Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

futjátok? :)

Na, beszólt a sánta.:D
Lábad hogy van?:)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Kiscsillag!:D
Bármely, az átlagosnál jobb fizikai kondícióval rendelkezõ ember számára könnyen teljesíthetõ, mivel nincs 20km a táv. Egy jó cipellõ (bakancs) azért elkél, mert a túra egyes részei nem éppen boka kímélõek.

Az útvonal az alábbi lenne: Nagymaros vá. - Templom-völgy - Hegyes-tetõ (kék jelzésen) - Szent Mihály-hegy déli oldal - Remete barlangok (sárga, és barlang jelzés) - Dobozi-orom - Zebegény (barlang, majd sárga+ jelzésen) - Czizmadia-völgy - Köves-mezõ - Nagymaros va. (kék+ jelzésen)

futjátok? :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ma alig fúj a szél! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

A városban lehet, de a mezõkön stabil olyan szembeszelek vannak, hogy 20-al megyek zónaküszöbön, oldalszélben meg 60 fokban oldalra dõlve közlekedek, hogy az utat tudjam követni. :D És 2-3 foknál egyik nap sincs melegebb. (az ne tévesszen meg, hogy a városban ma is 7 fokot mért az óra)

Kiscsillag!:D
Én nem a városban jártam, mert nem szokásom ott aszfaltozni.
Péter-hegy, Kamara-erdõ, Törökbálint, Budaörs, reptér szerepelt a menüben.

Ez úgy km-ben mennyi Mert ilyenformán ritkán közlekedem és nem szeretném nagyon hátráltatni a társaságot.

Bármely, az átlagosnál jobb fizikai kondícióval rendelkezõ ember számára könnyen teljesíthetõ, mivel nincs 20km a táv. Egy jó cipellõ (bakancs) azért elkél, mert a túra egyes részei nem éppen boka kímélõek.

Az útvonal az alábbi lenne: Nagymaros vá. - Templom-völgy - Hegyes-tetõ (kék jelzésen) - Szent Mihály-hegy déli oldal - Remete barlangok (sárga, és barlang jelzés) - Dobozi-orom - Zebegény (barlang, majd sárga+ jelzésen) - Czizmadia-völgy - Köves-mezõ - Nagymaros va. (kék+ jelzésen)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ez úgy km-ben mennyi Mert ilyenformán ritkán közlekedem és nem szeretném nagyon hátráltatni a társaságot.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A remete barlangos túrára benevezek,nagyon régen jártam ott.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Azok után amiket itt megtudtam rólad én azt hittem neked ez nem pálya sõt az ellenszél a kihívás :):)
A 60 fokos dõlés az meg biztos valami bújtatott vitorlás technika :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Tiszta tavaszi, ideális bringás idõ volt, leszámítva a széllökéseket.

A városban lehet, de a mezõkön stabil olyan szembeszelek vannak, hogy 20-al megyek zónaküszöbön, oldalszélben meg 60 fokban oldalra dõlve közlekedek, hogy az utat tudjam követni. :D És 2-3 foknál egyik nap sincs melegebb. (az ne tévesszen meg, hogy a városban ma is 7 fokot mért az óra)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Egy lábas túrában én is benne lennék! Még alakul, lesz-e rokondömping, de reményeim szerint, végre be tudom törni a túrabakancsomat! :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Lennék én optimista, de mostanában jobb realistának lenni.:(
Igen, a lényeg: Menni kell!!! Majd megbolondulok már, annyit ültem a négy fal között. Ma ki is mentem gurulni egy jó másfél órát, mert már tiszta beteg voltam. Tiszta tavaszi, ideális bringás idõ volt, leszámítva a széllökéseket.
Na de hét végén már cidri lesz.:) Nem baj, mert imádom azt a részt, és oda bármikor, bármilyen idõben hajlandó vagyok kimenni.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
1. megyünk, ez tuti
2. nem is, én optimista vagyok :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mivel a hét végére szép tiszta - igaz, hideg - idõ várható, Zsizsivel azt találtuk ki, hogy Nagymaros környékén tekeregnénk egyet gyalogosan (úgy is régen tervezzük); Szent Mihály-hegy, Hegyes-tetõ, Remete barlangok, Zebegény, Nagymaros útvonalon. Aki esetleg hozzánk hasonlóan idõmilliomos, és van hozzá kedve, akár csatlakozhat is. Mivel még elég hektikus, hogy milyen lesz a vonat közlekedés, erõsen javallott az indulási pont gépkocsis megközelítése, de azért bízunk benne, hogy csak mi vagyunk pesszimisták.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Nem, a 65-el már 143-nál járok..:) De azt azért hozzáteszem, hogy nem hegyi futásom viszont van 2600 km és országúti bicaj is vagy 3800. De hát sajnos a hegyek és köztem van 120 km, amit max. csak hétvégéken tudok megtenni. Viszont ha felmegyek, akkor már többnyire mtb. Persze nálam a bicaj csak tavasztól õszig jöhet szóba, fázós vagyok. A futás az viszont megy télen-nyáron.

Ja, hát 2600 km azért már elég szép. Csodálkoztam is elõször, hogy 78 km-rel hogy mersz bevállalni egy 65-ös távot, és pláne, hogy tudod végignyomni. De azért két és félezer km már elég jó alap.
Ausztria, Kenguruk földje!

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
jók lettek a képek!amúgy mellettetek nem volt nehéz patyolatnak kinézni:P:D
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ja itt van pár kép az elõbb elfelejtettem:wallbange

http://mtb.zeezoltano.fotoalbum.hu/

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Valahol ott a V fék és a hátsó lámpa
Opsz, ez nem sikerült, képet akartam megjeleníteni.

http://picasaweb.goo...feat=directlink

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Tényleg szuper volt a mai túra néhol köves ( legalább észrevehettem hogy az új telóm megérte az árát) kellemesen saras néhol középtengelyig érõ:D DE mindenütt tekerhetõ. Az avar alatti sár vicces, a legjobb viszont az enyhén jeges avar volt na az tud csúszni:) , tetszett még ahogy Ronin fölfelé vagy 100 méteren keresztül erõcsúsztatást mutatott be :clap: .
Igen zsééé MI úgy néztünk ki mint egy igazi montis, te viszont mint aki abban a pillanatban lépet ki a Patyolattól:lol1:

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

És ebben már benne van a szombati 65? ;)

Nem, a 65-el már 143-nál járok..:) De azt azért hozzáteszem, hogy nem hegyi futásom viszont van 2600 km és országúti bicaj is vagy 3800. De hát sajnos a hegyek és köztem van 120 km, amit max. csak hétvégéken tudok megtenni. Viszont ha felmegyek, akkor már többnyire mtb. Persze nálam a bicaj csak tavasztól õszig jöhet szóba, fázós vagyok. A futás az viszont megy télen-nyáron.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Ma már írtam egy regényt a mai túráról, de a végszó elõtt elment a netem. :(
A lényeg a lényeg, hogy Zeezoltano-val disznólkodtunk egy jót a Kolosy tértõl a Nagykopaszig. Járható volt a terep, de elég sok helyen szuttyogós, fröcskölõs sár volt, az a fajta amelyik nem ragad a kerékre, ellenben bringát-bringást egyaránt beterít. Viszonylag jó tempóban lehetett haladni, feltéve ha az ember fittyet hányt a szájába fröcskölõ sárdarabkákra, bár ez inkább a lefelékre volt jellemzõ. Egyszer-kétszer el csúsztunk, de azért nem volt rossz a móka.

Jut eszembe Zoli! Azért mert keveset beszélek és mogorván nézek, attól még nem járnak gyilkos gondoltatok a fejemben, mert a Csergezán kilátónál attól tartottál ledoblak a magasból. A csendes ember nem rossz ember. :)

Fent egyébként nagy meglepetésünkre egész komoly összefüggõ hótakaró fogadott minket, a fene se gondolta volna, hogy ma még havas tekerés is lesz.

Visszafelé a HHH kimaradt, inkább a Széna tér felé vettük az irányt, ahol Zsééé egyszer csak beelõzött minket Zoli legnagyobb örömére. Elõször nem értettem miért kiabál, hogy Zsééé, aztán rájöttem, hogy aki elõzött az nem ugyanaz a figura, mit aki a pirosnál velünk várt az áthaladásra.

Itthon a fürdõszobában lemostam a bringát, utána meg felmostam a rengeteg trutyit...ha most lett volna asszony a háznál és meglátta volna mit mûvelek bringamosás címszó alatt...biztos kivágott volna bringával együtt a lakásból, mint macskát sz*rni. :)

Itt a vége, fuss el véle, remélem most megjelenik a falon az irományom, mert ha nem akkor irgumm-burgumm!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Hát, nem volt könnyû, fõleg futva, hiszen idén mindössze 78 km-t futottam hegyekben. De megérte a fáradságot!

És ebben már benne van a szombati 65? ;)
Ausztria, Kenguruk földje!