Holnap esetleg valakinek van kedve jönni tekerni vmerre,
Ráérek éppenséggel, 10kor indulok a Margit híd budai hídfõtõl.
Szentendre, Dömörkapu, Pilisszentkereszt. 1-re tervezem a visszaérkezést a rajthelyre.
Holnap esetleg valakinek van kedve jönni tekerni vmerre,
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
offOldbike! Örülök, hogy megúsztad, egy ilyen szarvasos találka elég húzós tud lenni.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
mért ne engedték volna ?Oldbike: megkésve bár, de reagálok a hozzászólásodra. Megnéztem a fotókat, nem semmik. Csak azt nem értem, hogy a vadászok miért engedték, hogy te fotózz! Vagy nem voltak ott és arra a szörnyû vérebre bízták volna az õrzést???
vaddisznóra asszem nem szokás sörétezni....Mégis rádsöréteztek, hogy "ottszalad?"
Ellenben a szembereflektorozást a nyavajás komondorok kevésbé szeretik. Nem tudom, de valamit kellene már magammal vinnem (kutyariasztót?), elég parás a környéken a helyzet, s elegem van már abból, hogy emiatt kell vigyázni. Azt meg lesz@rom, hogy nem szeretik, ha este 10-kor futok "arrafelé" talpig fekete ruhában, betörõszerkóban , ez van otthon, s ekkor van rá idõm.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
No, tekert ma valaki is?
A dög esõ, nálunk délelõtt elállt, ekkor már jól lehetett tekerni. De legalább nem volt hideg!
Hozé!
De aztán megenni!
A kutyák a tudatalattidra hatva, ösztönöznek a jobb teljesítményre. Tehát pozitív résztvevõi a felkészülésednek!
és ezeklet a télálló lepkéket és egyéb ízeltlábúakat Te nemesítetted ?Azt ugye tudod, hogy a lámpa fényére veszettül jönnek ám a lepkék, sõt még hatalmasabb ízeltlábúak is!