Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Most bukkantam eme téli túrára! Az igaz hogy mingyárt itt van ill mégse vagy nem tom mert a kerékpáros kiírás hiánycikk :( De azért nem hangzik rosszul, bár nem tom honnan szednek 2-3 hét alatt járható, kerékpározható nagyságú jeget a tóra. Gondolom azért tulnyomó rész a tó körül megy a dolog, de az vagyon írva pl: a befagyott mederben...:confused:
De ha csak körülötte is akkor is jó móka, mert szép a táj!

Mondjuk az útvonalról nagyon nem árulnak el semmi konkrétat, ami azért érdekes lehet. Ha sima körülötte bicajozás, akkor az a gáton megy? Vagy a téli leeresztés, miatt ilyenkor sok holtág megközelíthetõ, ami a nyári idõszakban csak csónakkal elérhetõ. Ezzel csak az a baj hogy ha nincs böszme nagy jég, meg hideg, akkor van sár helyette, nem is kicsi! :D

http://www.mtbsport....article&sid=457

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hali!
Ha valakit esetleg érdekel, mert arra felé bringázna, akkor íme:
http://pix.bikemag.h...198173&cat=2488
http://pix.bikemag.h...198174&cat=2488
Ezek a számok vannak nekem meg a német Bike, és Mountai Bike magazinokból, és jó kis túrák leírásai benne...
Üdv:Thy

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Na ezt megnéztem, egészséggel használd Hozé mester :)
Én/Mi is voltunk téli TTn, de nem láttalak benneteket. Igaz, mi futva nyomtuk végig, aztán ilyenkor szelektív a látásom.
Sanci

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Köszi Nati! ;)

Azért a Puch is szép:

A jól átgondolt konstrukciójú kerékpárt az Isten is városi közlekedésre teremtette. Erre utal az erõsen sárvédõzött kerékszett, valamint a csomagtartó hangsúlyos szerepeltetése a jármûvön. A készülék geometriája kényelmes, színe "rejtõ szín", melynek segítségével a kerékpár könnyedén vegyül el a kocsma elé fixált jármûvek között. Ügyes ötlet a hátul elhelyezett lámpaimitáció, melyre mutogatva, dekoltázst kissé megnyitva, a legszõrõsebb szívû rendõr is meggyõzhetõ világítási szándékunkról.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
No és persze, a cuki sem volt utolsó. Bár bizonyára az utolsó volt az események listáján, de az ízek és mennyiségek szempontjából semmi esetre sem!

Zsizsi, Pite,Zoli - kár, hogy nem jöttetek el ti is, mert finomakat ettünk, kellemeseket beszélgettünk. És megismerhettétek volna jófejû fõnökeimet is! :)

Burce, én is nagyon örülök, hogy együtt túrázhattam veled, meg hogy utolértél minket. Most esett csak le, hogy a 2 fiú mellett mindenki más Virág volt!
Szerencsére Puki megvárt ott,ahol hagytam, így az õ hátán értem el a Cukit. Ahol elõbb beültem meglepett fõnökeim mellé - akik épp egy kellemetes tekerésbõl jöttek le a Kevélyrõl - (bár aztán már nem is csodálkoztak annyira, hisz mondták, hogy végülis szinte várható volt, hogy betoppanok oda a cukiba), aztán, mikor megjött a sarat-paripákról-lemosott társaság, egy nagyobb asztalhoz ültünk és folytattuk az élvezetek halmozását. :D

Nagyon kellemes szombati nap volt,örülök, hogy ennyiõtöket láttam!

Ja, aki esetleg nem szokta olvasni az indexet, annak ide is benyomom a linket:

http://www.kep.tar.hu/natx/50421694#2

Csak azt sajnálom - de nagyon - hogy ma nem tudtam semmit sportolni, s fõleg hogy nem tekerhettem egy kicsit terepen! Ti jártatok ma valamerre?

Hozé, szép az a Yasec! És olyan könnyû, mint a pitypang.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Jó volt a tegnapi srácok, végre egy kis terep...ami már nagyon hiányzott.
Ja a lángos sem volt semmi.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Az ilyen túrák kúlak télen:
egy nagy föl, egy nagy le, némi melegítéssel, majd levezetéssel.
Itt bükkileg /Eger/ is akkora sár van, hogy cimbivel háton kellett huzgálni a vasakat..de élveztük, me jó idõ van.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Marha jó volt a tegnapi, a sárral sem volt gond, az elejét leszámítva nem ragadt nagyon, mindent összevetve teljesen jól lehetett tekerni. Az utolsó terepszekaszon - a kéken a dömörkapu-sikáros aszfalt felé menet - szerintem szereztem egy újabb rajongót az MTB sportank. Két kissrác (olyan 9-10 év forma) baktatott szemben, amikor elcuppogtam mellettük egy jó nagy dágványban. Az idõsebb srác olyan kikerekedett szemekkel nézett, meglepett mosollyal az arcán... Szerintem hazaértek és azt mondta apunak -én is mantenbájkolni akarok! Vegyél nekem holnap egy Rocky Mountain Elementet XTR-rel! :D
Ausztria, Kenguruk földje!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Mé' nem szótá'?

Megnézhetted volna közelebröl is a Yasecet. :)

(Az a lángosos, ami már ált. be van zárva, most nyitva volt. :) )

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
szép színe van a cuccnak élõben Hozé......láttalak benneteket az utcánk magasságában - kocsiból pffûûûû-.....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Na jó, lángosos, tortaevõs, kávéivós is volt azért. :)

Micsoda? Már megint kimaradtam a tutiból? Hát én a Dunának megyek. De csak majd holnap, mert most túl fáradt vagyok.:D Mit nem adtam volna egy lángosért! A tortáról már ne is beszéljünk.
Ez nem ér! A legkisebbet mindig kihagyjátok a jóból!:sztucce:

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
No igen.
Arról volt szó, hogy alapozós, beszélgetõs, kellemeses lesz.
Erre Zsizsi, ez a kerékpársárosító, fõamortizátor, bevitt minket a sárba.
Sarazós, beletolós, sárlepiszkálós, kerékpármosós lett.
Na jó, lángosos, tortaevõs, kávéivós is volt azért. :)

Feltöltött kép

UVH, Szentendre, zöld, sárga, Vörös-kõ, piros, Pap-rét, piros, Pilisszentlászló, Kis rigó,kék, aszfalt, Dömör-kapu, Szentendre, UVH.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Üdv a Zsizsi dágványtúra végigszenvedõinek.
Köszi a túrát, jó volt,elfáradtam mint a zállat. Zsizsi szaktárs jól rászedett minket, elfelejtette említeni, hogy a tavaszi orosz tajgán való átkelést fogjuk szimulálni!:D Ilyen retkes már régen volt a bringa, ha volt egyáltalán. A hátsóváltóból és a fogaskoszorúból sürített levegõvel kellett az agyagot kibontani, mert a slaggal áztatás nem nagyon hatotta meg. Nem is értem, hogyan tudott váltani. Vagy egy órán keresztül mostam, mire fel mertem vinni a lakásba.
Hozé! A "maszek" váz nem is lett sáros, nem? Szerencsére az elején megmondtad, hogy sárba nem kéne menni.:) Mindegy, a beavatás megvolt.
Zsizsi! Majd egy szintdiagrammot, ha ráérsz, légyszíves tölts fel. Köszi.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Jessz mester, némi késéssel /össz ~25 percet vártam a bkv kül. járataira/ ugyan, de ott voltam. Fitten és üdén :matrix:

Nagyon jól éreztem magamat veletek, ott, köszönöm a lehetõséget :-)

Visszaérve úgy dõltem be az ágyba és aludtam el, mint akit agyonütöttek.

Meg rájöttem az a kis esõ csak a sok Virág miatt volt :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Kíváncsi vagyok burce felébredt-e. Nekünk nem sikerült, hajnali fél háromkor még dolgoztunk.

Ti így hívjátok?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem is csak most jött össze. Igaz, nem is tudtam volna menni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Kíváncsi vagyok burce felébredt-e. Nekünk nem sikerült, hajnali fél háromkor még dolgoztunk.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Újpesti vasúti híd - másnéven az Északi összekötõ vasúti híd

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
baráttya' mi a fészkes fene az az UVH, vmi utóvizsgás izé?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Remélem azért nem minden lesz itt elnapolva, megpróbálom magam beizzítani 7re oda. Tán még elcsípem a társaságot..

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"