![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
Majd 2 hét múlva újra megpróbáljuk.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Nem kapkodtad el:D
Fgyöngyénél leszek f6 körül, aztán ha te is, akkor ott meglátjuk egymást, ami elég jó lehetõség arra, hogy együtt menjünk át a Franciskához ;-)
Ez csak ott derül ki :-)
Hozd mindkettõt, lehet más otthon hagyja ;-)
Ma eltekertem a Normafától a Nagy-Kopaszig és le Nagykovácsiba. Örök hálám és ezer köszönet Richie-nek és Assasinburg-nak a leírásért és a segítségért amit még õsszel kaptam az útvonallal kapcsolatban. Jó, hogy egyedül mentem, mert sokszor benéztem az utat (valamilyen oknál fogva mindig lefele történt
) , valamint tetû lassú voltam (felszedtem azóta 10 kilót és ritkán bringázom). Egyszerûen gyönyörû volt az erdõ. Csak a Normafától lefele a piroson, illetve a Fekete-fej tetejétõl kellett tolni a bringát egy ideig. Szívem szerint Nagykovácsitól is erdõben mentem volna Zsíros hegy Solymár HHH útvonalon, de felmentem a Zsíros hegyre és éreztem, hogy elfogytam, ennyit bírtam. Legurultam a mûútra és onnan mentem haza. Sebaj, majd legközelebb :icon_mrgr Mindenesetre nagyon élveztem a dolgot, bringa is jól bírta, a nyereg viszont recseg és kikészít, holnap megcsinálom. Ez nagy lökés volt, hogy többet tekerjek. Találkoztam is pár bringással. Megittam 2 liter vizet mire odaértem, totálisan leizzadtam a túlsúly miatt.
Fgyöngyénél leszek f6 körül, aztán ha te is, akkor ott meglátjuk egymást, ami elég jó lehetõség arra, hogy együtt menjünk át a Franciskához ;-)A helyszín az hun van? Mármint Fenyõgyöngye még okés.
Ez csak ott derül ki :-)Értelmezési problémám van. Mászót sütünk, vagy mászót ütünk?
Jövök, csak az a kérdésem, hogy 20, vagy 18 centis tûsarkút hozzak?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Ennyi szabim nem lesz sajna, max 1 hétre tudnék menni.Éppenséggel van. Kempingezni megyünk, úgyhogy nincs mennyiségi limit. mi két hétre megyünk, vannak, akik csak egyre.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Picasa _Alex_