Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2007. február 28. - 11:02
Írta 2007. február 28. - 10:49
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. február 28. - 09:03
Az útvonal meg - aszfalton - szinte mindegy, de egy pilisi kör beférne mindenkinek. Tán.
Írta 2007. február 28. - 02:25
Annyit segítenék, hogy ma olvadt el a tegnapi hó, és délután volt egy kb 10 perces felhõszakadás, havasesõvel vegyítve -> saras lesz a reptér és környéke, legalábbis itt kicsit alacsonyabban az :-/
Írta 2007. február 28. - 01:09
Bizonytalanul forgolódik, forgatja a papírt is.
Körülnéz, meglát egy kukát, és felszabadultan dobja bele, a papírt, majd felkiált:
kala! én inkább követlek!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. február 28. - 00:51
tudom, h mindenki km-mániás, és h azzal, amit most javasolnék, nem lehetne olyan sokat menni, de szét lehetne nézni itt a székesfõvárosban is.
indulás ugyanúgy UVH, aztán virágos-nyereg, reptér, onnan át janira, le a KFKI-24h pálya környékére, onnan pedig egy kis kavargással el a "repülési emlékmûhöz" , megkerülni a feltöltés alatt álló kõfejtõt, aztán más nyomon a nem tudom melyik település érintésével vissza, aztán megint más úton vissza KFKI, (ez a rész itt végképp zavaros gondolom, de lerajzolom majd térképen) onnan fel Normafához, ledánhillezés, hüvi, reptér, aztán vagy Árpád-kilátó+parkoló felõl fel HHH-ra vagy kövesen, kis keringés, aztán vissza uvh.
Jelezzen, ha vki dekódolta a fentieket, és tetszik neki a terv Persze kérdés, h mekkora dagonya lesz, és h nem-e érdemesebb betont menni.
Z hálám üldöz sírig!! Még egy dolog miatt még nyaggatni foglak, az pedig a Formula hátsóagy szétszedése, a szabadonfutó rakoncátlakodik...
Írta 2007. február 28. - 00:01
Írta 2007. február 27. - 23:31
ja akkor tényleg a 2x2 sávost utcázta le....háát.../és igen ott tényleg végig van kkp-ral tilos, bár az engem se szokott zavarni /Az lesz amit mondasz Tigger, közben a térképrõl már kinéztem a útvonalat. A Bükkös pataknál letérve jobbra, nem a patakparti úton, hanem sréhen balra kanyarodva, a Kálvária tér bal oldalán végighaladva jutunk a Pomázi útra, ami a Harkály utca után ketté fog ágazni és ott a baloldalit választva kell menni Pomázra. Csak nem tévedünk el.
a kálvária térnek mehetsz a jobb oldalán is az legalább nem macskakõ, kb 10 méter különbséggel ugyanoda visz....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. február 27. - 23:26
Írta 2007. február 27. - 23:17
hát ha a 2x2 sávost gondolja fõ utcának....
de ezt a 45 fokot meg még jobbrábra ezt akkor sem értem ....ráadásul emelekdõ ......az csak úgy lehet hogy a fõ utcáról patakparti kerékpárút, miután átment a angy híd alatt ott föl balra /az tényleg kb 45fok aztán jó sokáig egyenes, és egy keresztezõdés után a pomázi útra ér, aztán lesz egy kis elág balra és a kõhegy alatt van egy osónó út pomázra ami spec a Bem utcába visz.....de aki ezt helyismeret nélkül megtalálja annak nagy gratula
Mondjuk addig én is eljutottam fejben, hogy az a leírt út kísértetiesen hasonlít a patakpart-híd-"de ott fel" útra. Kb az, amin akkor mentem, amikor tetanuszért mentem a szomszéd patikába, mert az ügyeleten elfogyott De elõször én is néztem rendesen. Valami térképet dobhattak volna fel...
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. február 27. - 23:13
hát ha a 2x2 sávost gondolja fõ utcának....Ezen én is elgondolkoztam, de nem jöttem rá a megoldásra. Gondoltam majd Te megmondod a tutit. Egyébként Szentendre fõutcáján végig nem kerékpárral behajtani tilos táblák sorakoznak?
de ezt a 45 fokot meg még jobbrábra ezt akkor sem értem ....ráadásul emelekdõ ......az csak úgy lehet hogy a fõ utcáról patakparti kerékpárút, miután átment a angy híd alatt ott föl balra /az tényleg kb 45fok aztán jó sokáig egyenes, és egy keresztezõdés után a pomázi útra ér, aztán lesz egy kis elág balra és a kõhegy alatt van egy osónó út pomázra ami spec a Bem utcába visz.....de aki ezt helyismeret nélkül megtalálja annak nagy gratula
Írta 2007. február 27. - 23:11
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. február 27. - 23:08
Írta 2007. február 27. - 22:53
"Szentendrén legurulunk a fõutcára, és elindulunk rajta jobbra. Kb. 500 m múlva a Bükkös-pataknál 45 fokban jobbra letérünk, majd még jobbrább fordulva meg-próbálunk rátalálni az (emelkedõ) pomázi útra. Pomázra beérve kb. 500 m-t megyünk utunkon, majd jobbra a Bem utcán átjutunk a Templom tér 1. "
én itt lakom lassan 40 éve, de csak sejtem mirõl beszél
Írta 2007. február 27. - 22:37
Írta 2007. február 27. - 21:29
Zed!
Javaslom Márc. 17-re, hogy minnél késõbb induljunk, akkor az EP-kel kevesebb a gond.
Inkább minél hamarabb kéne indulni, hogy amíg kinyit az EP, legyen idõnk felderíteni a helyi cukrászdát!
Írta 2007. február 27. - 21:11
Javaslom Márc. 17-re, hogy minnél késõbb induljunk, akkor az EP-kel kevesebb a gond.
Vasárnap meg lehet valami, pénteken egyezkedjünk.
Hátha valaki idelök addig valami túratervet hétvégére...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. február 27. - 20:40
Írta 2007. február 27. - 20:34
Ellenben, aki nem félti az útiját, annak nem gond, olyan simára van gyalulva. Az a 10 m sár nem oszt nem szoroz.
Tetszik az útvonal, ellenben úgy nézem, érdemes sakkészletet vinni, olyan lassan nyitnak az EP-k.