Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A p+ sajnos szinte állandóan ilyen minõségû,de azért járható.Jobb,hogy arra mentél mivel én tovább tekertem a baloldali erdészetin és megkeresetem a K háromszög becsatlakozását :) nem mosolyogtam.Milyen volt Holló-kõ..Hozzácsaptam azt is amelyet hiányoltál ... :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

...úgy aludtál Hozé mellett hazafelé a kocsiban, mint aki halálosan elfáradt?!:D

Ja, eléggé beájultam. A pulzusom egybõl minimumra zuhant, s a vérnyomásom is. Megyek is aludni, ezen a hétvégén nem sokat sikerült, s holnap ismét a kedvenc napom: hétfõ. :ohshit:

De, néha hozé is elesik.
Nem úgy mint ti...:P

Nem úgy, mint mi, a rutinosak, hogy avarba, fák közé, hogy max karcolások legyenek, hanem durrbele a döngölt köves ösvényre, hogy fájjon és vérezzen. Mester!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

minuvtcr

minuvtcr

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Old, nem tudtál volna akkor fotózni amikor még tekertem? :)

Egyébként köszi az eligazítást, Holló-kõ megvolt, és utána is szépen megtaláltam mindent, bár igazából nem a jelzésekkel volt a gond (na jó, sok helyen azokkal is), hanem a Duna-mélységû nyomvájúkkal... Hihetetlen, ezek a bulldózerjeikkel csak arra várnak, hogy puha legyen a talaj, és szét lehessen barmolni?

A börzsönyben remek sármentes utak vannak már,mint utólag kiderült.Egy kis felfedezõ túra volt a mai program.
http://picasaweb.goo...BRzsNyTavasszal
Remélem megtaláltad a helyes utat.....
A pilisi látom jól sikerült.... :)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A börzsönyben remek sármentes utak vannak már,mint utólag kiderült.Egy kis felfedezõ túra volt a mai program.
http://picasaweb.goo...BRzsNyTavasszal
Remélem megtaláltad a helyes utat.....
A pilisi látom jól sikerült.... :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Domobság túra!? Ugyan már! Mi történhet?
Kis társaságunkban eddig csak eltört egy stucni, egy felni, egy váz. Ez semmi! :D
van aki beragad egy híd pallói közé az elsõ kerekével, és így katapultál, na meg ugye a vérszomjas lepkék is. Azok nagyon durvák tudnak lenni.
Aztán a homok. Ha meg nincsen homok, akkor a sár. ( hehe, egyszer az enduro pályán salakmotoros stílusban kanyarodtam. Tök jó!)
Ja, ott van a Hhmmmm, meg a félcsõ, stb...
Áááá, smafu, nem gáz! :D

Amúgy nem ostorozd magad Gabi, mára ezt húztuk mind. Te is, Mi is szívtunk! ;)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ha nem is a homok miatt, de ott történt.:(
Szerintem fárasztóbb mint a Pilisben tekerni a sok ritmusváltás miatt, nagyon sok 20-50-70 méteres alattomosan meredek emelkedõ szokott az utunkba kerülni.
Persze ott is Dante a fõ konspirátor.:)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Savanyú képzeld el, hogy amikor visszafordultunk,
már az autópályán jutott eszünkbe nekünk is, hogy elvihettünk volna.
:(

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Gondolom! Egyszer részt vettem egy gödöllõi dombságban rendezett TT-n
tököm tel volt a lösz??homok??-al..
Kedvesed is azért sántikál..

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Amugy grat, nem lehetett gyenge muri
Mindenképpen szeretnék eccer veletek tartani ezen a legendás UVH-s találkozós murin
Szállásom van van pöstön

Szeretettel várunk, de ne csak a Pilisbe, hanem egyszer egy Dombságtúrát is nézz meg, megéri! Semmi veszélyes, hiszen csak csak egy dombság.:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Az se normális, aki bringával belemegy! :D

És aki majdnem beszorul?:)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hú, pecerók!
Úgy látom ,hogy a "tortúra" kifejezést végleg törölni kell a szótárból, mert rossz ómen... Képes az ország túlfelére is negatívan hatni.
Legközelebb csak "szimpla bükki bringázás" néven fogom nevezni a dolgot.
Ha nektek jó lesz, s ez a fránya idõjárás is úgy akarja, a legközelebbi jövõben realizálnánk a dolgot/ 3-4 hét/
Frenk 2 óra körül ment egy lájt aszfaltot, azt mondta, akkora zápor volt éjjel, hogy az ösvények elég furcsán festettek az útról...
Mekkora farok vagyok, 1.:
Mé' nem mondtam Hozénak, hogy velük tartunk pilisbe, Frenkkel
/Aztán kiderült, hogy Frenk asszonyának kellett az autó/
Mekkora farok vagyok 2.:
Mé' nem kelek fel sporttársakkal egyidõben, hogy tudjak telefonálni, a nyugodt továbbalvásuk, illetve, a tök felesleges Füzesebony kör elkerülése érdekében
/Mondjuk, 2kor feküdtem-pókernek köszönhetõen.../
Mekkora farok vagyok 3.:
Hogy vasárnap nem kapcsolom be a bejövõ hívásletiltást:
fõnököm felhív, érezhetõen vigyorogva, délelõtt,hogy"Na, ugye nem mentél, vaze??"
...Nem... /kötsög../
Ok, 11-re ott vagyok érted!
22 ember jön, fél egyre...
Ja, s még Gyula nap is. böe.
Asszem, gyónnom kell.
Amugy grat, nem lehetett gyenge muri
Mindenképpen szeretnék eccer veletek tartani ezen a legendás UVH-s találkozós murin
Szállásom van van pöstön

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Az se normális, aki bringával belemegy! :D

ps.: savanyu! Szervezünk Neked egy "esõnapi" tekerést itt a Pilisben a "pihentekkel" - :D - oszt Dantéra bízzuk a "rövidítések" megtervezését. Akkor nevess majd! ;)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
néhány képen tényleg olyan mintha toronyiránt mennétek:D de zsír lehetett ilyen helyeken mászkálni:) durva az a csõ:|

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ühüm. :D :D :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
De, néha hozé is elesik.
Nem úgy mint ti...:P

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Konklúziók a Nagy-Szoplák túrához:

1. Attól, hogy az ország egyik felén hétágra süt a nap, a másikban még nem. Ez van...:(
2. Azért, mert Dante mosolyog, még nem kell megbízni benne. Ha nagyon mosolyog, akkor nagyon nem...
3. Dante+Térkép+Hegyek+Gyanútlan bringás társak=rossz ómen! Naaagyon rossz Óóómen!! (Vudu-vudu-vudu...) :D
4. Hozé nem esik el. Õ nem. Csak megsajnál minket, egyszeri halandókat, - akik elesnek - és úgy csinál, mintha elesne, de mindeközben egy rendkívül összetett, és esésnek látszó talajgyakorlatot mutat be, igen nagy sebesség mellett. :clap: MESTER.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Meg volt a mai Nagy-Szoplák túránk is, a név sok mindent elárul.:)
Ugyan a bükki Tortúra nem jött össze a helyi monszun miatt, de azért volt szívás rendesen. Amikor az autópályáról visszafordultunk, Dante egybõl felvetette, hogy megmutatja a piliscsabai XTerra pályát és 3/4 8-kor neki indultunk a Pilisnek. Hallod Nati! Ilyen korán is lehet túrázni! A pálya elég vicces volt, kezdésnek egy fél méter széles betonteknõben mentünk fel, majd jött a vasút alatti kis alagút, amibe Zsizsi majdnem beszorult. Innentõl csiki-csukis hirtelen fel-le pálya volt, ami nagyon tetszett (csak Zsizsi akadt fel néha a hídként keresztbedõlt fák alatt) amíg el nem értünk a Mol által csõvezeték fektetés címszó alatt kiásott "Grand-kanyon"-hoz. Nagy nehezen átráncingáltuk a bringákat rajta és folytattuk az útunkat Pilisszántóig. Felmásztunk a Szántói-nyereghez és a szerpentinen keresztül a Két-Bükkfa érintésével Dobogókõig. Itt kezdõdtek a bajok, mert Dante térképet kaparintott a kezei közé és megtervezte az útvonalat vissza.:wallbange Hát ezt nem kellett volna engedni! A P-on és a Z+-en leereszkedtünk a Hoffmann-vadászházhoz, majd aszfalton legurulton a S+-ig.
Ott út, mint olyan nem létezik, csak egy csapásféle, ami a 45 fokos oldallejtésû hegyoldalon meredeken emelkedett felfelé, tele kidõlt fákkal, laza kövekkel és amikor ottvoltunk akkor hangos szitkozódással. Vagy 3/4 órán kersztül ráncigáltuk és cipeltük a bringákat felfelé amíg végre kiértünk egy megváltást jelentõ dózerútra. A S+-en elmentünk a K-ig majd aZ+-en felmásztunk (toltunk) a Z-ig és azon jutottunk a Pilis-nyereg-ig. Onnan a P-Z+-on majd a P-on remek jutalomlejtõkkel leértünk Piliscsévre, ahonnan aszfalton mentünk át Piliscsabára a kocsikhoz.
Minden szívás ellenére jó kis túra volt, nagyon tetszett. Én 57km mértem távnak, de ebben nincsen benne a cipelés és a tologatás. A szint meg olyan 1400-1500 körül lehetett, majd Zsizsi a gps-bõl kibogarássza a valóságot.

KÉPEK

Ui: Dante, milyen 100km-et akartál menni, úgy aludtál Hozé mellett hazafelé a kocsiban, mint aki halálosan elfáradt?!:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Miután "Mission" Aborted lett, irányt váltottunk, s kimentünk Piliscsabára, hogy a Pilis olyan részeivel is igenis szívjunk, amiket kevéssé ismerünk.

Na azért a Nagy Szopás (Szoplák) megvolt Gabi, nem kell aggódni, 4 ember, 3 perec (igen, még Hozé is benézett a bokrok közé), s egy szelid 40 perces válloncipeléses mászás (hála nekem :D, mert a MEEEESTERTÕL :jupi: megtanultam, hogy kell rövidebb utat találni), úgyhogy sikerült kicsit lefárasztani magunkat, mégha oly kevés kilómétert mentünk is. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Hát
Egy szóval kifejezve,fuck rejszbandi.
Minden kedves majdnem résztvevõtõl elnézést kérek a monszun nevében.
Én asszem rakok vmit, nem akarok Gyula napot!!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Igen, nemsokára indulok, Egykilincsest 3/4 6 kor szedem össze.