulladással itthon kell hemperegni. Most már javul, de nem kockáztatom meg, hogy átalakuljon tüdõgyulladássá. De nektek jó idõt és tekerést kívánok. Azért írigykedek, ha majd csuklotok, az miattam lesz!:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Most nem jön valaki tekerni egyet? ;) Na jó, csak genyázom, nem kellett dolgozni mennem, áldassék az egész napos áramszünet ezért. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én benne vagyok. Akkor szombaton énis országútizom egy hosszabbat.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Vasárnap mehetnénk pilisbe terepezni valami lájtosat. Szombaton magányos oútizásra vágyom, úgyhogy másnapra jólesne valami buli tekerés.
Ausztria, Kenguruk földje!

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 hozzászólás
Hétvége?
a második p néma!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Túl az Óperencián?
Pedig ez is jó móka.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ó, addigra én már messze járok, de egyszer majd oda is eljutok. :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
December 16, Miskolc-Eger viszonyletban. A linket itt találod. http://www.emoc.hu/tortura-kiiras.php
Jó móka! :)