Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2008. augusztus 21. - 10:06
Írta 2008. augusztus 21. - 09:15
Aztán meg miután átkel balra egy árkon a jelzés... na ott kezdõdik a haddelhadd! Tolni alig lehet, nem hogy tekerni!
M.nosztráról valóban a piroson mentem. Nem volt semmi gond, bár nálam GPS is volt, és figyeltem rá, meg visított, ha letértem.
Amúgy meg ja, stikában edzek. Na és akkó mi van, he!?
Írta 2008. augusztus 21. - 08:48
Nagybörzsönybõl nem a kéken megyünk Kóspallagra (más a terv).
Márianosztra - Kóspallag útvonal a piroson halad. Ha azon mentél, milyen volt az elsõ kilóméter, mert azt korábban, az ellenkezõ irányból érkezve elkevertük?
Írta 2008. augusztus 21. - 08:07
Hm... bár ezen útvonalra van jónehány variáció, azért Nagybörzsöny után a K-et felejtsétek el az aszfaltról letérve a Koppány-nyeregig. Az a szakasz gyalog is keservesen...
Kíváncsi vagyok VV mit agyalt ki erre a kombóra!
Igen Nati, terveim szerint mennék!
Írta 2008. augusztus 21. - 07:38
Sziasztok!
AZt szeretném megtudni, h tudnátok-e ajánlani egy nem túl hosszú utat Budapestrõl Velencére. Meg persze zökkenõmenteset. 70km-ben kiegyeznék
Elõre is kösz az infókat!
Pank
Na, mázlid van, én pont tegnap jöttem onnan haza - szóóóval; mivel a 7-esrõl ki vannak effektív tiltva a nagy dögök, simán tekerhetõ, úgyhogy elindulsz a 6-oson Érd felé, de Érdre leérve menj be nyugodtan Érdre, így a sok-sok körforgalmat (le- és felhajtókat) megúszod. Érd Centerbõl vissza a 7-esre, s mivel a falvakban van kerékpársáv (úgysem ott mész, mert az összes csatornafedlap belelóg, ami oútival halál), az autósok elnézõbbek. Sok kerékpározni tilos tábla van, de szard csak le nyugodtan - mivel 50 méterre minden ilyen tábla után ki van rakva egy "vigyázat, kerékpáros" tábla is. Nyilvánvaló tehát, hogy õk se gondolták komolyan. Ha jó napszakot választasz, akkor meglepõen kicsi a forgalom, s teljesen problémamentesen tekerhetõ. Ha hosszútávozni akarsz, akkor persze szopathatod magad Etyek vagy Páty, esetleg Dunaújváros felõl is.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. augusztus 20. - 23:15
Burce, ez nagyon tetszett! Kár, hogy én nem tudtam elmenni erre a marcira!
Írta 2008. augusztus 20. - 22:37
Sziasztok!
AZt szeretném megtudni, h tudnátok-e ajánlani egy nem túl hosszú utat Budapestrõl Velencére. Meg persze zökkenõmenteset. 70km-ben kiegyeznék
Pank
hali,
egyik csapattársam nemrég tekert le, õ a következõ utat ajánlja Budaörsrõl:
ami forgalomtól csendesebb:
- Budaörsrõl Biatorbágyra 100-as út
- aztán lemész Biatorbágy aljáig körforgalom és ott Etyek felé
- aztán Etyeken át fel egy bazi hosszú emelkedön, és az az út visz Alcsútra
- Alcsúton megkeresed a 811 vagy a 819 -es utat, de az a lényeg, hogy az útvonal ez:
Etyek-Alcsút-Vértesacsa-Lovasberény(itt majd el kell kanyarodnod balra Nadap felé)-Nadap-Velence
jótanácsa: "készülj fel, mert végig napsütötte és nagyon dombos!", illetve a google mapot ajánlja, hogy nézd meg, hogy merre is kell menni..
Írta 2008. augusztus 20. - 21:27
aszem idén tavasszal vagy tavaly összel szalagozták át a kéket, az aszfaltos erdészeti út alatti rész "faállományának frissitése miatt"Tegnap voltam a HHH-Psztkereszt-Dobogókõ-Sikáros-Psztlászló-Visegrád úton bringázni (kék jelzés
).
Tökre úgy éreztem magam, mint egy maratonon, mert:
- a rajt csúszott (~11kor indultam),
- nem jutott póló,
- a pályakijelölés nem volt tökéletes (Pilisszentkereszt elõtt kavartam), illetve át volt szalagozva, amit nem vettem észre (Dobogókõ után a kék jelzésnek új útvonala van... nekem új, különben lehet, hogy évek óta arra megy),
- egy frissítõállomás volt (Dobogókõ alatt filmet forgattak - Robin Hood -, és volt egy büfékocsijuk is), csak színes lötyi jutott, ami szerencsére nem volt agyonhigítva :-),
- nem sokkal a rajttól egyedül mentem végig (Bp még tele, és pár bringás is Fenyõgyöngyéig),
- a célban is csak pár lézengõ turiszt volt, a szpíker sem mondta be a nevem (naplementére értem be) és
- a hirdetett táv eltért a valóságtól (HHH-Visegrád: 52km vs 60km; HHHra úttal együtt 77km/6.30ó tekert idõ).
A pálya különben nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek ;-)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. augusztus 20. - 21:02
Tökre úgy éreztem magam, mint egy maratonon, mert:
- a rajt csúszott (~11kor indultam),
- nem jutott póló,
- a pályakijelölés nem volt tökéletes (Pilisszentkereszt elõtt kavartam), illetve át volt szalagozva, amit nem vettem észre (Dobogókõ után a kék jelzésnek új útvonala van... nekem új, különben lehet, hogy évek óta arra megy),
- egy frissítõállomás volt (Dobogókõ alatt filmet forgattak - Robin Hood -, és volt egy büfékocsijuk is), csak színes lötyi jutott, ami szerencsére nem volt agyonhigítva :-),
- nem sokkal a rajttól egyedül mentem végig (Bp még tele, és pár bringás is Fenyõgyöngyéig),
- a célban is csak pár lézengõ turiszt volt, a szpíker sem mondta be a nevem (naplementére értem be) és
- a hirdetett táv eltért a valóságtól (HHH-Visegrád: 52km vs 60km; HHHra úttal együtt 77km/6.30ó tekert idõ).
A pálya különben nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek ;-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. augusztus 20. - 20:54
Pank
Írta 2008. augusztus 20. - 13:31
Telszámom az adatlapon a skype-nál. Ha felbukkansz, hívj és egyeztetünk!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2008. augusztus 20. - 13:04
Ha elengednek, felkukkantok egy tekerészésre éccaka
Bár, ajtófestés projekt fenyeget, azért megyek most "cseszkóba"
Írta 2008. augusztus 20. - 12:55
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2008. augusztus 20. - 12:53
Írta 2008. augusztus 20. - 12:28
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. augusztus 20. - 11:17
Jaj, asszem lekéstemHolnap8ra Nagybörzsöny, ha csatlakozol számom adataimnál....
Írta 2008. augusztus 20. - 07:37
megyek király hegyre
ma mutternál alvás-holnap felbiciklizés, ottalvás-hazajövés
pá
Írta 2008. augusztus 19. - 22:33
Tervez valaki valamilyen hegyimókát holnapra?
Holnap8ra Nagybörzsöny, ha csatlakozol számom adataimnál....
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. augusztus 19. - 13:32
Írta 2008. augusztus 19. - 13:04
Aug. 29 péntekre kintalvós bulit szervezek a Sikárosi rétre. Indulás 6-kor az UVH budai hídfõjétõl.
Ez most az utolsó nyári SSS, aztán már csak téli lesz, de az csak gyalog.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére