Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Krisszta

Krisszta

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

Tudod ki fog megvárogatni!:)

Te!:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Mi is mennénk, de ha ti nagyon gyors tempót diktáltok, kihagyjuk, mert a Zoli nagyon gyenge hozzátok képest. Szegény nehogy nagyon elfáradjon!:D

Na jó! Igazából én vagyok a nagyon gyenge.:)

Asszony!

Szemtelenkedsz? Tudod ki fog megvárogatni!:)

tbalazs xc

tbalazs xc

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

Porzik :)

Vasárnap Dombságba jövök én is, úgy néz ki :)

Jó az ilyet hallani:)
www.spring.hu

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Mennyire van sár a Budai hegyekben? HHH? János?
Holnap mennénk egy kört 10 kor Batthyányinál van találka.

Porzik :)

Vasárnap Dombságba jövök én is, úgy néz ki :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Krisszta

Krisszta

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

10óra kerepes nekem jó.

Gyertyános - S(z)ár-hegy - Kerepesi CC pálya - radar - enduro pálya - hmm... - kismátra - és pécel-isaszeg valamilyen sorrendben? Ez csak 5let, mehetünk másfele, meg attól is függ, hogy kik jönnek még.

Mi is mennénk, de ha ti nagyon gyors tempót diktáltok, kihagyjuk, mert a Zoli nagyon gyenge hozzátok képest. Szegény nehogy nagyon elfáradjon!:D

Na jó! Igazából én vagyok a nagyon gyenge.:)

tbalazs xc

tbalazs xc

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Mennyire van sár a Budai hegyekben? HHH? János?
Holnap mennénk egy kört 10 kor Batthyányinál van találka.
www.spring.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ilyesmire gondoltam, s visszafelé meg Bolnoka erdõ, CC-pály DH-ban, majd Kerepes. Esetleg lejönnénk a meredek füvesen, ami a kedvenced, s tolni szoktad rajta lefelé. :) (én még úgy sem tudok lemenni mondjuk)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Helyes. :) Mondjuk 10:00 Kerepes, HÉV megálló? (én oda mennék, mert a hazaút szempontjából Mogyoród meg hasonló nem olyan jó, inkább Isaszeg felé mennék, meg jó kis csiki-csuki sááármentes-endúró pályát.

10óra kerepes nekem jó.

Gyertyános - S(z)ár-hegy - Kerepesi CC pálya - radar - enduro pálya - hmm... - kismátra - és pécel-isaszeg valamilyen sorrendben? Ez csak 5let, mehetünk másfele, meg attól is függ, hogy kik jönnek még.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Helyes. :) Mondjuk 10:00 Kerepes, HÉV megálló? (én oda mennék, mert a hazaút szempontjából Mogyoród meg hasonló nem olyan jó, inkább Isaszeg felé mennék, meg jó kis csiki-csuki sááármentes-endúró pályát.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Jó volt a tegnap esti tekerés, a lámpát elég volt félgõzön üzemelni, bõven elég fényt ad.

Engem a dombságtúra érdekel, aszfaltozni nem sok kedvem van.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
megpróbálok odaérni!
csaó
szam

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Igen, menjünk Dombságolni, Hozé neked is jelenésed van.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ma én is HHH-t megyek, niteride, de 6kor én már jócskán a hegyen leszek. Ha fent vagyok, rádcsörgök Meki, de te is hívhatsz nyugodtan, s összefutunk.

Vasárnap jó idõ lesz, s Natiékkal már beszéltük, hogy terepeznénk egyet a Dombságban. Hozé, nem jönnél inkább oda?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Fáj a szívem fáj, de én kimaradok ebbõl.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Népek!

Vasárnap menjünk Börzsönykört!
(Ha az idõjárás engedi.)

Találkozó 10 után Vác-alsó állomás mellett.
(Vonat 10.21-re ér fel.)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Ma 18:00, Fenyõgyöngye, nájtrájd. 2-3óra a terv terepen, nyugis, alapozós tempóban, szint azért lesz benne. HHH és a Normafa között akarunk tekerni.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Most már az enyém is. Ráadásul totál szét van szedve. Vagyis van egy darab vázam, a többi külön pihen. Szóval most aztán tényleg tiszta lett! :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Dehogy volt ott dzsuva, tök tiszta a bringám, ne kamuzz. ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
A Vértesben is nagy dzsuva volt - meg 10 centi hó itt-ott. De megúsztuk.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

hunnia

hunnia

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Ott a pont! Azért remélem jövõhéten kevesebb esõ lesz.