Ha nem jön senki, akkor itt a szigeten lemegyünk Ráckevére cukizni és vissza.
Nem hagyom ki ezt az enyhe idõt, már nagyon régen tekertem (idén még csak 40km-t), viszket a seggem.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Mi Ricsivel Dombságolunk, egy 4-órás kört nyomunk délelõtt, ha valaki csapódna, szóljon.
(mondjuk én holnap is megyek, ha valaki kellõ fanaticizmust érezne, egyeztethetünk - bár ratyi esõ lesz sajna...)
Ja, kicsit sajnálom, hogy ezek kimaradtak, idén sok volt a verseny, Duna+Szilvás közép, Salz+Bükk+Mátra hosszú, no meg az összes Xterra, ami ezidáig 5 menet volt. Jövõre szerintem vegyes évet tartok, több TT, kevesebb verseny.
Mi Ricsivel Dombságolunk, egy 4-órás kört nyomunk délelõtt, ha valaki csapódna, szóljon.
(mondjuk én holnap is megyek, ha valaki kellõ fanaticizmust érezne, egyeztethetünk - bár ratyi esõ lesz sajna...)
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Orvos látott már? Hátha tud még rajtad segíteni!
![]()
Azt hittem, hogy csak Hozé perverziója, hogy éjszakánként szaladgál bõrgolyók után és közben rendkívül jól labdarúg !
Elkapott a Hozé-szindróma és fociznom kell menni
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Tehát Kend jönne tekeregni? Remek, de ugye felteszed az espédé-t?
![]()
Jólvan, nem muszáj.![]()
Többiek?
Próba, cseresznye.