Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Tigger, tudom, én csak a kakashegyiig gondoltam, onnantól aszfalt a Királykúti-nyeregbe.
Ausztria, Kenguruk földje!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Naa, menjünk már terepre. Nem fog fájni! ;) Voltunk a múlt és a jelen vasárnap is, nem volt nagyon gáz. Persze némi gyermeteg sárbanfetrengõ ösztön nem ártott :D
Alapvetõen, ha jól +választjuk az útvonalat, nagy gond nem lehet: pl: Pilisborosjenõ - Egri vár - ittjön 200 m nagy sár - Csobánkai nyereg - Hosszú-hegy - itt megint jön kb 300 m dágvány - Pilis-szerpentin - innen a zöld elõször faint, de a Két-bükkfához közeledve egyre izgalmasabb, kis jégbringa-gyakorlat - Két-bükkfa nyereg - Dobogókõ aszfalton - kéken le a kakashegyire - Királykúti-nyereg - fel Prédikáló felé a szerpentinen - régi DM útvonalon Szentlaci - Dömörkapu aszfalton - Szentendre aszfalton.

dobogóköröl a vörösdagonyához a kék nem biztos hogy mûxik....
hivatalosan át lett helyezve a kék a piros 3szögre, az aszfalt alatt le is kerítették, ilyen villanypásztoros cuccal de lehet fölötte is...nem mentem fel mikor láttam, azért nem tom, csak mondom szólok...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Naa, menjünk már terepre. Nem fog fájni! ;) Voltunk a múlt és a jelen vasárnap is, nem volt nagyon gáz. Persze némi gyermeteg sárbanfetrengõ ösztön nem ártott :D
Alapvetõen, ha jól +választjuk az útvonalat, nagy gond nem lehet: pl: Pilisborosjenõ - Egri vár - ittjön 200 m nagy sár - Csobánkai nyereg - Hosszú-hegy - itt megint jön kb 300 m dágvány - Pilis-szerpentin - innen a zöld elõször faint, de a Két-bükkfához közeledve egyre izgalmasabb, kis jégbringa-gyakorlat - Két-bükkfa nyereg - Dobogókõ aszfalton - kéken le a kakashegyire - Királykúti-nyereg - fel Prédikáló felé a szerpentinen - régi DM útvonalon Szentlaci - Dömörkapu aszfalton - Szentendre aszfalton.
Ausztria, Kenguruk földje!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Szerintem ezt most én is kihagyom, mert a Kriszta reklamált, hogy vele is menjek néha bringázni. Szerintem itt a környéken megyünk 50-60-at, hátha elfárad.:) És megigérte, hogy utána mehetek majd Veletek megint!:D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Lehet más is!
Valéria javasolj mást! Csak aszfaltosat, mert sár az tuti lesz.

Csak miattam ne halasszátok el! Majd máskor pótolom.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Szia! tehat az OKT fuzet megvasarolhato 400 ft/db a Bajcsy-Zs ut 31 II/3 szam alatt!!! Friss info, toluk kaptam!!!

Köszönöm szépen!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lemaradáson nem azzal jött talán?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Bezzeg Pite eltekerne odáig is... Feltöltött kép..... sárgumival Feltöltött kép

Na! A sárgumis témát azért már nem hiszem! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

De a Börzsönykör is jól hangzik, csak nekem kicsit messze van.

Bizony az ember csak olyan helyre menjen el tekerni, ahova oda és vissza is bírja az utat Feltöltött kép (idézet tõled)

Bezzeg Pite eltekerne odáig is... Feltöltött kép..... sárgumival Feltöltött kép

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

na ma is voltam túrázni, Hûvösvölgy-Pilisborosjenõ útvonalon. és kedvet kaptam a kék túra teljesítéséhez...hol lehet ilyen tájékoztató + pecsétgyûjtõ füzetkét beszerezni?

Szia! tehat az OKT fuzet megvasarolhato 400 ft/db a Bajcsy-Zs ut 31 II/3 szam alatt!!! Friss info, toluk kaptam!!!
" A Cube el van vetve! "

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

OK.
Kifigyeljük, hogy merre aszfaltoznak a héten, és arra megyünk.

:) Minimum.

De a Börzsönykör is jól hangzik, csak nekem kicsit messze van.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
És hogy javaslatot is tegyek. Menjünk el a Sas-bércre. Az buli, a Cserhát legszéle, s egy jó kis magaslat. Göddöllõ-Aszód forgalamas, onnan Katal...Kisbágyom...Buják kánaán, tök üres úttestek, hullámvasút, lehet szaggatni ezerrel. Gödöllõ-Sasbérc-Gödöllõ ~ 110 km.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
OK.
Kifigyeljük, hogy merre aszfaltoznak a héten, és arra megyünk.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem, nem nem. Na ezt próbáljuk definiálni, okés? :) Szóval nem aszfaltosat, hanem országúti túrát. Aszfalt pl az a szottyadt belemetkirázós kerékpárút is, noha épeszû országútis (bocsi Zed) messzire elkerüli. Engem az a kerékpárúton botladozós, járdára fel-le ugrálós zavar, vagy legalábbis az extramerev váz + 1.5ös kerék 5 baron + a merev ALU triálvilla erre nem alkalmas, vagy az én csuklóm / gerincem gyengus. Szentendrétõl-Szentendréig egyébként tök jó volt, csak pl hazafelé én csõgázon nyomtam volna a fõúton, vagy max Pomáz felé.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Lehet más is!
Valéria javasolj mást! Csak aszfaltosat, mert sár az tuti lesz.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem tetszik Hozé, csak Vác genyamessze van kitekerve...de majd megoldjuk valahogyan.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Amíg Zed leírja a "részleteket", tennék egy javaslatot jövõ hétvégére.
Aszfaltos Börzsönykör.

A második "púp", Márianosztra felé, kihagyható.

Persze idõjárás függõ.

Nekem akkora táv még sok, így most kihagynám.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
kis off

Drusza igazad volt, térkép alapján tényleg kék...nem tom mért emlékeztem pirosra,,,,,

on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Amíg Zed leírja a "részleteket", tennék egy javaslatot jövõ hétvégére.
Aszfaltos Börzsönykör.

A második "púp", Márianosztra felé, kihagyható.

Persze idõjárás függõ.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Részletek?

Picit még lehetne pofozni rajta.