Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a mai túrát én jól éreztem magam (bár az ucsó hír Pitérõl nem volt valami felemelõ:( )
Minden sérûltünknek jobbulást kívánok !

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Charonék mezkiharapós fáját kihagytad :D

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Akkor a mai nap mérlege:
- Dantét megtámadja egy koreai harci lepke. Kungfuzás közben Dante lova megijed a homoktól és ledobja lovasát. (majdnem felszarvazza a szivét!).
- Bettyéket bekerítik a macik és nem engedik tovább, csak 5 kanna méz beszolgáltatása után. Mi sorsukra hagyjuk õket. A medvemaffia brutalitásán és a mi közönyünkön felháborodott Kökény Zsolti leborít.
- Gyuri és Marcsin szexjelenetet mutat be egy lejtõn, majd együttes erõvel rávetik magukat a védtelenül telefonáló Natira.
- Gyuri csõröst nyom egy giga letörésen és tigrisbukfenccel hárít.
- Kiderül, hogy a nagy száguldozás közben Csaba és Camillo elveszett.
- Csaba és Camillo megkerül.
- HZoli az új Crack-riding technikája fejlesztése közben arccal letámadja az árokpartot.
- K-boy ellapul, de korrigálja a hibát.
- Dante az ideális guminyomás meghatározásán dolgozik lépcsõ rájd esetére. A kisérlet kudarcot vall, két belsõ deficit.
- Vagyis inkább három, amikor kiderül, hogy a pótbelsõ is anyagfolytonossági hiányban szenved.
- Javaslom Dante rituális meggyilkolását.
- A sérült HZ és Kriszta leborít.
- Gyuri ellapul, de mivel még mindíg üldöz a medvemaffia, magára hagyjuk.
- Dante felüti a hátsó gummát egy teljesen sima lefelén. Kezdjük felismerni paranormális képességeit.
- A villámsebesen helyreállított gyertyánosi kilátó alatt fájdalmas búcsú és tömegszex-jelenet.
- Fóton Katára ráront egy vérpointer.
- Pitét bekóstolja hátulról egy géperejû, szerencsére Piteminátor nagyjából egyben marad, az anyagi kár ellenben jelentõs.

Valamit kihagytam?
Ja, amúgy Zed voltam, csak lusta lennék átlogolni...
-

Ezen nem kezdetem el még véletlenül sem vihogni :D
:lol1:
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Igen, kihagytál. A vázcsövömön középen dudorodó kis éles vacak véresre sérti a combomat és kiharap kedvenc piros gatyámból! :(

Jajj, a többi sérültnek is jobbulást: Gyurinak, H.Zolinak és Danténak! Hát gyerekek, nem volt semmi ez a mai menet. A Gödöllõi-dombság ma igazán elemében volt. Régen ugye voltak a Dante-féle haláltúrák...akkor ez most mi volt???

Ez? Ez felér egy januári gyalogtúrával Moszkvából a Gulag-ig. Szerintem ott kisebb az elhullás.

Pitének jobbulást!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen, kihagytál. A vázcsövömön középen dudorodó kis éles vacak véresre sérti a combomat és kiharap kedvenc piros gatyámból! :(

Jajj, a többi sérültnek is jobbulást: Gyurinak, H.Zolinak és Danténak! Hát gyerekek, nem volt semmi ez a mai menet. A Gödöllõi-dombság ma igazán elemében volt. Régen ugye voltak a Dante-féle haláltúrák...akkor ez most mi volt???
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Akkor a mai nap mérlege:
- Dantét megtámadja egy koreai harci lepke. Kungfuzás közben Dante lova megijed a homoktól és ledobja lovasát. (majdnem felszarvazza a szivét!).
- Bettyéket bekerítik a macik és nem engedik tovább, csak 5 kanna méz beszolgáltatása után. Mi sorsukra hagyjuk õket. A medvemaffia brutalitásán és a mi közönyünkön felháborodott Kökény Zsolti leborít.
- Gyuri és Marcsin szexjelenetet mutat be egy lejtõn, majd együttes erõvel rávetik magukat a védtelenül telefonáló Natira.
- Gyuri csõröst nyom egy giga letörésen és tigrisbukfenccel hárít.
- Kiderül, hogy a nagy száguldozás közben Csaba és Camillo elveszett.
- Csaba és Camillo megkerül.
- HZoli az új Crack-riding technikája fejlesztése közben arccal letámadja az árokpartot.
- K-boy ellapul, de korrigálja a hibát.
- Dante az ideális guminyomás meghatározásán dolgozik lépcsõ rájd esetére. A kisérlet kudarcot vall, két belsõ deficit.
- Vagyis inkább három, amikor kiderül, hogy a pótbelsõ is anyagfolytonossági hiányban szenved.
- Javaslom Dante rituális meggyilkolását.
- A sérült HZ és Kriszta leborít.
- Gyuri ellapul, de mivel még mindíg üldöz a medvemaffia, magára hagyjuk.
- Dante felüti a hátsó gummát egy teljesen sima lefelén. Kezdjük felismerni paranormális képességeit.
- A villámsebesen helyreállított gyertyánosi kilátó alatt fájdalmas búcsú és tömegszex-jelenet.
- Fóton Katára ráront egy vérpointer.
- Pitét bekóstolja hátulról egy géperejû, szerencsére Piteminátor nagyjából egyben marad, az anyagi kár ellenben jelentõs.

Valamit kihagytam?
Ja, amúgy Zed voltam, csak lusta lennék átlogolni...
-
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na jó volt ez a túra is. Mondjuk kicsit lehetett volna nagyobb a tempó, de ilyen is kell.

Pitének meg jobbulást.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Pite úgy néz ki h. karcolásokkal és zúzódással megúszta, a bringájáról ezt nem mondanám. Elsõ blikkre 2kerék, váz, bukó a kár, villa remélhetõleg nem hajlott meg.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Most hallom én is, mik történtek.

Jobbulást mindenkinek, de fõleg Pitének!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Igen, 22-en voltunk...Kár a végéért, hogy így alakult.

Pite gyors gyógyulást, neked is meg a biciklidnek is...

Sõt! Dante, H.Zoli, nektek is.

H.Zoli!
Mi sem mentünk már túl sokat, gyakorlatilag a Gyertyános, meg vissza Fótra terepen, a végét megkoronáztuk a jó kis single trackes lefelével.
Kicsit néztük a tavat, és vissza a templomhoz.
65 km lehetett, 1180m szinttel vége.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Ha jól látom leszünk szép számmal! (12+)
:)

Hát ezt sikerült eltalálni! :D

Sajna a mai túra rendesen szedte az áldozatait és a végén volt a legnagyobb csattanó. Szó szerint. Szegény Pitét elcsapta hátulról egy autó, de szerencsére Pite megúszta komolyabb sérülések nélkül. Nagyon durva volt hallani Dantétól, hogy mi történt vele, pedig még egy fél órájra ott ökörködtünk együtt a kilátóban!!!

Jobbulást kívánunk neked Pite és remélem, hogy mire ezt olvasod már kutyabajod lesz!

A magyar autósokra pedig igazán ki lehetne már vetni egy újfajta "Bringás megóvó" szabályt, hogy ennyire közel ne mehessenek el egy bringáshoz.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Üdv a Dombságtúra résztvevõinek! Hát jó sokan voltunk, ennyi emberrel talán csak a múlt heti Vértes túrán tekertem együtt. A tempó talán a sok résztvevõ miatt nem volt erõs, de jó kis túra volt, tettszett. Sajnálom, hogy nem mentünk végig veletek, de azt hiszem jól döntöttem, amikor hazafelé vettem az irányt, mert a jobb kezemet most már alig birom emelni annyira fáj a vállam. Nem hittem volna, hogy egyszer egy ilyen banális firkálást fogok bemutatni, ezért követelem, hogy annak a kis hídnak építõje monnyon le!:D
A többi sérültnek jobbulást. Aki fotózott és fel tudja rakni valahová a képeket, szívesen megnézném.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Legalább hármat!:D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Ha jól látom leszünk szép számmal! (12+)
Hány cukrászdát tervezzünk?
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Jelentem én már rég fent vagyok és vadul készülõdök, hogy 10-re odaérjek a város túlsó felébe.

Minek ez a nagy sietség. Én csak most keltem (Zoli még alszik), pedig mi nem a város másik felébe, hanem egy másik városba megyünk. :P

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Felszarvaztam a gépet, úgyhogy 9re ott leszek Kerepesen.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Jelentem én már rég fent vagyok és vadul készülõdök, hogy 10-re odaérjek a város túlsó felébe.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

És akik késnek, azok lesznek Zed-ék. :P

Me má mé má? Talán késtünk már valaha-e esetleg? :chin:
Ja, amúgymeg Nati tehet róla, me' egy órát kell sminkelnie... ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
Én is mennék,ha nem baj és Fóton csatlakoznék hozzátok .

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

És akik késnek, azok lesznek Zed-ék. :P

Meg Bettiék, mert mivel nem tudják az utat, velünk fognak jönni. :D