Veszek Neked egy térképet karácsonyra!

Hidd el, hatalmas élményt jelent, amikor Te fedezed fel az utakat, és meg is találod azokat a térképen, vagy már tudatosan a térkép alapján jelölsz ki magadnak útvonalakat!

Na Ronin, akkor legalább Csobánkánál már tudtad, hogy hol vagy, nem?!
Jaja! Meg is leptél, a végén még DH-s csajt faragunk belõled! Köszi a társaságot!
Az meg, hogy nem Te vagy a leggyorsabb, na és? Élvezted a tekerést, nem?
Ott azért mi is ott voltunk
Sõt az a rész sokkal jobban ment mint a csúnya köves felfelék. Ott legalább tudtam tartani a tempót. Bár lehet h legközelebb nem kéne mennem ekkora társasággal, mert vér ciki h rám kell várni minidig.... :chin:
Annak viszont örülök, hogy új arcokat ismertem meg (Zsizs, Pix, AlexDantét meg már úgyis ismertem
), akik jófejek!
Na Ronin, akkor legalább Csobánkánál már tudtad, hogy hol vagy, nem?!Én a Pilistetõ alján fogadó jóval kellemesebb idõben még eltekertem az 5 fõre fogyatkozó csapattal a fene tudja meddig, ahol már csak hárman maradtunk és mentünk tovább a fene tudja hová, ahol már úgy gondoltam, hogy elég volt mára a mókából és leszakadva mentem tovább Csobánka felé, majd az Egri vár irányába a bringaúton. Pilisborosjenõtõl aszfalt, végül 16:30-kor értem vissza a csillaghegyi HÉV-hez. Kedvemre való kiruccanás volt, csapódok legközelebb is ha szervezõdik valami.
Nálunk a csúszós, nedves levelek alatt mindig volt valami meglepetés. Hol ez, hol az.
Nálunk a csúszós, nedves levelek alatt mindig volt valami meglepetés. Hol ez, hol az.Hát srácok, azok a félelmetesen csúszós levelek nálam leginkább hatalmas vigyort csaltak ma az arcomra, mert olyanokat lehetett driftelni minden erõlködés nélkül, mint annak a rendje!
Csak mé van más sötét f5-kor
Eredeti szerzõ: Kboy
Viszont zsizsitõl mégegyszer elnézést kérek a lökésért azt hittem jót teszek vele ,de nem sikerûlt viszont nem gondoltam ,hogy akkorát taszitottam rajta, hogy a látását is elvesztette,mert utána nem találta a helyes útvonalat
No, én hazaértem
Jó volt! Jó sokan voltunk, idén eddig rekordszám! (19-en indultunk el)
Bár Dobogókõn a 3°C + szél nem volt épp kellemes.
Persze sikerült alulöltöznöm, reggel még sokkal szebb idõjárás volt.
Köszönöm is Gábornak (ugye, jól tudom a nevedet? :chin:), hogy adott egy esõkabátot!
Majd mondd meg, hova vigyem Neked és hogy mi a kedvenc söröd!
Zeezoltano! Jól-E! van a feneked már?
Vajon Alexék hogy vannak? :chin:
És igenis, büszke vagyok rá, hogy nem tudok biciglizni
Nos, néha ijesztõ volt, amit csináltál, néha meg mókás.
Nos, néha ijesztõ volt, amit csináltál, néha meg mókás.És igenis, büszke vagyok rá, hogy nem tudok biciglizni
Fülelek ám! Ne hagyjatok ki a jóból! Bár ehéten valószínûleg inkább egy átmozgatós esti termi fér bele, de ha van kedvetek, csatlakozzatok, csatlakozom (konnekting pipül!). Sõt, csütörtök délután pl tök jó.