Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Mellesleg a jövõ évi szivató északról indulna, és ha benne vagytok, akkor két napos lenne - természetesen nyáron.:)

Jól hangzik, ha találsz valami szállást félúton.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Bíztam benne, hogy azt fogod írni: "jót biztosan nem.":D
Egyébként csak finomítani akarok a 3.0 elsõ részén, meg új utakat szeretnék megnézni, gondolva a jövõre (nem a szivatóra). Mellesleg a jövõ évi szivató északról indulna, és ha benne vagytok, akkor két napos lenne - természetesen nyáron.:)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Nem ér új szivatót kitalálni, még a 3.0-t sem teljesítettük!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Kozma nálam most nem játszik, ellenben szombaton megyünk felderítõ útra a Börzsönybe. Hozé tudja, hogy ez mit is jelent.:D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Jól mondod Richie!

Spa! Nézegesd sûrûn ezt a topikot, itt majdnem minden hétvégére szervezõdik valamilyen túra. Ha éppen a Pilisbe megyünk, akkor az UVH-tól indulva és oda érkezve a táv kb. 60-80 km. szokott lenni. A teljesítménytúráktól meg nem kell félni, álltalában nem szoktunk nagy tempót menni, inkább túra jellegû az is. Persze nem a BEAC Maxi-ról beszélek.:D
Most például megyünk ide megyünk:http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1231

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Helló mindenkinek! Nem tudom hol kopogtassak (valószinûleg jó helyen :) ), de vagy hozzácsapódnék valamilyen bringás csapathoz, vagy be kéne szerveznem pár embert budapest környéki bringázásra, mert nem szeretek egyedül tekerni. Természetesen a hétvégéken ér rá a legtöbb ember, na abból az átlag havi négybõl nekem csak kettõ jut. Következõ 27-28 lesz, elötte pedig a 23.-a ami szabad ugye. Hegyikerékpározásról lenne szó. Rövidebb (?) távokat tudnék vállalni ami jelenthet 60km-t terepen hegynek fel hegyrõl le, vagy nagyobbat 80-90 km amitõl valószinûleg kikészülnék, de megcsinálnám. Edzettségi szintem nem magas:) , teljesitménytúrákon elvéreznék de késõbb lehet bevállalom. Voltam már a Pilisi erdõn át Visegrádon, Dobogókõn. Valami ilyesmire gondoltam. Nézegetem a fórumot, hátha összejön.

jó helyen jársz...
itt mindig teker valaki! :D

jól mondom emberek?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

spa

spa

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Helló mindenkinek! Nem tudom hol kopogtassak (valószinûleg jó helyen :) ), de vagy hozzácsapódnék valamilyen bringás csapathoz, vagy be kéne szerveznem pár embert budapest környéki bringázásra, mert nem szeretek egyedül tekerni. Természetesen a hétvégéken ér rá a legtöbb ember, na abból az átlag havi négybõl nekem csak kettõ jut. Következõ 27-28 lesz, elötte pedig a 23.-a ami szabad ugye. Hegyikerékpározásról lenne szó. Rövidebb (?) távokat tudnék vállalni ami jelenthet 60km-t terepen hegynek fel hegyrõl le, vagy nagyobbat 80-90 km amitõl valószinûleg kikészülnék, de megcsinálnám. Edzettségi szintem nem magas:) , teljesitménytúrákon elvéreznék de késõbb lehet bevállalom. Voltam már a Pilisi erdõn át Visegrádon, Dobogókõn. Valami ilyesmire gondoltam. Nézegetem a fórumot, hátha összejön.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ha maradt valakinél még hely szombati lekocsikázásra, akkor oda szívesen társulnék :)

Othervájz viszek én is kocsit.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Já, já!
Pénteken már én is megyek Nati virággal, és Zed bátyóval.
Sõt, lehet szó egy vasárnapi tekerésrõl is, nekem tetszik az ötlet.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

Azon a környéken lehet pár hibbant elme, mert már fél éve is tele volt sz..va az út keresztbehúzott fatörzsekkel. Mondjuk elég csökevény vantáziája lehet az embernek, mert a legtöbb "akadályon" egy motoros csak röhög, sõt sok még montival sem probléma.

motorosoknak ált valóban semmiség fõleg, h egy kövér gázzal simán új utat csinál magának a fák között...
mondjuk múltkor 4en raktunk odább pár térdmagasságban lévõ fenyõt, az alsó részen
másrészrõl elég cudar állapotban is van az a fenyves, nem túl nagy mûvészet kidönteni egy fát, pár sör a csárdában és bárki elég erõs lesz :-/

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Upssz, Zsizsi!
Most mondta Nati, hogy te szóltál már Dante elõtt, szóval tied a 6. hely a szálláson.
Akkor már pénteken találkozunk. :)

Edit!
A leszállítás az tuti menni fog, a visszautat még megbeszéljük, hogy vasárnap, vagy hogy is lesz...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én nem tudok sajnos menni, de ezt Nati és Edit is tudja - sajnos összekevertem a hétvégéket, nekem most X2S terepduatlon lesz, oszt illõ lenne valami szép összetett eredményt hozni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Paullal megyünk mi is a Kozmára. :)

Hogy is vagyunk a pénteki/szombati szálláson?
Paul, Era
Lensver, Zed
Edit, Dante

Jól tudom?
Zsizsi te is?

Szóval mi már pénteken megyünk. És maradhatnánk vasárnapra is tekerni.
(Csak a kavarás miatt jegyzem meg, hogy nekem családi programom van Agárdon vasárnap délben.)
Egyébként szép idõt mondtak a hétvégére ismét. :)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Bár most még egy kicsit Salzkammergut hatása alatt vagyok, de én is mennék a TT-re! Ha beférek v.kihez az csak hab a tortán.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Hely lesz nálam is. Nyugodtság van.

jippííí
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

sajnos vannak hülye emberek akik az útra hordanak mindent amit csak tudnak. ez a trendi mostanában v nemtom
hobbistáknak valóban nem ajánlanám, nem ez a hely ahol kimondottam jó megismerni a mtb-ozást :D

Azon a környéken lehet pár hibbant elme, mert már fél éve is tele volt sz..va az út keresztbehúzott fatörzsekkel. Mondjuk elég csökevény vantáziája lehet az embernek, mert a legtöbb "akadályon" egy motoros csak röhög, sõt sok még montival sem probléma.
Ausztria, Kenguruk földje!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ha jó idõ lesz és nem jön közbe semmi, én is megyek.

A sebesség mindent megold.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Hely lesz nálam is. Nyugodtság van.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Richie! Szerintem Zsizsihez még beférsz, de ha nem, akkor bepréselõdünk az enyémbe.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Menjünk, hozzám beférsz.
Még a héten beszéljünk róla. Az útvonal ismerõs, vagy kell térképet keríteni?

Jííííhhá! :bananadan
Én nem ismerem.
De ha nincs térkép és senki sem ismeri, úgy még kalandosabb :D

f8-ig lehet rajtolni, nem nagyon szeretnék elõbb!

Leszünk csomóan, tuti :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"