Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Srácok! Verõcérõl Királyréten át el lehet jutni aszfalton Diósjenõre? Nézegetem a turistautak.hu oldalt, de ott számomra nem egyértelmû hogy pl. Királyrét felõl a bringaút az aszfalt avagy földút?

Berci! Úgy néz ki szombaton hárman-négyen megyünk egy aszfaltos Börzsöny-kört . Találkozó Vác-Alsóváros vasútállomáson szombaton 9 órakor. Ha van kedved montival aszfaltozni szívesen látunk! Tempó egyéni. Rohanni szabad, cammogni nem ajánlott. :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
a börzsöny körön van olyan rész,szakasz amit táblák nélkül kell megoldani?
vagy a ttt-n található útvonal alapján térkép nélkül is nyomható.?!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Szép túra....:)
Túrák Magyarországon sorozat..;)..idõnként kattogtattam..
https://picasaweb.go.../OrsegVendvidek

Ó, de rég voltam Sümegen, új ihletet adtál, köszi! Szép képek, mint mindig!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Voltunk ma Zsizsivel, Vilivel és VV-vel egy kis országúti körön. Bp. - Budaörs - Budakeszi - Páty - Zsámbék - Szomor - Tarján - Héreg - Bajna - Tát - Esztergom - Visegrád - Szentendre - Bp. A végére elegem is volt, megfájdult a bal hajlítóm és a nyakam, 188km lett nekem a táv hazáig. Köszi a társaságot, jó volt veletek. Igen Zsizsi, még veled is!:D

Szép túra....:)
Túrák Magyarországon sorozat..;)..idõnként kattogtattam..
https://picasaweb.go.../OrsegVendvidek

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Nem, azt hiszem ezt a táblát a tarjáni templom elõtti nagy gesztenyefán láttuk.
Köszi, a Zasszonynak meg kéne egy PINArello bringát venni.:D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
te az a nadapi alappont táblája?
pofás az a baszó bicikli

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
A hétvégi túrán nem nagyon volt kedvem fotózni, az a néhány, amit csináltam itt van.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Zoli, te még bringázol? :P

Minden nap! Azzal járok melózni. (legalább 8km összesen:p)

Kivettem egy nap szabit és ma végre egy egész naposat tekertem a Pilisben. Jobb, mint 7végén, nincsenek túrázók. 120/3000 lett a vége. Érdekes, nekem köszönt az a 3 országútis akikkel találkoztam (lehet, hogy nem velük van a baj ;))

A hétvégén találkoztunk mondjuk 15 országúti bringásal és mindegyik elõre köszönt.
Richie, Dante, valami veletek nem stimmel.:D

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Kivettem egy nap szabit és ma végre egy egész naposat tekertem a Pilisben. Jobb, mint 7végén, nincsenek túrázók. 120/3000 lett a vége. Érdekes, nekem köszönt az a 3 országútis akikkel találkoztam (lehet, hogy nem velük van a baj ;))

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Zoli, te még bringázol? :P

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
van egy uj bicajom,Duna elõtt kéne tekerni, minden délelõtt ráérek

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Berci

Berci

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
ok itthon leszek

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Ronin ma valami tekerés?

Bocs, hogy csak most válaszolok, nem volt internetem egész hétvégén! A szombat nem lett volna jó, tegnap tekertem egy keveset a Pilisben. A héten sok a meló, szombat kilõve, vasárnap meg lehet egy kényszer pihenõnapot kell tartani... a jövõ héten összehozhatunk valamit, ha itthon leszel.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Vettem észre. Meg köszönni sem kell. A lényeg, hogy fapofával rárakd a kereket. :D

és az orrodon vedd a levegõt :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vilee

vilee

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Néhány fotó a tegnapi utunkról a képeim legfrissebb albumában található :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Dante: emlékszel még a megállapításunkra:minden outis egy önálló társaság,ahová nem lehet csak úgy bekerülni :)

Vettem észre. Meg köszönni sem kell. A lényeg, hogy fapofával rárakd a kereket. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Voltunk ma Zsizsivel, Vilivel és VV-vel egy kis országúti körön. Bp. - Budaörs - Budakeszi - Páty - Zsámbék - Szomor - Tarján - Héreg - Bajna - Tát - Esztergom - Visegrád - Szentendre - Bp. A végére elegem is volt, megfájdult a bal hajlítóm és a nyakam, 188km lett nekem a táv hazáig. Köszi a társaságot, jó volt veletek. Igen Zsizsi, még veled is!:D

hasonlót mentem szombaton...csak zsámbék után tök felé mentem(tudod Dante)arrafelé van egy két dimbi-dombi :) és úgy esztergom...majd szentendrénél kevésnek találtama km-t(140) és még felmentem Nati-hoz majd onnan a bécsi út felé haza.a vége 179 let és kb 2300szint

Dante: emlékszel még a megállapításunkra:minden outis egy önálló társaság,ahová nem lehet csak úgy bekerülni :)

vilee

vilee

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Hát jó kis karika volt ma, nekünk (zsizsivel) 110 km. lett a vége... Köszi a társaságot :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hááát...vittek ide-oda, aztán meguntak. :D
De komolyan, holnap ismét "szárnyra kapok" és illa-berek, náda-kerek uzsgyi!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
aszittem, elvitekka ZUFÓK E.