Emberek, akkorát de akkorát bringáztam ma...
Reggel elindultam, hogy csak úgy megyek pár kört a közelben, de olyan szép idõ volt, hogy nem bírtam abbhagyani tekergõzést. Végül azon kaptam magam, hogy megcsináltam a holnapra tervezett útvonalat a Kõ-hegy nélkül. Dömörkapu-Prédikálószék-Vadálló Kõ volt odafelé az útvonal, vissza meg a Királykúti nyeregtõl piroson le Sikárosra, majd fel a Tölgyikrekhez, onnan Lajos-forrás, végül le a kék +-en a zöld érintésvel Pomázra. A kék +en még soha nem jártam, bitang jó volt szinte kilométereken át lefelé csapatni. A Vadállõ Kõ meg egy csoda volt. Ott a völgyet a hegyek magasságában körbeölelték a felhõk, de úgy hogy lent a völgy bejáratánál a Rám szakadék felõl szinte egy falat alkotott a fekete felleg, de bent a völgyben meg teljesen tiszta volt az idõ. Szinte teljes volt a szélcsend. És egyszer csak Dobogókõ felõl a felhõk résén besütött a nap a völgyre. Szinte a mesében éreztem magam, ahogy bevilágította a felhõktõl ölelt hófehér tájat, el is fogott akkor a borzongás. Megérte oda legurulni.
Szóval, holnap ki jön?
Találkozó 10 órakor az UVH-nál.
Az útvonal hasonló lenne, de menet közben alakíthatunk rajta.