Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás

Szia Kex, köszi, de már felvettem az enyémet. Kicsit furcsán néztek rám, hogy csak úgy odamegyek, se só, se cukor el akarok vinni egy energiaelnyelõt...Fel kellett hívnom elõbb telefonon a fõnököt, aki mondta, hoyg akkor szóljak a túravezetõmnek, hogy az hívja fel õket és diktálja be az adatait. Na, klassz. Veled is ezt mûvelték?
Aztán a recepciós nõci nem volt képes megtalálni az energiaelnyelõt, mert nem tudta, hogy néz ki. Most csak remélem, hogy jót kaptam.
Viszont tök jó, mert csak egy ezresbe kerül ha vasárnap visszaviszem.

montex lol. tõlem is kérték a hegymászó igazolványt, de elõvettem a kékacél nézésemet és tudták, hogy velem nem érdemes kekeckedni. Nekem egy szerencsétlen sisak után rohangált a csóka úgy negyed órán keresztül, de végülis meglett. Viszont nekem két ropiba kerül az egy napi bérlés. Te csak fékezõlapot béreltél?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Flacsi

Flacsi

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Szia Dante szia Zed!

Én társulnék! Én vok Csillának a cimborája...most legutóbb a HHH-n taliztunk Zed-Nati és eltekertünk az egri várhoz ahonnan én visszafordultam....

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Lehet, hogy valami szado-mazo cuccot...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Biztos, hogy kletter szettet kaptál? :confused:
Ausztria, Kenguruk földje!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szia Kex, köszi, de már felvettem az enyémet. Kicsit furcsán néztek rám, hogy csak úgy odamegyek, se só, se cukor el akarok vinni egy energiaelnyelõt...Fel kellett hívnom elõbb telefonon a fõnököt, aki mondta, hoyg akkor szóljak a túravezetõmnek, hogy az hívja fel õket és diktálja be az adatait. Na, klassz. Veled is ezt mûvelték?
Aztán a recepciós nõci nem volt képes megtalálni az energiaelnyelõt, mert nem tudta, hogy néz ki. Most csak remélem, hogy jót kaptam.

Viszont tök jó, mert csak egy ezresbe kerül ha vasárnap visszaviszem.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
vasárnap is vissza lehet vinni, mivel nem a boltban bérelsz, hanem a buldernél. Nati, szívesen felveszem a ti szettjeiteket is ma délután, cserébe viszont phasza lenne, ha vasárnap az enyimet is le tudnátok passzolni, mert dolgom lenne. Remélem lefoglaltátok a cuccot...

(vasárnap 10-kor nyit a kölcsönzõ)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szerintem csak hétfõn lehet visszavinni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
huhh, akkor nem tudom, de ma megkérdezem. Köszi szépen!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
vasárnap biztos, hogy nyitva vannak?

http://www.mountex.h...top1&value=2#bp

itt bármelyikre kattintottam, mindegyikhez csak szombatig írt nyitvatartást..
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Naná! Fõleg hogy reggel még vissza kell vinni a bérelt szettet a Mountexbe. Tényleg, lehet, hogy azok vasárnap délben nyitnak ki???

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Helyes. :D Gondolom a deles indulás részetekrõl is kívánatos. ;) :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Natizoli megy.
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Sziasztok! Vasárnap kései indulással (mondjuk 12:00) tervezek egy közepes Pilis-kört, kb 2000-2500 m szinttel, nem túl nagy tempóban. Valaki esetleg nem társulna?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hosi!
Lehet. :)
Adjak kereket? Van DH-ra termett, karcsú, 2,3-as küllõkkel! Jó lesz? :D
Bezzeg jó volt potyázni a reflektorok fényében, mi, most meg reklamálsz!?:D

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
A Gázlót én sem hagyom ki. Majd valakikhez csapódom. Tavaly Paul-lal mentem végig, nekem tempós volt, sz.tem neki nem annyira, de nagyon klassz volt. Bakonybél után az emelkedõ 40 fokban elég morcos.
Tegnap visszafelé megjártam a nájtrájd útvonalat. Felmentem Dobogóköre aztán onnan ahogy mentünk. A végén meg észrevettem hogy elrepedt a felnim. Biztos kiégetted Zsizsi a rohadt erõs lámpáiddal ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én. Igyekszem tempósan menni, ez kb. 22-24-es átlagot jelent. 6-6,5 óra, ha minden jól alakul.
Mivel teljesítménytúra, itt mindenki nyer, aki célba ér szintidõn belül. Nem verseny.
Megfelel?
Viszont elõfordulhat, hogy nem nyit még ki minden pont, mire odaérünk, ha a lehetõ legkorábban rajtolunk.

Én lehet csatlakoznék, nem tudom hogy mennyire bírom a hosszabb távokat, de Gyõrújbarát után már okosabb leszek.

A sebesség mindent megold.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

A Bakonyban-Vértesben nem sok a 22-24, nem kell parázni.

Végig nagytányéros. Tavaly 3,5 órás 85 után mentem 6,5-es hosszút. De akkor jobb állapotban voltam.
A két nagy mászás is inkább hosszú, mint meredek. Jól lehet haladni. Aszfalt, meg széles dózer a "pálya", némi szekérúttal.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Richie!
Sok volt a sör, vagy nagy vót a meleg!?
Vagy eggyütt...:D

no de kérem?!...az intenzitás ;) najó,meg a meleg
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Oks, te, gyorsvonat! :)

Majd a meleg és a Bakonybél utáni mászás lelassít.... :D

Meg a hideg sör ;)
Gázlottam már ott a környéken, de a pályaismeretem az kizárt dolog, mert nem tudom. Szóval ezek a 8-9 órák csak tervek :)
"Nice boys don't play rock and roll"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Oks, te, gyorsvonat! :)

Majd a meleg és a Bakonybél utáni mászás lelassít.... :D