Esetleg férfiváltozatot is ki lehetne találni, "lángos/gyros" túra néven

Nati btw. valamit találjunk ki h ne felejtõdjön el a fügés dolog, mert különben õsszel megint itt fog megaszalódni a kertben, és se Te, se Szammer nem kaptok úgy belõle!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Dante said
Nati;
Fotózás - naná, ha sztár lehetek, még az NRS-t is összekoszolom.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Az õstehetség a nõben témát ne feszegessük, ezt legfeljebb tudat alatt tudom felfogni, de beszélni nem tudok róla.
Zed said
gyenge kis coiler utánzata van....Attó függ, Stab Supreme, vagy The King?
Valeria Victrix said
Felavathatom a "Konámat?"
lensver said
Hát az biztos, hogy jobban jár mindenki, ha kevesebbet töri az elméleti kérdéseken a fejét és többet teker. Az mindenképp jót tesz!
Egyébként meg 0,5%-os szintemelkedés is emelkedés!
Egyébként meg: te mióta tekersz?
Milyen Gps-ed van?
Milyen szoftvert használsz hozzá?
Nem kell ide Rita, egy jól menõ magyar csaj is sok férfit megszégyenít! És ez teljesen természetes jelenség, mert
1. vannak õstehetségek nõben is
2. vannak akik a sok-sok edzéssel érik el a szintet!
Zed said
Félre ne érts, nem most péntekre lesz kiszalagozva a pálya!
Egyébként próba szintjén mehetünk egy Pilis Kupa pályabeárást vmelyik 7végén, szerintem többen benne lennének. Nagyjából emlékszem a tavalyi pályára, de Hozé is ki tud segíteni sztem.
A Pilis Kupán amúgy nem lesz buli kategória, szóval csak licenc birtokában indulhatsz. Egysületbe könnyen be tudsz lépni. Akik kevésbé verseny-, inkább bulicentrikusak: a Gyilkos Lódarazsak. Ellenben ott vannak minden versenyen és jó hangulatban végignyomják. Sõt, saját gõzborotvájuk is van
hozé said
patakátkelõs, sárdagasztós ?Montis, terepes, cukrászdás?
Jövünk! Megyünk!