Szia agenovo!
Azért írtam így, mert mi 6-an indultunk neki a Pilisnek tegnap, és Gizellatelepnél, meg a Rám-szakadék felé is összefutottunk 2-2 barátunkkal.
Nos, megpróbálom pontosan leírni merre mentünk:
Az UVH-tól mindenféle kis utcán keringve, kis fenyvest érintve stb. -Zed vezetésével, aki olyan határozottan megy azon a környéken, mint aki ott lakik- Üröm, aszfalton át Pilisborosjenõre. Azon keresztülérve egy jelöletlen dózer úton, amibõl "kék" lesz. A kéken felmentünk a Kevély-nyeregre. Onnan le a "piroson" Csobánkára. Az aszfalra kiérve, kimentünk a Pomáz-Pilisszentkereszt útig, ahol Pilisszentkereszt felé fordultunk. Majd a "p+ " ill a újra a "piros" jelejet követve egész a Tölgyikrekig. (Rájöttünk miért hívják így, csak körül kellett nézni...)
Onnan, mivel csak egy út nézett ki kevésbé dagonyának, elindultunk a piroson a Király-kúti-nyereg be.
Onnan indul egy széles dózer-út felfelé, Prédikálószék felé,
(Keserûs-hegy??? itt kicsit bizonytalan vagyok, Zed talán besegít majd.) a dózerúton maradva valahogy lejutottunk
Gizellatelep re.
Ott aszfalton át Dömösre, és a Rám-szakadék felé vezetõ úton végig tekerve, (a szakadék felé nem letérve
) a Forrás-völgyben szépen visszamásztunk a Király-kúti-nyeregbe. Mivel ekkor már erõsen lihegtünk, a dolog könnyebbik végét fogtuk meg, és aszfalton legurultunk a szentendrei ellenõrzõ pontra, aholis sajtos-tejfölös lángossal vittünk be némi energiát.
Onnan a kerékpárúton vissza UVH.
A tempó szerintem ne aggasszon, még soha nem veszítettünk el senkit. Mindenki megy a maga tempójában, és keresztezõdéseknél, dombtetõn, alján, bevárjuk egymást.
ui.: Különben nem kell, hogy gyere velünk. Az is lehet, hogy mi megyünk veled legközelebb.
Hátha jobb utakat mutatsz nekünk!
Bár, megjegyzem, hogy Bikernek, Zednek, meg Natinak néhány fa már elõre bólogat...