Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nyugi van, félreértettelek (én is) ezek szerint. Jogodban áll annyit dolgozni a héten, amennyit csak akarsz, elméletileg 168 óra a maximum.

Te eleve csak tíz-tizenegy tájban vagy képes felkelni, nekem viszont simán megy a három óra is, akár éjfeles fekvéssel is.

Ez meg nem egészen okés, ugye te is érzed? Meddig lehet ezt csinálni szerinted? (mondjuk a metabolizmusod teljes összeomlásáig) Én ha 5 órákat alszom láncban, már 3-4 nap múlva, olyan vagyok, mint a mosott szar.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Dante, nem tudsz szöveget értelmezni. Meki korán akart tekerni, én meg felajánlottam neki, hogy megyek vele hajnalban. Nem írt sms-t, elaludt, így nem jött velem.

Te eleve csak tíz-tizenegy tájban vagy képes felkelni, nekem viszont simán megy a három óra is, akár éjfeles fekvéssel is. Tisztában vagyok vele.

A másik, amit írtam privátban neked: az elejére semmiképpen nem jutottam volna el. Most végeztem a melókkal, most értem haza.

Ez a hét is sztornó.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Bánhatja aki nem jött el a mai túrára, elég jó helyeken voltunk, az uccsó lejtõ felénél pedig meg lehetett tekinteni a 4 helyen behajlott hátsófelnimet mint helyi látványosságot... Hát igen, ma is "ügyes" voltam. :D
Gondolom Dante nem bírja ki és belinkeli a felnirõl készült képeket.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Oké. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
11, Pitével még 10-kor még nagyban szerelni fogunk...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Na, ezt elb...tam, nem volt elég erõszakos az ébresztõm...
Mostakkormikor? 10 vagy 11? (Nekem a 10óras indulás jobban tetszene :))

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ez is igaz. :) Na ott legyél, Te p...i!

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van,

...soha nincs jóidõ, mindig esik az esõ
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Erre csak annyit tudok mondani hogy nem mindenki versenyzõ. ;)

De sztem a versenyzõk sem kínozzák magukat a mezben és sisakban történõ szaunázással, ha választhatnak :)

@Charon; csupa öröm és bódottá lett az estém, hogy mennyi minden elérhetõ a neten :) Kösz a tanácsot :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, biciklizzünk csak áprilisban és októberben, mert akkor tök jó a hõmérséklet, s csakis délután 3 és 4 között, mert akkor ideális a nap beesési szöge. ;)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

A melegrõl egy megjegyzést - mivel már kb 10szer szembesültem ezzel dumával az utóbbi hónapokban, kezd egy kicsit felmenni bennem a pumpa ezzel kapcsolatban. Fogjátok már fel, hogy minden verseny 10:00-14:00+ tart, azaz a legnagyobb melegben. Megszoksz, vagy megszöksz, ez ilyen egyszerû, de ne a nagy meleget használjátok fel kifogásként, ha nem akartok jönni.

Erre csak annyit tudok mondani hogy nem mindenki versenyzõ. ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Most jöttem haza a Mátrából, nem hülyültem meg, hogy 6kor keljek HÉTVÉGÉN, csak mert ti nem vagytok hajlandóak a sarkörtõl délre fekvõ éghajlathoz végre adaptálódni...:D

Most komolyan - 10-re elõretolhatjuk, csak akkor találjátok már ki végre, hogy mi a jó. Charon téged sem értelek, ha csak ilyen végletekben gondolkozol (5-8...), akkor mi a francról beszélünk? Nyilván nem feltételezed, hogy én felkelek addigra, ha nem vascsõvel vernek ki az ágyból.

Szóval én felkelek egy bõ 8-kor, addig még kitalálhatjátok, hogy mi legyen, majd olvasok fórumot.

Máskülönben, zsizsi (és tsi) én 11-kor ott leszek.

A melegrõl egy megjegyzést - mivel már kb 10szer szembesültem ezzel dumával az utóbbi hónapokban, kezd egy kicsit felmenni bennem a pumpa ezzel kapcsolatban. Fogjátok már fel, hogy minden verseny 10:00-14:00+ tart, azaz a legnagyobb melegben. Megszoksz, vagy megszöksz, ez ilyen egyszerû, de ne a nagy meleget használjátok fel kifogásként, ha nem akartok jönni.

Pite, akartál egy cicit jönni, gyere oda starthelyre bitte, egyszer kivételesen ne félúton próbálj meg megtalálni, az egyszerûség kedvéért. ;)

Charon;
Meki nem ön, Te gyere midnenképpen, ha nem is végig (ha nicns annyi idõd), de az elejére (XC-pálya) gyere, jóóó lesz.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hajnalban öt órás kelés és nyolcig nyomni, ami a csövön kifér?
:sms +36203629314:

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
A 11óra nekem késõ, nem akarok megfõni.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Megvan a válasz!
Dantéval egyeztettem, és az a kérése, hogy a holnapi Dombság-túrát 11-kor kezdjük, a Kerepesi HÉV megállótól.
Üdv!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Charon-Dante!
Nekem a Kerepes HÉV OK! 10 vagy 11?

ps.: Dobjon vki. egy SMS-t, mert átnézek a szomszédba kicsit bulizni! :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Nem, ott önkioldóval fotóztam.:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A második képen az egyik ló fotózott???

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Voltunk ma a Zasszonnyal tekerni és ÚTONÁLLÓK toppantak elénk. Szerencsére jámborak voltak, ezért rövid haverkodás és fotózás után utunkra engedtek minket.:D

http://img3.tar.hu/k.../30655169.jpg#3
http://img3.tar.hu/k.../30655170.jpg#3

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Meki:

Oké. Menjünk terminátor-haláltúrát a dombságban. Mentem egy kurvajót tegnap, csomó új utat fedeztem fel. Lett 600 szint 18 km-en. :)

Szóval megmutatom

Talihely gondolom a szokásos Kerepes, HÉV megálló, parkoló.