Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2008. április 13. - 21:42
Írta 2008. április 13. - 21:40
...úgy aludtál Hozé mellett hazafelé a kocsiban, mint aki halálosan elfáradt?!
Ja, eléggé beájultam. A pulzusom egybõl minimumra zuhant, s a vérnyomásom is. Megyek is aludni, ezen a hétvégén nem sokat sikerült, s holnap ismét a kedvenc napom: hétfõ. :ohshit:
De, néha hozé is elesik.
Nem úgy mint ti...
Nem úgy, mint mi, a rutinosak, hogy avarba, fák közé, hogy max karcolások legyenek, hanem durrbele a döngölt köves ösvényre, hogy fájjon és vérezzen. Mester!
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. április 13. - 21:22
Egyébként köszi az eligazítást, Holló-kõ megvolt, és utána is szépen megtaláltam mindent, bár igazából nem a jelzésekkel volt a gond (na jó, sok helyen azokkal is), hanem a Duna-mélységû nyomvájúkkal... Hihetetlen, ezek a bulldózerjeikkel csak arra várnak, hogy puha legyen a talaj, és szét lehessen barmolni?
A börzsönyben remek sármentes utak vannak már,mint utólag kiderült.Egy kis felfedezõ túra volt a mai program.
http://picasaweb.goo...BRzsNyTavasszal
Remélem megtaláltad a helyes utat.....
A pilisi látom jól sikerült....
Írta 2008. április 13. - 21:15
http://picasaweb.goo...BRzsNyTavasszal
Remélem megtaláltad a helyes utat.....
A pilisi látom jól sikerült....
Írta 2008. április 13. - 20:41
Kis társaságunkban eddig csak eltört egy stucni, egy felni, egy váz. Ez semmi!
van aki beragad egy híd pallói közé az elsõ kerekével, és így katapultál, na meg ugye a vérszomjas lepkék is. Azok nagyon durvák tudnak lenni.
Aztán a homok. Ha meg nincsen homok, akkor a sár. ( hehe, egyszer az enduro pályán salakmotoros stílusban kanyarodtam. Tök jó!)
Ja, ott van a Hhmmmm, meg a félcsõ, stb...
Áááá, smafu, nem gáz!
Amúgy nem ostorozd magad Gabi, mára ezt húztuk mind. Te is, Mi is szívtunk!
Írta 2008. április 13. - 20:29
Szerintem fárasztóbb mint a Pilisben tekerni a sok ritmusváltás miatt, nagyon sok 20-50-70 méteres alattomosan meredek emelkedõ szokott az utunkba kerülni.
Persze ott is Dante a fõ konspirátor.
Írta 2008. április 13. - 20:24
már az autópályán jutott eszünkbe nekünk is, hogy elvihettünk volna.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. április 13. - 20:20
tököm tel volt a lösz??homok??-al..
Kedvesed is azért sántikál..
Írta 2008. április 13. - 20:16
Amugy grat, nem lehetett gyenge muri
Mindenképpen szeretnék eccer veletek tartani ezen a legendás UVH-s találkozós murin
Szállásom van van pöstön
Szeretettel várunk, de ne csak a Pilisbe, hanem egyszer egy Dombságtúrát is nézz meg, megéri! Semmi veszélyes, hiszen csak csak egy dombság.
Írta 2008. április 13. - 20:11
És aki majdnem beszorul?Az se normális, aki bringával belemegy!
Írta 2008. április 13. - 20:10
Úgy látom ,hogy a "tortúra" kifejezést végleg törölni kell a szótárból, mert rossz ómen... Képes az ország túlfelére is negatívan hatni.
Legközelebb csak "szimpla bükki bringázás" néven fogom nevezni a dolgot.
Ha nektek jó lesz, s ez a fránya idõjárás is úgy akarja, a legközelebbi jövõben realizálnánk a dolgot/ 3-4 hét/
Frenk 2 óra körül ment egy lájt aszfaltot, azt mondta, akkora zápor volt éjjel, hogy az ösvények elég furcsán festettek az útról...
Mekkora farok vagyok, 1.:
Mé' nem mondtam Hozénak, hogy velük tartunk pilisbe, Frenkkel
/Aztán kiderült, hogy Frenk asszonyának kellett az autó/
Mekkora farok vagyok 2.:
Mé' nem kelek fel sporttársakkal egyidõben, hogy tudjak telefonálni, a nyugodt továbbalvásuk, illetve, a tök felesleges Füzesebony kör elkerülése érdekében
/Mondjuk, 2kor feküdtem-pókernek köszönhetõen.../
Mekkora farok vagyok 3.:
Hogy vasárnap nem kapcsolom be a bejövõ hívásletiltást:
fõnököm felhív, érezhetõen vigyorogva, délelõtt,hogy"Na, ugye nem mentél, vaze??"
...Nem... /kötsög../
Ok, 11-re ott vagyok érted!
22 ember jön, fél egyre...
Ja, s még Gyula nap is. böe.
Asszem, gyónnom kell.
Amugy grat, nem lehetett gyenge muri
Mindenképpen szeretnék eccer veletek tartani ezen a legendás UVH-s találkozós murin
Szállásom van van pöstön
Írta 2008. április 13. - 20:08
ps.: savanyu! Szervezünk Neked egy "esõnapi" tekerést itt a Pilisben a "pihentekkel" - - oszt Dantéra bízzuk a "rövidítések" megtervezését. Akkor nevess majd!
Írta 2008. április 13. - 19:56
Írta 2008. április 13. - 19:51
Írta 2008. április 13. - 19:50
Nem úgy mint ti...
Írta 2008. április 13. - 19:29
1. Attól, hogy az ország egyik felén hétágra süt a nap, a másikban még nem. Ez van...
2. Azért, mert Dante mosolyog, még nem kell megbízni benne. Ha nagyon mosolyog, akkor nagyon nem...
3. Dante+Térkép+Hegyek+Gyanútlan bringás társak=rossz ómen! Naaagyon rossz Óóómen!! (Vudu-vudu-vudu...)
4. Hozé nem esik el. Õ nem. Csak megsajnál minket, egyszeri halandókat, - akik elesnek - és úgy csinál, mintha elesne, de mindeközben egy rendkívül összetett, és esésnek látszó talajgyakorlatot mutat be, igen nagy sebesség mellett. :clap: MESTER.
Írta 2008. április 13. - 19:18
Ugyan a bükki Tortúra nem jött össze a helyi monszun miatt, de azért volt szívás rendesen. Amikor az autópályáról visszafordultunk, Dante egybõl felvetette, hogy megmutatja a piliscsabai XTerra pályát és 3/4 8-kor neki indultunk a Pilisnek. Hallod Nati! Ilyen korán is lehet túrázni! A pálya elég vicces volt, kezdésnek egy fél méter széles betonteknõben mentünk fel, majd jött a vasút alatti kis alagút, amibe Zsizsi majdnem beszorult. Innentõl csiki-csukis hirtelen fel-le pálya volt, ami nagyon tetszett (csak Zsizsi akadt fel néha a hídként keresztbedõlt fák alatt) amíg el nem értünk a Mol által csõvezeték fektetés címszó alatt kiásott "Grand-kanyon"-hoz. Nagy nehezen átráncingáltuk a bringákat rajta és folytattuk az útunkat Pilisszántóig. Felmásztunk a Szántói-nyereghez és a szerpentinen keresztül a Két-Bükkfa érintésével Dobogókõig. Itt kezdõdtek a bajok, mert Dante térképet kaparintott a kezei közé és megtervezte az útvonalat vissza.:wallbange Hát ezt nem kellett volna engedni! A P-on és a Z+-en leereszkedtünk a Hoffmann-vadászházhoz, majd aszfalton legurulton a S+-ig.
Ott út, mint olyan nem létezik, csak egy csapásféle, ami a 45 fokos oldallejtésû hegyoldalon meredeken emelkedett felfelé, tele kidõlt fákkal, laza kövekkel és amikor ottvoltunk akkor hangos szitkozódással. Vagy 3/4 órán kersztül ráncigáltuk és cipeltük a bringákat felfelé amíg végre kiértünk egy megváltást jelentõ dózerútra. A S+-en elmentünk a K-ig majd aZ+-en felmásztunk (toltunk) a Z-ig és azon jutottunk a Pilis-nyereg-ig. Onnan a P-Z+-on majd a P-on remek jutalomlejtõkkel leértünk Piliscsévre, ahonnan aszfalton mentünk át Piliscsabára a kocsikhoz.
Minden szívás ellenére jó kis túra volt, nagyon tetszett. Én 57km mértem távnak, de ebben nincsen benne a cipelés és a tologatás. A szint meg olyan 1400-1500 körül lehetett, majd Zsizsi a gps-bõl kibogarássza a valóságot.
KÉPEK
Ui: Dante, milyen 100km-et akartál menni, úgy aludtál Hozé mellett hazafelé a kocsiban, mint aki halálosan elfáradt?!
Írta 2008. április 13. - 18:15
Na azért a Nagy Szopás (Szoplák) megvolt Gabi, nem kell aggódni, 4 ember, 3 perec (igen, még Hozé is benézett a bokrok közé), s egy szelid 40 perces válloncipeléses mászás (hála nekem , mert a MEEEESTERTÕL :jupi: megtanultam, hogy kell rövidebb utat találni), úgyhogy sikerült kicsit lefárasztani magunkat, mégha oly kevés kilómétert mentünk is.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. április 13. - 06:31
Egy szóval kifejezve,fuck rejszbandi.
Minden kedves majdnem résztvevõtõl elnézést kérek a monszun nevében.
Én asszem rakok vmit, nem akarok Gyula napot!!
Írta 2008. április 13. - 05:06