Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Tényleg jól sikerült a mászó-sütés, egy áldozat sem lett. :)
Majd 2 hét múlva újra megpróbáljuk.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Ez bizony nagyon jó volt!

Ismét köszi mindenkinek :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Spa, szerinted itt mideki agyonedzett, izomterminátor!?
Meglepõdnél...:D

Dante!
Mit tököltél eddig?
Ennyi idõ alatt még egy szerviz is megcsinálta volna a gépedet! ;)
Húzzál bele, mert csak görkorival indulhatsz a Dolomitin! :D

spa

spa

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás

Nem kapkodtad el:D

Hát nem :D . Még õsszel elmentem, de a Budaörs fele kezdtem a túrát és késõn vettem észre, télen meg a HHH-re mentem, meg a Pilisbe egyszer. Mostanában egyik bringás ismerõsöm sem ér rá, innen meg nem merek senkihez hozzácsapódni, mert nem vagyok elég edzett, de elég volt a nihilbõl és tegnap elindultam. Nagyon élveztem! :clap1: Tényleg fenomenális volt! Jövõ héten megpróbálom végigtekerni görcs nélkül, aztán majd kopogtatok a következõ túráért ha nem gond.
:uklon:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Fgyöngyénél leszek f6 körül, aztán ha te is, akkor ott meglátjuk egymást, ami elég jó lehetõség arra, hogy együtt menjünk át a Franciskához ;-)

Ez csak ott derül ki :-)
Hozd mindkettõt, lehet más otthon hagyja ;-)

Sajnos nekem kimarad, besokalltam a készülõdéssel, mi már holnap gangolunk le Dolomitire - s a bringámat még nagygenerálozni kellene...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

Ma eltekertem a Normafától a Nagy-Kopaszig és le Nagykovácsiba. Örök hálám és ezer köszönet Richie-nek és Assasinburg-nak a leírásért és a segítségért amit még õsszel kaptam az útvonallal kapcsolatban. Jó, hogy egyedül mentem, mert sokszor benéztem az utat (valamilyen oknál fogva mindig lefele történt :) ) , valamint tetû lassú voltam (felszedtem azóta 10 kilót és ritkán bringázom). Egyszerûen gyönyörû volt az erdõ. Csak a Normafától lefele a piroson, illetve a Fekete-fej tetejétõl kellett tolni a bringát egy ideig. Szívem szerint Nagykovácsitól is erdõben mentem volna Zsíros hegy Solymár HHH útvonalon, de felmentem a Zsíros hegyre és éreztem, hogy elfogytam, ennyit bírtam. Legurultam a mûútra és onnan mentem haza. Sebaj, majd legközelebb :icon_mrgr Mindenesetre nagyon élveztem a dolgot, bringa is jól bírta, a nyereg viszont recseg és kikészít, holnap megcsinálom. Ez nagy lökés volt, hogy többet tekerjek. Találkoztam is pár bringással. Megittam 2 liter vizet mire odaértem, totálisan leizzadtam a túlsúly miatt.

Nem kapkodtad el:D
Feketefej kerülhetõ, ha a Szépjuhásznétól Budakeszi-felé mész, majd a vadaspark környékén át Ady ligetre (ha nem találod térképen, akkor megpróbálom majd leírni, fele jelzett csak), ott vissza tudsz csatlakozni a pirosra.
Kerítésmászással lehet menni a Zsírosra erdõben, a Kutyahegy-felé kell menni, azt is nézd meg térképen. Zsírosról pedig egyenesen lefelé jövet ki lehet jutni a Hidegkutat Solymárral összekötõ útra (Zerind Vezér utca), onnan meg aszfalton a Náncsi nénihez, Hûvösvölgyi végállomáshoz.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

A helyszín az hun van? Mármint Fenyõgyöngye még okés. :)

Fgyöngyénél leszek f6 körül, aztán ha te is, akkor ott meglátjuk egymást, ami elég jó lehetõség arra, hogy együtt menjünk át a Franciskához ;-)

Értelmezési problémám van. Mászót sütünk, vagy mászót ütünk?
Jövök, csak az a kérdésem, hogy 20, vagy 18 centis tûsarkút hozzak? :D

Ez csak ott derül ki :-)
Hozd mindkettõt, lehet más otthon hagyja ;-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

spa

spa

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Ma eltekertem a Normafától a Nagy-Kopaszig és le Nagykovácsiba. Örök hálám és ezer köszönet Richie-nek és Assasinburg-nak a leírásért és a segítségért amit még õsszel kaptam az útvonallal kapcsolatban. Jó, hogy egyedül mentem, mert sokszor benéztem az utat (valamilyen oknál fogva mindig lefele történt :) ) , valamint tetû lassú voltam (felszedtem azóta 10 kilót és ritkán bringázom). Egyszerûen gyönyörû volt az erdõ. Csak a Normafától lefele a piroson, illetve a Fekete-fej tetejétõl kellett tolni a bringát egy ideig. Szívem szerint Nagykovácsitól is erdõben mentem volna Zsíros hegy Solymár HHH útvonalon, de felmentem a Zsíros hegyre és éreztem, hogy elfogytam, ennyit bírtam. Legurultam a mûútra és onnan mentem haza. Sebaj, majd legközelebb :icon_mrgr Mindenesetre nagyon élveztem a dolgot, bringa is jól bírta, a nyereg viszont recseg és kikészít, holnap megcsinálom. Ez nagy lökés volt, hogy többet tekerjek. Találkoztam is pár bringással. Megittam 2 liter vizet mire odaértem, totálisan leizzadtam a túlsúly miatt.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Igen! Nagyszerû volt!
Sosem jártam még a Dobogó-bércen ( a Nagy-Mánán már igen ). Az egész út gyönyörû volt. A hõség nem volt zavaró, mert az útnak legalább a 2/3-a erdõben vezetett, ott meg a tartós árnyék miatt kellemes volt a hõmérséklet. (Azért megizzadtam.) :D
Jöhetnek az újabb utak a Börzsönyben - is. :)
ps.: a P háromszög mindenkinek kötelezõ, aki a Börzsönyben jár! Csúcs egy út!!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
thx. Zsizsi!
nem volt egyszerû abban a melegben ez a szint!
remélem tetszett a dobó/régi név/-dobogó/új/ bérc?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Éppenséggel van. Kempingezni megyünk, úgyhogy nincs mennyiségi limit. mi két hétre megyünk, vannak, akik csak egyre.

Ennyi szabim nem lesz sajna, max 1 hétre tudnék menni. :(

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Huppsz!
Csóványos kimaradt a felsorolásból, visszafelé menet azt is bevettük a táncrendbe! Bocsi!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
oldbike!

Az útvonal - fejbõl írom, térkép nélkül, így nem teljes - Verõce P-on, Király-rét, K-en Suta-berki nyiladék, Rakodó, Nagy-Hideg-hegy, Rakodó, Phsz Oltár-kõ, Nagy-Mána. Nagy-Mána bérc, Dobogó-bérc, tán-Dobogó-tetõ ?, majd még egy-két mászás után újra Király-rét, de ezek az utak jelöletlenek voltak. Innen újra a P-on mentünk Verõcére.
Szép volt, jó volt, ennyi. :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Éppenséggel van. Kempingezni megyünk, úgyhogy nincs mennyiségi limit. mi két hétre megyünk, vannak, akik csak egyre.
Ausztria, Kenguruk földje!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Ez a túrák Magyarországon, de amúgy hely van? :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Hétvégére tervez valaki túrát?

Igen, Gardára :D
Ausztria, Kenguruk földje!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Hétvégére tervez valaki túrát?

Picasa _Alex_

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
kösz (ismersz...:D)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Fenyõgyöngye elõtt ahol a házak épp elmaradnak és balra indul befele egy ösvény (ami egyébként párhuzamosan halad az aszfalttal), azon be és kb félúton balra egy kis elágnál.

balra = nem a hajtásoldal, hanem a másik!
;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
A helyszín az hun van? Mármint Fenyõgyöngye még okés. :)