Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én már lazát tekernék, de ide nem merek. Tegnap kimentem 10 km kerékbeállítósra, s azalatt sem volt okés a lábam.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Mivel úgy néz ki, hogy esõisten pihenni vonul a jövõ héten, nincs akadálya annak, hogy 27-én meglátogassuk a Börzsönyt, a régóta tervezett "szívató" pótló túra keretében.

Találkozó: jövõ szombaton, 9.40-9.55 között Verõcén a szökõkútnál (szokott hely). Indulás pontosan 10-kor.
Útvonal: Verõce - Kismaros - Eszperantó-hegy - Nagymaros - Hegyes-tetõ - Zebegény - Márianosztra - Kopasz-hegy - Bükkös-árok - Bezina-rét - Nagyirtáspuszta - Nagy-Koppány - Koppány-nyereg - Vaddisznófogó - Hosszú-völgy - Malom-völgy - Alsómajor - Szob - Zebegény - Török-mezõ - Nagy-Morgó - Kismaros - Verõce

Táv: 60-70km körül
Szint: 1600-2000m között

tuti nem :(
suli...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
VV, én és Zoli jelentkezünk feltételesen. Én a szombaton azért nem 100%-os biztossággal mondom, mert lehet, hogy most családi banzáj lesz, a hazaérkezõ anyu tiszteletére, aki aztán nagyon rövid idõn belül el is megy, de még semmit se tudok, lehet, hogy a héten haza se jön. :(
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
zsizsi:
OK!
nézegetem maj' a szállásokat

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Okt. 10-12 fórumtali a Sikondai campingben! Lesz jó kis éjszakai túra(is), mert az mindig jó! :)
Részletek itt.

Fõleg hogy a szállásunkon két napig nem volt fûtés és 10 fokban aludtunk hálózsák nélkül.

Napi majd 4 órát ment a fûtés, egy szavunk nem lehet! ;)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Ennyi õzet sõt szarvast még soha nem láttam a pilisben,bár csendesen közlekedtem!

JEEE

ezek szerint izélésszezon van!
menni kell bõgést hallgatva szalonnasütni

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Má' nagyon rámférne. :)
Tegnap pénzért dolgoztam egész nap, ma meg rokonnál vágtam a tûzrevaló fát.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Gabi! Aztak.rva! Ez nagyon durva. Minden elismerésem.
Mi most fogunk házat felújítani. Mit is mondtál ki volt az elsõ három? :)

Zoli, köszi

VV a 7végén remélem tudok menni, nem hagynék ki egy jó szivatást

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Tényleg szabin leszel Charon!? :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Mivel úgy néz ki, hogy esõisten pihenni vonul a jövõ héten,

hehehe :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Mondtam, hogy vigyorogtál! :D
No para, csak hülye vagyok ma. ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Gondolom vigyorogtál, miközben írtad! :D

Nati!
Nektek nem volt elég az itteni korai õsz, télre szomjaztatok!? :)
Gyertek bicózni!
Más, csinálunk idén októberben egy Kozma TT pótlót? Én nagyon vágyom egy kis Vértesre.
Ha Nektek nem is fér bele, én mindenképpen megyek egy hétvégére.

Mennyi bajod van.:D
Egy részét már megraktuk, hogy Savanyúgabi szavaival éljek.
Kicsit megizzadunk, de tuti helyekre megyünk. Csak legyen tiszta idõ.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Gondolom vigyorogtál, miközben írtad! :D

Nati!
Nektek nem volt elég az itteni korai õsz, télre szomjaztatok!? :)
Gyertek bicózni!
Más, csinálunk idén októberben egy Kozma TT pótlót? Én nagyon vágyom egy kis Vértesre.
Ha Nektek nem is fér bele, én mindenképpen megyek egy hétvégére.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mivel úgy néz ki, hogy esõisten pihenni vonul a jövõ héten, nincs akadálya annak, hogy 27-én meglátogassuk a Börzsönyt, a régóta tervezett "szívató" pótló túra keretében.

Találkozó: jövõ szombaton, 9.40-9.55 között Verõcén a szökõkútnál (szokott hely). Indulás pontosan 10-kor.
Útvonal: Verõce - Kismaros - Eszperantó-hegy - Nagymaros - Hegyes-tetõ - Zebegény - Márianosztra - Kopasz-hegy - Bükkös-árok - Bezina-rét - Nagyirtáspuszta - Nagy-Koppány - Koppány-nyereg - Vaddisznófogó - Hosszú-völgy - Malom-völgy - Alsómajor - Szob - Zebegény - Török-mezõ - Nagy-Morgó - Kismaros - Verõce

Táv: 60-70km körül
Szint: 1600-2000m között

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szasztok! Most jöttünk vissza a Magas-Tátrából, hát ott olyan télbe csöppentünk, hogy ihaj: érzetre -10 fok volt a Solisko-hágónál, de a valóságban is jócskán nulla fok alatt volt az idõ, plussz 100 km-es szél pár helyen, plussz arcunkat/szemünket szétszúró zuzmara vihar, plusz iszonyúan csúszó jeges sziklák. Hát, bemelegítettünk a télre azt hiszem! De most már visszajöhet a 25 fok! Fõleg hogy a szállásunkon két napig nem volt fûtés és 10 fokban aludtunk hálózsák nélkül.

Savanyúgabesz, mindig is tudtam, hogy te totál kattant vagy! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Hát... igen egy kicsit késõbb indultam egy kis "egyszerû, szokásos"körömet nyomtam le-zugló-szt.endre-pap rét-visegrád-p.marót-malom völgy-p.szt.lélek-esztergom-búbánat völgy-p.marót-malom völgynél balra,fel-királykút-szt.endre-zugló,a vége 152 lett,de egy csepp esõ sem esett rám!Zsizsivel jót dumáltunk és mivel ellentétes volt az irány,így "jó bringázást "mondva elköszöntünk!
A hideg/fent 7 fok/ ellenére remek bringás idõ volt és aki tehette gondolom nem hagyta ki!Ennyi õzet sõt szarvast még soha nem láttam a pilisben,bár csendesen közlekedtem!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nos megvolt! (Keviczky józsef emléktúra)
A 120 km-en rajtoltunk, sajnos a tervezettnélé jóval késõbb, mert haveromat én keltettem fel, így több mint egy órát csúsztunk!
Szerencsére nagyon jó idõ fogadott minket, nem esett az esõ és hideg is csak az Esztergom-Két Bükkfa-nyereg között volt, illetve fenn a nyeregben.
jól esett, de! A rekus izmokat edzeni kell! Síkon a 40-es tempó nem jelentett gondot, de 120 km-en át nem tudtam volna tartani, illetve haver a mountijával lazán leszakadt ennél a tempõnál.
A rekus mászó izmokat szintén edzeni kell. Még éppen nem tudtam tartani felfelé a tempót a többi bringással. Na ezen még dolgozom! Köszönet a szervezõknek! :clap:

Ja! És kivel fut össze az ember?
Hát oldbike-al! Õ ott van, ahol kerékpárosok elõfordulnak! Egy kicsit dumcsiztunk, - menet közben - majd mindenki ment a dolgára.

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
hohóó, te helyi lakos vagy, hoppáá :)
egy szombat lenne, max.hozzájönne még egy vasárnap, kb.2-3 fõ, több biztos nem, terep, aszfalt lehet vegyesen, csak azt szeretném elkerülni, ahogy már párszor jártam, hogy a jelzett turistaút annyira beszûkül, hogy háton kell vinni a bringát, na ilyet nem kérünk :)
Elõre is köszi!

Hány napra, mennyien lesztek, mennyire vagytok erõsek, terep vagy épített út, gyalog vagy bringával? Kezdésnek csak ennyi kérdés.

Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Hány napra, mennyien lesztek, mennyire vagytok erõsek, terep vagy épített út, gyalog vagy bringával? Kezdésnek csak ennyi kérdés.

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
Sziasztok!

Kis segítséget kérnék.
Túrát tervezek/zünk a Börzsönybe és ehhez kéne nekem némi infó, aki már tekert arrafele, kb.Nagymarostól mennénk fel a Csóványosig:

- miket érdemes megnézni, látnivalók
- milyen utakon, túristajelzéseken érdemes menni, ami járható is
- kajálda, szállás
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...