"-Bikertigger- : kerítés kevéssé a simabőrűek miatt van. "
Ez tényleg érthető, biztosan finomak lennének az őzeknek szarvasoknak azok a fiatal hajtások.
Abban azért bízom, hogy nem a szép kilátásba telepítették az erdőt, azt a kis részt talán meghagyják nekünk.
-
"-Tekergek- : Na jó, de ez Danny McAskill, belőlük nem sok van. Amit ő csinál az a legek legje "
Igen, csak a különbözőségek miatt mutattam, hogy még a jóknál is előfordulnak jobbak.
-
"-Tekergek- : De lehet hogy csak javul a kondid "
Annyira gyakran azért nem megyek.
Szerintem leginkább a kihagyás után frissen újra kezdett kreatin teszi, na meg a HMB és utána a többi.
A kreatint amikor a kihagyás után elkezdem újra szedni, akkor mindig sokkal könnyebb egy ideig, aztán megint ki kell hagyni legalább egy (két) hónapra, hogy újra kezdéskor megint jó hatása legyen. Ez mindig így van nálam.
Amikor legelőször kipróbáltam (2004-ben), akkor is hihetetlen hatása volt. Szintén olyan helyen tudtam felmmenni vele, ahol máskor soha de később, hosszabb távú folyamatos szedés után már ez nem volt olyan drasztikusan látványos, csak a következő kihagyás után, és mindig kb. az első két hónapban.
Még mielőtt valaki rosszul járna, a napi adag kreatint nem egyszerre kell bevenni, mert akkor meghajthat. Leglább 3-5 részre elosztva étkezések előtt sok folyadékkal nem okoz gondot és jól felszívódik. Pár nap alatt feltöltődik annyi a szervezetbe, hogy már van jó hatása. Mostanában azt próbálom, hogy csak a túra alkalomra kezdem el szedni előtte pár nappal, utána megint kihagyom.
A HMB viszont a bevétel után másfél órával hat legjobban és két óra alatt felére bomlik.
Szóval azt közben érdemes óránként pótolni mert csak rövid ideig hat, mint a citrulin-malát, ami az arginin termelés előanyaga, az is késlelteti a kifáradást.
-
"-Tekergek- : Kemény vagy ahogy felcipelted a legnagyobb elemlámpát a környéken "
Ó kössz. Igen, vittem a "közvilágítást" magammal
Az a bicaj mindenfélével együtt van vagy húsz kiló!
Komplex edzés program súlyemeléssel.
-
"-tekergek- : elfelejtetted kivágni hogy te MIG21-el doppingolsz "
Nevetni fogsz, van amikor viszek magammal olyant is mert koffein van benne!
Ha bár van nálam Biotech Koffein+Taurin kapszula arra az esetre amikor már fáradok.
Fel szoktam készülni az útra. Kajának csak müzliket viszek, mert ha komolyabbat ennék akkor utána nem tudnék úgy tekerni, mert az emésztés olyankor átveszi a keringés egy részét és kevesebb ellátás jut az izmokhoz.
Ettől elnehezedik a láb, legalább egy órára. Már régebben tapasztaltam. Azóta nem eszem komolyabb kaját út közben, csak olyant amiből kevés is gyorsan ad energiát. Na meg a fehérje pótlásnak a három építőelem aminosav keverékét a BCAA -t. Az azonnal felszívódik és nem kell emészteni.
Balu1 módosította - 2016. november 05. - 04:11