Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18582 hozzászólás a témában

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Szar. Lefeléken halálfélemem volt vele, oldaltartás alig, annyira mászásra se volt jó. Állandó defektek. Gyorsan el is cseréltem. 2,1-s méret. A High Roller nekem fényévekkel jobb gumi. De ha megkérded Ritchie-t, õ se nagyon fog jókat mondani róla.

dobd ki azt a gumit...
majd próbáld ki mondjuk egy valamerre dõlõ ösvényen!hihi kiváncsi leszek,hogy után amit mondassz! ezzel lehetetlen haladni!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ö
vki régebben irta, hogy meg van neki bedigizve egész Mo túristatérképe
ha fenn van vhol neten, s megírná hol, illetve vmi módon elérhetõvé válna számomra az tök jó lenne
fõleg az Északi középhegység érdekelne Budai hg-tõl Bükkig bezárólag
üdv

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A Börzsöny sem volt sármentes a tegnapi esõtõl,de tekerhetõ.Kámor alatti "Hugó-villát" akartam megkeresni,nem találtam-majd legközelebb.Verõce-Királyrét-régi országút-Závoz-Királykút forrás-motor út-Csánki kert-S-Kámor-Királyháza-Kenyeres forrás-sotteres-Z+ -Z -Magosfa-Oltárkõ-Magas tax-Verõce
egy 90-es és 1460 szint-kellemes volt :)
http://picasaweb.goo.../SarasKMorKeres

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

A mai túrának is több tanulsága van.
1. McGywer semmivel sem jobb Danténál.:)
2. P.Tomi sem, mert nagyon egy húron pendülnek Mekivel, nem hiába van egyforma vázuk, azonos szülinapjuk, egyformán lököttek is!
3. Utálom a Budai-hegységet, esõ után meg különösen. Ez nekem ott nem örömbringázás volt
4. Már megint Zsizsi tehet mindenrõl. Eredetileg az UVH-tól indultunk volna a Pilisbe fotózni-lazulni, de megbeszélte McGywerrel hogy csapódunk hozzá.Aztán a 6-ik kilométernél látta, hogy szívás lesz, ezért gyorsan fékhibát imitált és lelépet a galád, minket meg otthagyott a másik babaarcú gyilkossal.:D
5. Az AVID fékekkel valami baj van, mert ma hárommal is szívás volt. (Juicy seven, BB7, SD7)
6. Zoozoo-val miután leléptünk a sárimádó szektától, végre tekertünk egy olyan túrás-örömbringásat fel Pilistetõig, onnan meg a Hosszúhegyin át haza. Nem is gondoltam, hogy onnan ilyen messze van Csepel. Illetve elöbb Piroskát kellett megfürdetni, mert nagyon gyalázatosan nézett ki. Nekem kereken 90km lett a vége, kb 1100m szinttel. Azért jó volt.

Mai képek

:káröröm-ezerrel: :)
Ó Ti szegények, már azt hittétek, megússzátok...
KÖSZI MEKI!

1. Én megmondtam volna elõre...;)
2. Ezt is.
3. A Nagy Kevélyen én is korcsolyáztam lefelé, vicces volt.
4. Egyetértek.
5. Köhöm-köhöm. Combizomszakadás. Az is Avid volt. :chin:
6. Kár, hogy nem találkoztunk, mert mi is felugrottunk akkormár egy csuszára Dobkõre. Persze máshogy ütemeztük a napot, mert csak most értem haza. :D

Egyébként a társasággal, akiket lefotóztatok, mi is találkoztunk, még valahol a Hosszúhegy környékén.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Az elsõ a Virágos nyereg után a sárgán, a Rózsika-forrás elött azt hiszem a nagy kanyarban, a második a forrás után a Les-hegy oldalában. Solymár felõl sokkal közelebb van, mint a HHH felõl.

kösz
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Nem lehetett beállítani, a pipa felõli oldal elöl-hátul nem akart mozogni. Nem akart eltávolodni a felnitõl, akárhogy lett állítva. Valamiért szorult, de nem jöttünk rá, hogy miért.

Igen, erre ha van esetleg valakinek valamilyen ötlete, akkor megoszthatná - írok a fék topicba is.
"Nice boys don't play rock and roll"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Az elsõ a Virágos nyereg után a sárgán, a Rózsika-forrás elött azt hiszem a nagy kanyarban, a második a forrás után a Les-hegy oldalában. Solymár felõl sokkal közelebb vannak, mint a HHH felõl.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
No, annyit mondanék, hogy ezek a rémtestvérek tényleg egy húron pendülnek - saras ikrek! :)
Jó volt a 3 óra/16km után végre tekerni is, pilis szerpentin frankó volt, az idõfutam is a rómain :D
"Nice boys don't play rock and roll"

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

ez merre volt ?

http://picasaweb.goo...361187947309330

ez állítólag a sárgán, de nekem piszkosul nem rémlik:)

most már lyó

és ez ?

http://picasaweb.goo...361802127632786

ez a Rózsika-forrás mellett van, az út ott megy ahol a fotós áll

u.i. bocs, h így belepofázom;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Rossz a link, melyik?

most már lyó

és ez ?

http://picasaweb.goo...361802127632786
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Rossz a link, melyik?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

De, a sárgán.

ez merre volt ?

http://picasaweb.goo...361187947309330

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Virágos-nyeregrõl merre menetetek, a Rózsika-forráshoz, mert ha jól látom a képekbõl, akkor nem a sárga jelzésen, ugye?

De, a sárgán.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ma egy Szfvár- Gánt- Kõhányás-puszta- Várgesztes- Vérteskozma- Csákvár- Lovasberény- Meleg-hegy- Pákozd- Szfvár kört mentem, egyedül a Várgesztes elõtti kék szakaszon volt sár, de tekerhetõ.

A sebesség mindent megold.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Virágos-nyeregrõl merre menetetek, a Rózsika-forráshoz, mert ha jól látom a képekbõl, akkor nem a sárga jelzésen, ugye?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Nem lehetett beállítani, a pipa felõli oldal elöl-hátul nem akart mozogni. Nem akart eltávolodni a felnitõl, akárhogy lett állítva. Valamiért szorult, de nem jöttünk rá, hogy miért.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hm.
Szép öröm a káröröm! :)
A féket megjavítottuk - sikerült felkeltenem a haveromat és kinyitotta a boltot Máriaremetén. Utána elmentem a Kevélynek, aztán kisebb nagyobb vargabetûkkel Visegrádra, majd vissza. 3/4 5-re beértem Budára. Sár volt, de nem vészes. gyakorlatilag csak a bicómon van egy kevés. (Azért a köves lefeléken csúszott imitt-amott.) Sajnálom, hogy ilyen hülye malõr miatt el kellett válnunk tõletek, de kárpótoltam magamat!
Amúgy nem az Avid fékekkel van a baj. Nekem két autómnál - azonos márkánál - is elõfordult már hasonló. (Az SD7-el mi baj volt?)
A fékhibához még annyit, régen, mikor még országútiztam, ez rendszeresen elõfordult a patkófékeknél, hogy elszállt a fékbetét.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
A mai túrának is több tanulsága van.
1. McGywer semmivel sem jobb Danténál.:)
2. P.Tomi sem, mert nagyon egy húron pendülnek Mekivel, nem hiába van egyforma vázuk, azonos szülinapjuk, egyformán lököttek is!
3. Utálom a Budai-hegységet, esõ után meg különösen. Ez nekem ott nem örömbringázás volt
4. Már megint Zsizsi tehet mindenrõl. Eredetileg az UVH-tól indultunk volna a Pilisbe fotózni-lazulni, de megbeszélte McGywerrel hogy csapódunk hozzá.Aztán a 6-ik kilométernél látta, hogy szívás lesz, ezért gyorsan fékhibát imitált és lelépet a galád, minket meg otthagyott a másik babaarcú gyilkossal.:D
5. Az AVID fékekkel valami baj van, mert ma hárommal is szívás volt. (Juicy seven, BB7, SD7)
6. Zoozoo-val miután leléptünk a sárimádó szektától, végre tekertünk egy olyan túrás-örömbringásat fel Pilistetõig, onnan meg a Hosszúhegyin át haza. Nem is gondoltam, hogy onnan ilyen messze van Csepel. Illetve elöbb Piroskát kellett megfürdetni, mert nagyon gyalázatosan nézett ki. Nekem kereken 90km lett a vége, kb 1100m szinttel. Azért jó volt.

Mai képek

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Én már le is csutakoltam a kétkerekût :)

Zoli! Onnan, ahonnan leváltatok, már alig volt sár! :) Tehát nem McGywer volt az oka mindennek :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Meghiusult a túra, a hátsóféket tartó egyik csavart sikerült elhagyni Nagykovácsi után...

Zsizsinek meg még a HHH-n leszakadt hátul az egyik pofáról maga a pofaanyag, úgy egyben leesett a hordozófémrõl.

Meg volt sár is.