Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás

Bocs, hogy beleonolok itt a sok offba :D, de találtam a napokban egy nagyon jó oldalt, www.mapmyride.com! Útvonalakat rajzolhatsz a Google térképei alapján, kiszámolja az út hosszát, sõt szintet is mutat! Erre az utóbbira még csak én is nemrég jöttem rá ("show elevation" néven a térkép alján, kibökte a szemem :D).
Próbáltam megfelelõ topikot találni, ahol megoszthatom, remélem jó helyre írtam be. Ha elmented és publikussá teszed a túra útvonalakat, elõbb-utóbb szépen telerajzolhatjuk a térképet, legalábbis Mo.-n mindenképp! :)

A mapsource a Turistautak.hu térképeivel is tud ilyet. Csak azon rajta vannak a magyar turistautak is. Egyébként a Google Earth-ba is be tudod tölteni a turistautakat csak az nem tud szint diagramot mutatni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ha valakit érdekel, hétvégén lesz a Tési-fennsík 50 mtb teljesítménytúra (Várpalotáról indul), a tt naptárban benne van.

A sebesség mindent megold.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Mi lyogos, az lyogos. :wallbange
Végülis ma van a magyar éreccségi.
:o

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Szerintem meg kurva gyorsan kõvé fog válni...

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

muszáJ

Hihi, pont hozét kapom hejesírási hibán...;)

ez így aranyos :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

de meg lehet próbálni ha muszály.

muszáJ

Hihi, pont hozét kapom hejesírási hibán...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Bocs, hogy beleonolok itt a sok offba :D, de találtam a napokban egy nagyon jó oldalt, www.mapmyride.com! Útvonalakat rajzolhatsz a Google térképei alapján, kiszámolja az út hosszát, sõt szintet is mutat! Erre az utóbbira még csak én is nemrég jöttem rá ("show elevation" néven a térkép alján, kibökte a szemem :D).
Próbáltam megfelelõ topikot találni, ahol megoszthatom, remélem jó helyre írtam be. Ha elmented és publikussá teszed a túra útvonalakat, elõbb-utóbb szépen telerajzolhatjuk a térképet, legalábbis Mo.-n mindenképp! :)

Tom_i

Tom_i

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Én egy csapat kecskét bûvöltem a 7en. Az út közepén játszottak, nem tudtam mit fognak szólni hozzá ha átslisszolok köztük... Rám se szartak :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Szívás, ha pont akkor nincs csak nagyon kevés vized :) amikor meg akarnak enni

Nem állítom, hogy életbiztosítás, de meg lehet próbálni ha muszály.

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
petárda itt már késõ lett volna :)
a keresztbefordítós figura már mûködött máskor, de asszem most jobb volt sprintelni
talán gázspray vagy ultrahangos cucc
B

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Szívás, ha pont akkor nincs csak nagyon kevés vized :) amikor meg akarnak enni

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Nekem a "kulacsból pofánspriccelõs dolog" eddig még bejött.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Múltkor haveromra és rám támadt (izomból futottak felénk) 2 rotweiler (talán így írják), általában be szokták õket zárni, de most kiszöktek, azonnal bringáról leszáll, bringa keresztbe fordít és félelmet nem mutat, kutyák azonnal fékez, kicsit hátrébb mennek, 20-30mp-ig bûvöltem õket és elsomfordáltak, aztán már mehettünk is tovább. Egyébként kutyák ellen még a petárda jó megoldás.

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Meglátjuk mi lesz csütörtökig. Ha nem javul a helyzet, eltoljuk az esõnapra.
A Börzsönyben nem sarazunk.:) Az plussz szivatás valamint komoly veszélyforrás.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Valéria! Mivel egész hétre és hétvégére is esõt mondanak, most mi lesz a Szivatóval? Eltolva esõnapra vagy nekiugrunk a sárban?
http://metnet.hu/?q=f2

Balage! Az ilyen esetekre én már erõsen gondolkodom egy könnygázspray beszerzésén.

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
Tegnapi rájd során majdnem beléptem én is a "sérültek klubjába"...
János hegyre másztam, az erdõben voltam már (Farkasréti temetõ-keresztezõdés utáni lefele végén jobbra fordulni-onnan indul az út) amikor ugatásra, avarzörgésre figyeltem fel. Felnéztem a hegyoldalba és két "kutty" jött padlógázzal felém. Méretüket a farkaskutya és a kaukázusi közé saccoltam, gazda sehol, más emberszabású sehol, a kutyák pedig láthatóan nem barátkozni akartak. A gyors helyzetértékelésnek és annak, hogy alacsony fokozatban volt a váltóm köszönhettem, hogy nem kostoltak meg. Egy ideig jöttek utánam, kb 35-40-nel, aztán feladták. Csúszós erdei úton párszor majdnem pofára is estem, úgy igyekeztem :)
Innen küldöm szívélyes üdövzletem a gazdának, mert biztos környékbeliek voltak.
B

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Lepkevadász!

Van akváriumod? :D

Még az sincs. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali!

Próbáltátok már kormány nélkül? Mert nekem egyszer volt hozzá szerencsém: cimbora eltörte a stucniját, oszt' én vittem haza a gépét egy 6-os imbuszkulcs segedelmével.

Amúgy meg: úgy alakul az élet, hogy leginkább éjjel lesz idõm bringázni. Van kedvetek csatlakozni alkalomadtán valami Csillaghegy - Pap-rét meg hasonló karikákhoz este 9 körüli indulással?

--Trifo

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Lepkevadász!

Van akváriumod? :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

...a buziknak való, a kormány meg pláne :D

Na, ezt mondom én is. ;)