Mellesleg a jövõ évi szivató északról indulna, és ha benne vagytok, akkor két napos lenne - természetesen nyáron.
Jól hangzik, ha találsz valami szállást félúton.
Mellesleg a jövõ évi szivató északról indulna, és ha benne vagytok, akkor két napos lenne - természetesen nyáron.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Helló mindenkinek! Nem tudom hol kopogtassak (valószinûleg jó helyen ), de vagy hozzácsapódnék valamilyen bringás csapathoz, vagy be kéne szerveznem pár embert budapest környéki bringázásra, mert nem szeretek egyedül tekerni. Természetesen a hétvégéken ér rá a legtöbb ember, na abból az átlag havi négybõl nekem csak kettõ jut. Következõ 27-28 lesz, elötte pedig a 23.-a ami szabad ugye. Hegyikerékpározásról lenne szó. Rövidebb (?) távokat tudnék vállalni ami jelenthet 60km-t terepen hegynek fel hegyrõl le, vagy nagyobbat 80-90 km amitõl valószinûleg kikészülnék, de megcsinálnám. Edzettségi szintem nem magas:) , teljesitménytúrákon elvéreznék de késõbb lehet bevállalom. Voltam már a Pilisi erdõn át Visegrádon, Dobogókõn. Valami ilyesmire gondoltam. Nézegetem a fórumot, hátha összejön.
Azon a környéken lehet pár hibbant elme, mert már fél éve is tele volt sz..va az út keresztbehúzott fatörzsekkel. Mondjuk elég csökevény vantáziája lehet az embernek, mert a legtöbb "akadályon" egy motoros csak röhög, sõt sok még montival sem probléma.
Hely lesz nálam is. Nyugodtság van.
sajnos vannak hülye emberek akik az útra hordanak mindent amit csak tudnak. ez a trendi mostanában v nemtom
hobbistáknak valóban nem ajánlanám, nem ez a hely ahol kimondottam jó megismerni a mtb-ozást
A sebesség mindent megold.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Jííííhhá! :bananadanMenjünk, hozzám beférsz.
Még a héten beszéljünk róla. Az útvonal ismerõs, vagy kell térképet keríteni?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"