No és persze, a cuki sem volt utolsó. Bár bizonyára az utolsó volt az események listáján, de az ízek és mennyiségek szempontjából semmi esetre sem!
Zsizsi, Pite,Zoli - kár, hogy nem jöttetek el ti is, mert finomakat ettünk, kellemeseket beszélgettünk. És megismerhettétek volna jófejû fõnökeimet is!

Burce, én is nagyon örülök, hogy együtt túrázhattam veled, meg hogy utolértél minket. Most esett csak le, hogy a 2 fiú mellett mindenki más Virág volt!
Szerencsére Puki megvárt ott,ahol hagytam, így az õ hátán értem el a Cukit. Ahol elõbb beültem meglepett fõnökeim mellé - akik épp egy kellemetes tekerésbõl jöttek le a Kevélyrõl - (bár aztán már nem is csodálkoztak annyira, hisz mondták, hogy végülis szinte várható volt, hogy betoppanok oda a cukiba), aztán, mikor megjött a sarat-paripákról-lemosott társaság, egy nagyobb asztalhoz ültünk és folytattuk az élvezetek halmozását.

Nagyon kellemes szombati nap volt,örülök, hogy ennyiõtöket láttam!
Ja, aki esetleg nem szokta olvasni az indexet, annak ide is benyomom a linket:
http://www.kep.tar.hu/natx/50421694#2Csak azt sajnálom - de nagyon - hogy ma nem tudtam semmit sportolni, s fõleg hogy nem tekerhettem egy kicsit terepen! Ti jártatok ma valamerre?
Hozé, szép az a Yasec! És olyan könnyû, mint a pitypang.