Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Nagy-Kopasztól a Hárshegyig vállalom a vezetést, nyáron többször megtettem az utat, sõt holnap is tervezem. Helyenként tényleg nagyon köves a pálya.

Oldbike!
Ez a lyukas szikla lehetséges, hogy valahol Pilistetõ és Pilisszenkereszt között van? Egyszer egy hasonló helyre tévedtem útvonal rövidítés gyanánt... no de végig nyeregben? Mert akkor lehet az általam említett szikla nem az amit a fotóidon látok.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

oldbike!
Ez a Vaskapunál van, a Mária-pad felett?

Igen ez ott van.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Márhogy elmentél VV-vel, hogy ne tévedjen el és sikerült elmennetek gyufáért? :D

Gyere, maximum sarasak leszünk :)

Fekete-fej: beszédes név? Nem kell tili-toli?

Nem, nem, csak én nem tévedtem el, bár én voltam a leglassabb - látszatra - de valami kifürkészhetetlen szuperlatívusz folytán mindig VV-ék elõtt jártam! :)

Sár!?
Hol!??
Megyek!! :D

Áááá, itt a Mester!
Jó, fel vagy mentve!
(Amúgy igen...) :)

Vasárnap is nyomhatunk valami távot, én benne vagyok.
(Mondjuk gyalog!? Ja ez egy bringás topic! Francba....) :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

PTomi!
Hárs-hegy P mászható, de igen, köves, és nem könnyû.
Fekete fej, ?? nem tom, mi a kérdés?
Szombaton, menjek veletek? Akkor tán nem tévedtek el. /Errõl VV tudna mesélni!/ :D

Kóstolgatsz? Én ugyan nem fogok többet eltévedni, mert elöl megyek és nem más után.:D
Budai hegyek engem hidegen hagynak (nem kedvelem), de a vasárnapi mókában benne vagyok, feltéve hogy nem valami unalomig ismételt útvonallal próbálkozunk.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Jó lesz, jó lesz! :)
Vkinek Budai hegység térképe van,(vinném, ha lenne, de nincs) az ilyenkor segíthet is,ha másban nem az útválasztásban biztos! ;)

GPS-t viszek, biztos ami biztos :))

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
oldbike!
Ez a Vaskapunál van, a Mária-pad felett?

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Menjetek fel a vadaspark mellett, a kórházhoz ki lehet jutni, Fekete-fejet kerülve.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

PTomi!
Szombaton, menjek veletek? Akkor tán nem tévedtek el. /Errõl VV tudna mesélni!/ :D

Márhogy elmentél VV-vel, hogy ne tévedjen el és sikerült elmennetek gyufáért? :D

Gyere, maximum sarasak leszünk :)

Fekete-fej: beszédes név? Nem kell tili-toli?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A túra neve:Végig nyeregben :)
http://picasaweb.goo...ikeold/Vaskapu#

Lorka

Lorka

vendég

• fórumtag
  • 218 hozzászólás
PTamás: Téged :D
Mondjuk megkéne lennie 5 óra alatt ,mert ha nem akkor az erdõben éjszakázunk.
Csak letekerjük limitidõn belül :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
PTomi!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
A piroson mentem már oda-vissza a Nagy-Kopaszra a Szépjuhásznétól. Felfelé is mászható.
Persze csak ha a jelzéseket illetõen nem csal az emlékezetem. Piros csik, piros háromszög, zöld háromszög.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
A Zasszony szombaton dolgozik, de egy vasárnapi Pilisben mi is benne lennénk.
Persze idõjárásfüggõ a dolog.:)

Thisisjimy

Thisisjimy

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

P-on (amin még nem jártam).

ez a rész már most gyanús : )))
------------------------------------------------
- akik tudják a választ, nem értik a kérdést -

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ez hogy hangzik?

Kolosy - HHH - XC pályán sárgáig - Virágosnyereg - Rózsika forrás - Zsíros-h +kutyusok - elkolbászolunk Nagyszénásig - P-on (amin még nem jártam) Nagykovácsi - Z majd Zháromszög Nagy-Kopasz - balra Pháromszög - jobbra P - Fekete-fej - Hárs hegy - azt meg vagy megmásszuk, vagy kikerüljük - onnan meg kitaláljuk.

Két baj van ebben: ki tudja megmondani, milyen az a Fekete-fej, illetve ami lemegy a Hárs-hegyrõl piros, az felfele mászható (szintvonalakat nézve meredek ill. én valami köves borzadájra emlékszem)?
Illetve azt is megmondhatja valaki, hogy kit tolunk le, ha eltévedünk? :) Nem árt tisztázni az ilyesmit elõre :D

Idõben nem tudom mennyi, de ha nem állunk órákat, 4-4,5 óra alatt meg kéne lenni talán.

Edit: Thisisjimmy: nekem is! :D Ha van kedved-idõd, nézd meg térképen azt a részt, mert az enyémen nincs sok út arrafele.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Thisisjimy

Thisisjimy

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Vkinek Budai hegység térképe van,(vinném, ha lenne, de nincs) az ilyenkor segíthet is,ha másban nem az útválasztásban biztos! ;)

nekem van Budai-hegység imaszönyegem :-)) viszek
------------------------------------------------
- akik tudják a választ, nem értik a kérdést -

Lorka

Lorka

vendég

• fórumtag
  • 218 hozzászólás

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
1/2 10 Kolossy rendben.
Tõlem mehetünk bármennyit, útitervhez sok hozzáfûznivalóm nincs, megyek bármerre.
Szeretek mászni, lejtõzéstõl azért kicsit meghatódom, távolságban olyan 150 km-re gondoltam. Na jó, a vasárnapra való tekintettel kiegyezek ötvenben is. :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Mennék én is. Szerintem 55-60 megfelelõ lenne bár már két hete csak a vizsgára készülõk ergo nem tekertem:( sajna nekem csak az egyik nap jó mert kedden megint doga
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Szombaton nekem is haza kellene érnem 3-ra kb, max. lelépünk a többiektõl idõ elõtt, ha õk még nagyon tekeregnek valamerre :D

Ha ott van a találkozó akkor majd csatlakozom a Barlangnál, ami felvisz Fenyõgyöngyéhez, mert arra lakom. Nehogy kifulladjak az elején a plusz tekerésben :D
Felõlem akármennyit mehetünk ,de én speciel hazaszeretnék érni 3ra legkésõbb (mert dolgozom) Vagy ne ilyen hosszú túrában gondolkodjak? :)
Az útitervet meg rátok bízom, bármi jöhet!