Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ravasz.:D:D:D Stikában készülünk?
Nagybörzsönybõl nem a kéken megyünk Kóspallagra (más a terv).
Márianosztra - Kóspallag útvonal a piroson halad. Ha azon mentél, milyen volt az elsõ kilóméter, mert azt korábban, az ellenkezõ irányból érkezve elkevertük?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Tegnap megtekertem a Zebegény-Kóspallag-Nagybörzsöny-Márianosztra-Kóspallag-Zebegény vonalat, amit VV-vasárnapra álmodott.
Hm... bár ezen útvonalra van jónehány variáció, azért Nagybörzsöny után a K-et felejtsétek el az aszfaltról letérve a Koppány-nyeregig. Az a szakasz gyalog is keservesen...
Kíváncsi vagyok VV mit agyalt ki erre a kombóra!

Igen Nati, terveim szerint mennék! :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Sziasztok!

AZt szeretném megtudni, h tudnátok-e ajánlani egy nem túl hosszú utat Budapestrõl Velencére. Meg persze zökkenõmenteset. 70km-ben kiegyeznék :)
Elõre is kösz az infókat!

Pank

Na, mázlid van, én pont tegnap jöttem onnan haza - szóóóval; mivel a 7-esrõl ki vannak effektív tiltva a nagy dögök, simán tekerhetõ, úgyhogy elindulsz a 6-oson Érd felé, de Érdre leérve menj be nyugodtan Érdre, így a sok-sok körforgalmat (le- és felhajtókat) megúszod. Érd Centerbõl vissza a 7-esre, s mivel a falvakban van kerékpársáv (úgysem ott mész, mert az összes csatornafedlap belelóg, ami oútival halál), az autósok elnézõbbek. Sok kerékpározni tilos tábla van, de szard csak le nyugodtan - mivel 50 méterre minden ilyen tábla után ki van rakva egy "vigyázat, kerékpáros" tábla is. Nyilvánvaló tehát, hogy õk se gondolták komolyan. Ha jó napszakot választasz, akkor meglepõen kicsi a forgalom, s teljesen problémamentesen tekerhetõ. Ha hosszútávozni akarsz, akkor persze szopathatod magad Etyek vagy Páty, esetleg Dunaújváros felõl is. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Zsizsi, ezek szerint eljössz?

Burce, ez nagyon tetszett! Kár, hogy én nem tudtam elmenni erre a marcira! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Sziasztok!

AZt szeretném megtudni, h tudnátok-e ajánlani egy nem túl hosszú utat Budapestrõl Velencére. Meg persze zökkenõmenteset. 70km-ben kiegyeznék :)

Pank

hali,

egyik csapattársam nemrég tekert le, õ a következõ utat ajánlja Budaörsrõl:

ami forgalomtól csendesebb:

- Budaörsrõl Biatorbágyra 100-as út
- aztán lemész Biatorbágy aljáig körforgalom és ott Etyek felé
- aztán Etyeken át fel egy bazi hosszú emelkedön, és az az út visz Alcsútra
- Alcsúton megkeresed a 811 vagy a 819 -es utat, de az a lényeg, hogy az útvonal ez:

Etyek-Alcsút-Vértesacsa-Lovasberény(itt majd el kell kanyarodnod balra Nadap felé)-Nadap-Velence

jótanácsa: "készülj fel, mert végig napsütötte és nagyon dombos!", illetve a google mapot ajánlja, hogy nézd meg, hogy merre is kell menni..:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Tegnap voltam a HHH-Psztkereszt-Dobogókõ-Sikáros-Psztlászló-Visegrád úton bringázni (kék jelzés :P).

Tökre úgy éreztem magam, mint egy maratonon, mert:

- a rajt csúszott (~11kor indultam),
- nem jutott póló,
- a pályakijelölés nem volt tökéletes (Pilisszentkereszt elõtt kavartam), illetve át volt szalagozva, amit nem vettem észre (Dobogókõ után a kék jelzésnek új útvonala van... nekem új, különben lehet, hogy évek óta arra megy),
- egy frissítõállomás volt (Dobogókõ alatt filmet forgattak - Robin Hood -, és volt egy büfékocsijuk is), csak színes lötyi jutott, ami szerencsére nem volt agyonhigítva :-),
- nem sokkal a rajttól egyedül mentem végig (Bp még tele, és pár bringás is Fenyõgyöngyéig),
- a célban is csak pár lézengõ turiszt volt, a szpíker sem mondta be a nevem (naplementére értem be) és
- a hirdetett táv eltért a valóságtól (HHH-Visegrád: 52km vs 60km; HHHra úttal együtt 77km/6.30ó tekert idõ).

A pálya különben nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek ;-)

aszem idén tavasszal vagy tavaly összel szalagozták át a kéket, az aszfaltos erdészeti út alatti rész "faállományának frissitése miatt"
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Tegnap voltam a HHH-Psztkereszt-Dobogókõ-Sikáros-Psztlászló-Visegrád úton bringázni (kék jelzés :P).

Tökre úgy éreztem magam, mint egy maratonon, mert:

- a rajt csúszott (~11kor indultam),
- nem jutott póló,
- a pályakijelölés nem volt tökéletes (Pilisszentkereszt elõtt kavartam), illetve át volt szalagozva, amit nem vettem észre (Dobogókõ után a kék jelzésnek új útvonala van... nekem új, különben lehet, hogy évek óta arra megy),
- egy frissítõállomás volt (Dobogókõ alatt filmet forgattak - Robin Hood -, és volt egy büfékocsijuk is), csak színes lötyi jutott, ami szerencsére nem volt agyonhigítva :-),
- nem sokkal a rajttól egyedül mentem végig (Bp még tele, és pár bringás is Fenyõgyöngyéig),
- a célban is csak pár lézengõ turiszt volt, a szpíker sem mondta be a nevem (naplementére értem be) és
- a hirdetett táv eltért a valóságtól (HHH-Visegrád: 52km vs 60km; HHHra úttal együtt 77km/6.30ó tekert idõ).

A pálya különben nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek ;-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

TheGirl

TheGirl

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!

Pank

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Rendicsiek!
Telszámom az adatlapon a skype-nál. Ha felbukkansz, hívj és egyeztetünk!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
óóó, fene. minitali?
Ha elengednek, felkukkantok egy tekerészésre éccaka
Bár, ajtófestés projekt fenyeget, azért megyek most "cseszkóba"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Péntek délutántól vasárnapig a bükkbe megyünk páran, Paraferee szervezésében. Szállás a Szentléleki túristaházban. Jönne valaki?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Holnap reggel tali Putnok vasútállomáson?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Jövõ hét közepén lenne kedve valakinek egy ~3 napos, kint alvós bringatúrához?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Holnap8ra Nagybörzsöny, ha csatlakozol számom adataimnál....

Jaj, asszem lekéstem :)
"Nice boys don't play rock and roll"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
dobre
megyek király hegyre
ma mutternál alvás-holnap felbiciklizés, ottalvás-hazajövés

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Tervez valaki valamilyen hegyimókát holnapra? :)

Holnap8ra Nagybörzsöny, ha csatlakozol számom adataimnál....

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Végre egyszer én is elmehetek egy SSS-re.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Meghirdetem én is a magamét:

Aug. 29 péntekre kintalvós bulit szervezek a Sikárosi rétre. Indulás 6-kor az UVH budai hídfõjétõl.
Ez most az utolsó nyári SSS, aztán már csak téli lesz, de az csak gyalog.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
VV nem kérdeztem semmit!
Visszaolvastam.
Jó lesz a vasárnap. :)

Kispárnát viszek Neked! :D

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Tervez valaki valamilyen hegyimókát holnapra? :)
"Nice boys don't play rock and roll"